STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny samych sukcesów na dzisiejszych wizytach. U nas dzisiaj kocia pogoda a ja mam ciśnienie 95/45. Wypilam kawę i czekam bo aż mam zawroty głowy. Dziewczyny co podnosi ciśnienie oprócz aktywności fizycznej bo jestem tymczasowo leżąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:36
-
Andziulkagw wrote:Gorąca prośba o odpowiedź. Czy macie kłucia w dole brzucha?
Ja mam jak np kichne albo za szybko wstane. Krótkie uczucie bolu zazwyczaj po jednej stronie brzucha ktore dość szybko przechodzi -
Ja odradzam stosowania kropli do nosa a szczególnie dawanie ich małym dzieciom jest niewskazane. Nie każdy farmaceuta to powie ale ja miałam fajna prowadząca i opowiadała cała prawdę o tych produktach: powodują katar polekowy i przedewszystkim silnie uzależniają. Ja nigdy w życiu nie używałam nic na katar i uwierzcie mi da sie
Do poczytania: http://www.lekinacodzien.pl/2013/07/23/krople-do-nosa-niczym-narkotyk-czym-jest-katar-polekowy-2/ -
Andziulka- dokładnie, artykuł jest o uzależnieniu od xylometazoliny co akurat jest faktem - zdarza sie często po długotrwałym stosowaniu. Ale krople z naturalnych olejków? Wole to niż smarkac w nieskończoność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 12:10
CP 11.10.2015 6tc -
Witam,
następną wizytę mam 12.06, nie dostałam jeszcze karty ciązy....
A jak sobie radzicie z objawami? Ja ledwo żyje, bóle głowy, nudności i cały czas spanie. Mój dom wygląda jak po Armagedonie, a ja nie mam siły się umyc....
Astonia wrote:Witaj, kiedy masz następną wizytę? Masz juz kartę?Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
never give up wrote:Offca jesteś kochana
Dziękuję
Teraz jest mi głupio, że sama im nie powiedziałam. Jestem im to winna. W grupie na fb mnie nie ma i nie wiem gdzie ich szukać. Podaj mi pls link do nich
-
Agnes88, nie można tak generalizować. Ja jestem alergikiem, i bez okresowego stosowania sterydów do nosa ciężko jest. Teraz miałam dwa tygodnie zaostrzenie, na szczęści juz przechodzi, katar woda z nosa i uczucie obrzęknięcia nosa w środku, szczegolnie wieczorem po położeniu sie spać, co utrudnia oddychanie, mialam wrażenie ciąglego braku powietrza, a to tylko nos. Gdybym nie byla w ciąży, to bym wzięła pare dni kropelki i by przeszło. Ale wiadomo, wszystko z umiarem i rozsądkiem, bo takie psikanie czym popadnie i kiedy popadnie też uważam za niemądre;)
Angelstw, gratuluję serduszka
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Sweet_CupCake wrote:Dziewczyny samych sukcesów na dzisiejszych wizytach. U nas dzisiaj kocia pogoda a ja mam ciśnienie 95/45. Wypilam kawę i czekam bo aż mam zawroty głowy. Dziewczyny co podnosi ciśnienie oprócz aktywności fizycznej bo jestem tymczasowo leżąca.
Zielona herbata,przy bólach głowy lekarz pozwolił mi wypic.
ewentualnie polecam rozmowę z moja szefowąMorgiana lubi tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
EwaP wrote:Zielona herbata,przy bólach głowy lekarz pozwolił mi wypic.
ewentualnie polecam rozmowę z moja szefowąEwaP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelstw wrote:Mitonia słyszałam wlasnie o tej metodzie
ile miesięcy mialo twoje dziecię kiedy zastosowalas te metode?
15, pamiętam doskonale bo to było przed Bożym Narodzeniem