X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Trawka Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astonia wrote:
    Dziewczyny ratujcie...nie mogę dodzwonić się do lux medu, żeby zapytać. Czy trzeba rezerwować wizytę...żeby zrobić badania laboratoryjne mając skierowania(babka w recepcji nic nie wspominała o tym)????=/
    bo na stronie jak wybieram oddziały, to wszędzie pisze:
    "Zasady rezerwacji:
    Wykonujemy pobrania krwi na zapis. Skontaktuj się z ogólnopolską infolinią w celu rezerwacji pod numerem 223322888."
    A chciałam jutro iść przed pracą, i nie wiem czy mnie przyjmą...a wycieczki na głodny żołądek po prostu tak, nie jest dobrą opcją=(
    Hej, też chodzę do luxmedu i we Wrocławiu faktycznie pobranie krwi jest na zapis. Kiedyś poszłam z samego rana bez rezerwacji, musiałam odczekać ok pół godziny i akurat udało mi się wejść bo ktoś kto był zapisany nie przyszedł. Ale pielęgniarka polecała się zapisywać ;)

Astonia lubi tę wiadomość

p19uvfxmh8w6ug7e.png
  • Astonia Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trawka wrote:
    Hej, też chodzę do luxmedu i we Wrocławiu faktycznie pobranie krwi jest na zapis. Kiedyś poszłam z samego rana bez rezerwacji, musiałam odczekać ok pół godziny i akurat udało mi się wejść bo ktoś kto był zapisany nie przyszedł. Ale pielęgniarka polecała się zapisywać ;)
    Arr....dziękuję...to jutro nie idę:( a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?

2nn3vfxmntpmdpv2.png
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    Rosana mam takie sam brzuszek kolo południa :) a rano właśnie ta kulka pod pępkiem wystająca :) śmiesznie to wyglada nic nic nic i takie wybrzuszenie na dole :) będziemy miały małe piłeczki :)

No wlasnie nie wiem czy takie male beda sakoro juz je widac :D

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• perliczka_82 Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niedowaga (55,5 kg/175 cm, teraz juz o kg więcej) i też widzę już różnicę ;) ale na szczęście tylko ja, otoczenie jeszcze nie zobaczy. W pierwszej ciąży zaczęło być cokolwiek widoczne dopiero ok. 16-17 tc, a i to tylko dlatego, ze obcisłe sukienki nosiłam ;)

• amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naserio bylam wcxoraj w Gemini i pytałam kiedy sie wyprzedaze zaczna w jednym sklepie Pan powiedzial ze od polowy nast tygodnia
    Gratuluje udanych wiZYT
    wczoraj o 23 lezalam w lozku i flipsy syna jadlam bo w zoladku mnie ssalo teraz tez a lodowka pusta,mjutro jade z mezem na zakupy zywnosciowe

Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
    Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017
  • amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam ze o 19 jadlam kolacje i zaraz znowu musze jesc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze przypomnijcie mi jak ustawić suwaczek

• Coconue Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I proszę mnie wpisać na 26 stycznia - niech będzie data prosto z bellybestfriend, bo na usg wyszeďł luty.

Dziwne... bo wg usg mam 6t6d, a w belly mam 7t0d. Nie wiem skąd taka różnica.

Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć :)))

Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].
  • Sis Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ghamar wrote:

Kliknij na mój suwaczek a przeniesie Cię na stronę na której możesz wybrać jaki chcesz mieć suwaczek, następnie skopiuj link wejdź w ustawienia-->społeczność i wklej na dole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:57

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ghamar wrote:

Kliknij w czyjs suwaczek to Cie przeniesie do kreatora:) Stworz swoj, skopiuj link a pozniej dodaj przez zakladke ustawienia na belly:) (prawy gorny rog)

Ghamar lubi tę wiadomość

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• Trawka Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astonia wrote:
    Arr....dziękuję...to jutro nie idę:( a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?
    Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale ja wczoraj chciałam się zapisać na jak najwczesniejszą godzinę i jestem zapisana dopiero na środę za tydzień na 7.30, od ok godz 10 jest u nas zawsze więcej terminów :)

Astonia lubi tę wiadomość

p19uvfxmh8w6ug7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROSANA dziękuje !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:23

• Kasha Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bigosik, grochóweczka i racuszki z owocami zrobione. Mniammm. Ale za to padam na twarz.

Gratuluję udanych wizyt.

Które mamy ze mną jutro wizytują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:54

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosana ja poprzednio w 9tyh miałam taki sam, mam zdjęcia miesiąc po miesiącu :) i Milan na prawdę mały brzuszek :) wazę 49 przy 172 wiec mega niedowaga podobno przy takiej wadze powinno sie przybrać ok 12kg:)
    Lepiej po woli przybierać od początku niż zeby z nienacka wyskoczył wielki bęben i masa rozstępów :)

Zapomniałam dodać, ze tylko dla nas są duże :) poprzednio powiedzieliśmy wszystkim w 4 miesiącu k nikt do tego czasu sie nie domyślił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:27

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasha podziwiam za te gotowanie

Myslalam ze syna w lato posle do przedszkola 8-13 a sie okazalo ze poki co 15 dzieci zapisane a niekogo z jego grupy. Zapisalam go gdyby sie nam jednak nie udalo ale wierze ze bedzie dobrze. Wytlumaczylam i do konca czerwca moge zrezygnowac z lipca a do poloy lipca z sierpnia. Wiec czeka mnie dalsze L4 bo moj szkrab zostanie z mamą w domu hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosana brzuszo miodzio ;)

Dziewczyny, jak czytam Wasze pozytywne relacje z wizyt, to serce mi sie raduje i cieszę sie z każdej dobrej wieści!
    STYCZNIOWKI MAJA MOC :D

Dobrej Nocy Kochane :)

never give up, EwaP lubią tę wiadomość

• Sweet_CupCake Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trawka wrote:
    Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale ja wczoraj chciałam się zapisać na jak najwczesniejszą godzinę i jestem zapisana dopiero na środę za tydzień na 7.30, od ok godz 10 jest u nas zawsze więcej terminów :)
    O matko dziewczyny ale utrudnienia. Naprawdę u nas działa to sprawnie przychodzisz i kolejność przyjścia decyduje kto wchodzi. Ciężarne ofc mają pierwszeństwo więc zazwyczaj obok zabiegowego jest położna i ona pobiera ciężarnym. Zapisać się trzeba tylko na wymazy i cytologię czy biocenoze.

l22nmg7yew3bwguf.png

atdchdgeen28u873.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje każdej udanej wizyty :* Wspaniale, że wszystko jest dobrze :)

Rosana Już coś nawet widać :D Piękny brzusio będziesz miała :)

Astonia u nas przychodzi się w luxmedzie między 7:30 a 10:30 staje w kolejce i już;)

U nas pobudka o 5:30, w nocy z 10 przerywników, padam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:50

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cierpię na migrenę juz trzeci dzień. Boje sie brać leki. Dziś mam wizytę o 17:20 podpytam lekarza. Pozdrawiam miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:10

• amelik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajciec z rana
    Ja mimo ze dopiero 8 tydz mam duzy brzuch szczegolnie wieczorem
    Startowalam z 160 wzrostu i 53 kg a teraz nie wiem ile waze bo baterie w wadze sa calkiem leer

‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ