STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Hej, przygladam sie niesmialo i kazdej oczywiscie gratuluję.
sama podejzewam u siebie ciaze...bardzo bardzo bym chciala.
jak narazie caly czas chce mi sie spac no i mam duuużo bialego sluzu. (w pierwszej ciazy tez tak mialam)
jak sie teraz by udalo to zostane po raz drugi STYCZNIOWĄ mama. Synek marzy o braciszku
aha i mam pytanie, zazwyczaj cykl mialam 30-31 dniowy...ostatnia @ spoznila mi sie 4 dni. i teraz nie wiem kiedy testowac? normalnie po uplywie tych 31 dni czy czekac do 34 dc?? :o
jak tak to bede wiedziala w srode a jak czekac mam to dopiero w przyszla niedziele sie dowiem aaa a chce juz wiedziec oczywiscie :*
pozdrawiam.
-
Blackclouds wrote:Hej dziewczyny! Dołączam do styczniowek z terminem wyznaczonym z BBF na 14 stycznia. W piątek rano test płytowy pozytywny z blada kreską, wieczorem 10 z cienką kreską i sobota rano 25 bobo test z mocną drugą kreską. To moja druga ciąża mamy już core 7 letnią . Czytam, że nie tylko ja cierpię z powodu bólu podbrzusza i mam stresa z tego powodu... najgorzej jest przy gwałtownych ruchach...
-
Ja miałam męża przy sobie i położna która opłaciłam. Byłam mega zadowolona. Do dzisiaj mam z nią kontakt. Pomogła mi dużo. A mąż również nie wyobraża sobie nie być. Ja nie krzyczałam. Bo łatwiej mi było cicho siedzieć krzyk dodatkowo by mnie osłabił ale każda kobieta ma inaczej
-
Offca88 wrote:Co do ubrania ja myślę że na krótki rękaw u małego dziecka to jeszcze za wcześnie. Mój chodzi w długich spódniach i bluzka do tego na to jakiś rękawek jeszcze. Taka pogoda jest zdradliwa.
No właśnie tez tak myślę, moja chyba nie lubi ciepła po prostu
My się zbieramy do rodzinki na wieś, miłej niedzieli kochane :* -
Cześć, jestem marcową mamusią 2016. Mam do sprzedania detektor tęta płodu Angelsounds. To doskonały uspokajacz matki a także świetna pamiątka, wychwytuje bicie serca dziecka już w 12. tygodniu mam paragon, ważną kartę gwarancyjną, dołączam żel do usg potrzebny do słuchania serduszka. W dobrej cenie! Kontakt: [email protected]
-
Blackclouds wrote:Dzień dobry! Jaka dziś piękna pogoda ja już po porannym podlewaniu trawy . Offca to masz tak jak ja niby już raz rodziłam, a mam staracha przed porodem.
-
Beata1987 wrote:Witam. Również mam termin na stycznia. Jestem mamą dwóch aniołków 26 tc, 30 tc i 7 letniego syna. Czeka mnie czwarte cc i troche jestem przerażona.
-
elammm wrote:Ale dziewczyny straszycie porodami;) mi na samo słowo poród robi się słabo bo dużo się na słuchałam a sama jeszcze nie rodziłam...
-
Przyczyna- małowodzie. Było ciężko, nie da sie ukryć. Mam synka z czego sie cieszę, jest moim oczkiem w głowie no i to właściwie on prosił o rodzeństwo dlatego się zdecydowaliśmy. Po 11 miesiącach sie udało ale strach jest. Jestem na leku alventa i martwię sie że zaszkodze dzidzi a odstawić nie mogę.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Przyczyna- małowodzie. Było ciężko, nie da sie ukryć. Mam synka z czego sie cieszę, jest moim oczkiem w głowie no i to właściwie on prosił o rodzeństwo dlatego się zdecydowaliśmy. Po 11 miesiącach sie udało ale strach jest. Jestem na leku alventa i martwię sie że zaszkodze dzidzi a odstawić nie mogę.
-
Beata1987 wrote:Witam. Również mam termin na stycznia. Jestem mamą dwóch aniołków 26 tc, 30 tc i 7 letniego syna. Czeka mnie czwarte cc i troche jestem przerażona.
Beata 1987 mialam zacytowac a polubilam.... zdecydowanie nie lubie jak odchodzą takie male aniołki i jeszcze w tak zaawansowanym tc :'( ale wiesz co.... przebilas mnie! Ja szykuje sie do trzeciego cc i jestem tez przerażona. .. nie mowiac juz o Tobie... musimy byc dobrej mysli jak mozesz to napisz prosze jak z dochodzeniem do formy bylo u ciebie po trzecim cc