STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Astonia wrote:Dziewczyny ratujcie...nie mogę dodzwonić się do lux medu, żeby zapytać. Czy trzeba rezerwować wizytę...żeby zrobić badania laboratoryjne mając skierowania(babka w recepcji nic nie wspominała o tym)????
bo na stronie jak wybieram oddziały, to wszędzie pisze:
"Zasady rezerwacji:
Wykonujemy pobrania krwi na zapis. Skontaktuj się z ogólnopolską infolinią w celu rezerwacji pod numerem 223322888."
A chciałam jutro iść przed pracą, i nie wiem czy mnie przyjmą...a wycieczki na głodny żołądek po prostu tak, nie jest dobrą opcjąAstonia lubi tę wiadomość
-
Trawka wrote:Hej, też chodzę do luxmedu i we Wrocławiu faktycznie pobranie krwi jest na zapis. Kiedyś poszłam z samego rana bez rezerwacji, musiałam odczekać ok pół godziny i akurat udało mi się wejść bo ktoś kto był zapisany nie przyszedł. Ale pielęgniarka polecała się zapisywać
a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?
-
PeggySue wrote:Rosana mam takie sam brzuszek kolo południa
a rano właśnie ta kulka pod pępkiem wystająca
śmiesznie to wyglada nic nic nic i takie wybrzuszenie na dole
będziemy miały małe piłeczki
No wlasnie nie wiem czy takie male beda sakoro juz je widac
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
U mnie też niedowaga (55,5 kg/175 cm, teraz juz o kg więcej) i też widzę już różnicę
ale na szczęście tylko ja, otoczenie jeszcze nie zobaczy. W pierwszej ciąży zaczęło być cokolwiek widoczne dopiero ok. 16-17 tc, a i to tylko dlatego, ze obcisłe sukienki nosiłam
-
Naserio bylam wcxoraj w Gemini i pytałam kiedy sie wyprzedaze zaczna w jednym sklepie Pan powiedzial ze od polowy nast tygodnia
Gratuluje udanych wiZYT
wczoraj o 23 lezalam w lozku i flipsy syna jadlam bo w zoladku mnie ssalo teraz tez a lodowka pusta,mjutro jade z mezem na zakupy zywnoscioweJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
nick nieaktualny
-
I proszę mnie wpisać na 26 stycznia - niech będzie data prosto z bellybestfriend, bo na usg wyszeďł luty.
Dziwne... bo wg usg mam 6t6d, a w belly mam 7t0d. Nie wiem skąd taka różnica.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Ghamar wrote:Prosze przypomnijcie mi jak ustawić suwaczek
Kliknij na mój suwaczek a przeniesie Cię na stronę na której możesz wybrać jaki chcesz mieć suwaczek, następnie skopiuj link wejdź w ustawienia-->społeczność i wklej na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:57
29+1, 44 cm, 1430 g -
Ghamar wrote:Prosze przypomnijcie mi jak ustawić suwaczek
Kliknij w czyjs suwaczek to Cie przeniesie do kreatora:) Stworz swoj, skopiuj link a pozniej dodaj przez zakladke ustawienia na belly:) (prawy gorny rog)Ghamar lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Astonia wrote:Arr....dziękuję...to jutro nie idę
a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?
Astonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosana ja poprzednio w 9tyh miałam taki sam, mam zdjęcia miesiąc po miesiącu
i Milan na prawdę mały brzuszek
wazę 49 przy 172 wiec mega niedowaga podobno przy takiej wadze powinno sie przybrać ok 12kg:)
Lepiej po woli przybierać od początku niż zeby z nienacka wyskoczył wielki bęben i masa rozstępów
Zapomniałam dodać, ze tylko dla nas są dużepoprzednio powiedzieliśmy wszystkim w 4 miesiącu k nikt do tego czasu sie nie domyślił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:27
[/url]
-
kasha podziwiam za te gotowanie
Myslalam ze syna w lato posle do przedszkola 8-13 a sie okazalo ze poki co 15 dzieci zapisane a niekogo z jego grupy. Zapisalam go gdyby sie nam jednak nie udalo ale wierze ze bedzie dobrze. Wytlumaczylam i do konca czerwca moge zrezygnowac z lipca a do poloy lipca z sierpnia. Wiec czeka mnie dalsze L4 bo moj szkrab zostanie z mamą w domu heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:12
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
nick nieaktualny
-
Trawka wrote:Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale ja wczoraj chciałam się zapisać na jak najwczesniejszą godzinę i jestem zapisana dopiero na środę za tydzień na 7.30, od ok godz 10 jest u nas zawsze więcej terminów
-
Dziewczyny gratuluje każdej udanej wizyty :* Wspaniale, że wszystko jest dobrze
Rosana Już coś nawet widaćPiękny brzusio będziesz miała
Astonia u nas przychodzi się w luxmedzie między 7:30 a 10:30 staje w kolejce i już
U nas pobudka o 5:30, w nocy z 10 przerywników, padamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:50
-
nick nieaktualny
-
Witajciec z rana
Ja mimo ze dopiero 8 tydz mam duzy brzuch szczegolnie wieczorem
Startowalam z 160 wzrostu i 53 kg a teraz nie wiem ile waze bo baterie w wadze sa calkiem leerJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017