STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sweet_CupCake wrote:O Boże właśnie mam chcice na kiełbaske z niebieskiej Nyski. To taki pierwszy krakowski PRLowski food truck. Koleś co noc przyjeżdża Nyską na Kazimierz i smaży kiełbaski. Nie wiem czy M zaraz nie będzie musiał jechać po kiełbaske!
-
Dziewczyny ratujcie...nie mogę dodzwonić się do lux medu, żeby zapytać. Czy trzeba rezerwować wizytę...żeby zrobić badania laboratoryjne mając skierowania(babka w recepcji nic nie wspominała o tym)????
bo na stronie jak wybieram oddziały, to wszędzie pisze:
"Zasady rezerwacji:
Wykonujemy pobrania krwi na zapis. Skontaktuj się z ogólnopolską infolinią w celu rezerwacji pod numerem 223322888."
A chciałam jutro iść przed pracą, i nie wiem czy mnie przyjmą...a wycieczki na głodny żołądek po prostu tak, nie jest dobrą opcją -
Astonia wrote:Dziewczyny ratujcie...nie mogę dodzwonić się do lux medu, żeby zapytać. Czy trzeba rezerwować wizytę...żeby zrobić badania laboratoryjne mając skierowania(babka w recepcji nic nie wspominała o tym)????
bo na stronie jak wybieram oddziały, to wszędzie pisze:
"Zasady rezerwacji:
Wykonujemy pobrania krwi na zapis. Skontaktuj się z ogólnopolską infolinią w celu rezerwacji pod numerem 223322888."
A chciałam jutro iść przed pracą, i nie wiem czy mnie przyjmą...a wycieczki na głodny żołądek po prostu tak, nie jest dobrą opcją -
nick nieaktualny
-
O ja tez za czasów krakowskiego mieszkania nie jadłam kiełbaski na Kazimierzu a pracowałam tam
mieszkałam na Prądniku a potem na Prokocimiu na przeciwko 24h Tesco nie pamietam już ulicy ale chyba obok teligi taka mniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:00
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sweet_CupCake wrote:Wiesz co u nas tylko trzeba podejść do rejestracji i powiedziec: Przyszłam zrobić badanie x i y ze skierowania. Pan lub Pani sprawdza dowód osobisty, coś tam odhacza i mówi żeby iść do zabiegowe go. I tyle. A jakie badanie chcesz zrobić?
-
Niedawno wrzucalyscie brzuszki to i ja swoj wrzucam:p
Ja z tych z niedowaga co w zyciu w sumie jako takiego nic wystajacego pod bluzka nie mialy (wliczajac w to piersi :p ).
No wiec ja widze ogromna roznice:) Tym bardziej ze nawet jak udalo mi sie wiecej zjesc to brzuch moglam wciagnac az sie robil dol, a teraz jak wciagam to jakby wciaga sie dookola a pod pepkiem taka kula i tak zostaje i to widze ze ta kula coraz wieksza
Edit: zdjecie sie przewrocilo i nie umiem naprawic:( nie zlamcie sobie karkow !
Edit 2: po kliknieciu pokazuje mi sie zdjecie w pionie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:17
Astonia, wszamanka, skallarek, Basia90, merida17, never give up, justyna1220, angelstw, wariatka3 lubią tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Mamy bijące serduszko.
))
Słyszałam je.
Wg om 7t0d, wg usg 6t6d wiec luz prawie tak samo)))
Ghamar, wszamanka, skallarek, Sis, anettte, Madzia1888, freya, Karolina1234, Basia90, merida17, never give up, angelstw, wariatka3, vioris lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
jakiego linka?
bez sensu, ze tak bez powiadomienia wyrzucają...
Ghamar wrote:Nie potwierdziłam linku aktywacyjnego i siuuupppp wywalili. Nie mogłam sie zalogować ani nic. Napisałam do nich wiadomość i udało sie tylko ze zamiast Ghanar ( bo niby nick istnieje? co dziwne) jestem GhamarCórka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
nick nieaktualny
-
Ghamar wrote:Dziewczyny na ból głowy bierzecie Apap? Mnie od wczoraj tak męczy i męczy
EwaP, Ghamar, wszamanka lubią tę wiadomość