WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Trawka Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astonia wrote:
    Dziewczyny ratujcie...nie mogę dodzwonić się do lux medu, żeby zapytać. Czy trzeba rezerwować wizytę...żeby zrobić badania laboratoryjne mając skierowania(babka w recepcji nic nie wspominała o tym)????=/
    bo na stronie jak wybieram oddziały, to wszędzie pisze:
    "Zasady rezerwacji:
    Wykonujemy pobrania krwi na zapis. Skontaktuj się z ogólnopolską infolinią w celu rezerwacji pod numerem 223322888."
    A chciałam jutro iść przed pracą, i nie wiem czy mnie przyjmą...a wycieczki na głodny żołądek po prostu tak, nie jest dobrą opcją=(
    Hej, też chodzę do luxmedu i we Wrocławiu faktycznie pobranie krwi jest na zapis. Kiedyś poszłam z samego rana bez rezerwacji, musiałam odczekać ok pół godziny i akurat udało mi się wejść bo ktoś kto był zapisany nie przyszedł. Ale pielęgniarka polecała się zapisywać ;)

Astonia lubi tę wiadomość

p19uvfxmh8w6ug7e.png
  • Astonia Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trawka wrote:
    Hej, też chodzę do luxmedu i we Wrocławiu faktycznie pobranie krwi jest na zapis. Kiedyś poszłam z samego rana bez rezerwacji, musiałam odczekać ok pół godziny i akurat udało mi się wejść bo ktoś kto był zapisany nie przyszedł. Ale pielęgniarka polecała się zapisywać ;)
    Arr....dziękuję...to jutro nie idę:( a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?

2nn3vfxmntpmdpv2.png
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    Rosana mam takie sam brzuszek kolo południa :) a rano właśnie ta kulka pod pępkiem wystająca :) śmiesznie to wyglada nic nic nic i takie wybrzuszenie na dole :) będziemy miały małe piłeczki :)

No wlasnie nie wiem czy takie male beda sakoro juz je widac :D

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• perliczka_82 Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niedowaga (55,5 kg/175 cm, teraz juz o kg więcej) i też widzę już różnicę ;) ale na szczęście tylko ja, otoczenie jeszcze nie zobaczy. W pierwszej ciąży zaczęło być cokolwiek widoczne dopiero ok. 16-17 tc, a i to tylko dlatego, ze obcisłe sukienki nosiłam ;)

• amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naserio bylam wcxoraj w Gemini i pytałam kiedy sie wyprzedaze zaczna w jednym sklepie Pan powiedzial ze od polowy nast tygodnia
    Gratuluje udanych wiZYT
    wczoraj o 23 lezalam w lozku i flipsy syna jadlam bo w zoladku mnie ssalo teraz tez a lodowka pusta,mjutro jade z mezem na zakupy zywnosciowe

Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
    Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017
  • amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam ze o 19 jadlam kolacje i zaraz znowu musze jesc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze przypomnijcie mi jak ustawić suwaczek

• Coconue Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I proszę mnie wpisać na 26 stycznia - niech będzie data prosto z bellybestfriend, bo na usg wyszeďł luty.

Dziwne... bo wg usg mam 6t6d, a w belly mam 7t0d. Nie wiem skąd taka różnica.

Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć :)))

Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].
  • Sis Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ghamar wrote:

Kliknij na mój suwaczek a przeniesie Cię na stronę na której możesz wybrać jaki chcesz mieć suwaczek, następnie skopiuj link wejdź w ustawienia-->społeczność i wklej na dole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:57

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ghamar wrote:

Kliknij w czyjs suwaczek to Cie przeniesie do kreatora:) Stworz swoj, skopiuj link a pozniej dodaj przez zakladke ustawienia na belly:) (prawy gorny rog)

Ghamar lubi tę wiadomość

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

• Trawka Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astonia wrote:
    Arr....dziękuję...to jutro nie idę:( a jak za wcześnie trzeba to robić? Jeśli jutro zadzwonię żeby na sobotę sie umówić?
    Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale ja wczoraj chciałam się zapisać na jak najwczesniejszą godzinę i jestem zapisana dopiero na środę za tydzień na 7.30, od ok godz 10 jest u nas zawsze więcej terminów :)

Astonia lubi tę wiadomość

p19uvfxmh8w6ug7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROSANA dziękuje !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:23

• Kasha Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bigosik, grochóweczka i racuszki z owocami zrobione. Mniammm. Ale za to padam na twarz.

Gratuluję udanych wizyt.

Które mamy ze mną jutro wizytują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 22:54

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosana ja poprzednio w 9tyh miałam taki sam, mam zdjęcia miesiąc po miesiącu :) i Milan na prawdę mały brzuszek :) wazę 49 przy 172 wiec mega niedowaga podobno przy takiej wadze powinno sie przybrać ok 12kg:)
    Lepiej po woli przybierać od początku niż zeby z nienacka wyskoczył wielki bęben i masa rozstępów :)

Zapomniałam dodać, ze tylko dla nas są duże :) poprzednio powiedzieliśmy wszystkim w 4 miesiącu k nikt do tego czasu sie nie domyślił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:27

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • amelik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasha podziwiam za te gotowanie

Myslalam ze syna w lato posle do przedszkola 8-13 a sie okazalo ze poki co 15 dzieci zapisane a niekogo z jego grupy. Zapisalam go gdyby sie nam jednak nie udalo ale wierze ze bedzie dobrze. Wytlumaczylam i do konca czerwca moge zrezygnowac z lipca a do poloy lipca z sierpnia. Wiec czeka mnie dalsze L4 bo moj szkrab zostanie z mamą w domu hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 23:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosana brzuszo miodzio ;)

Dziewczyny, jak czytam Wasze pozytywne relacje z wizyt, to serce mi sie raduje i cieszę sie z każdej dobrej wieści!
    STYCZNIOWKI MAJA MOC :D

Dobrej Nocy Kochane :)

never give up, EwaP lubią tę wiadomość

• Sweet_CupCake Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trawka wrote:
    Nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale ja wczoraj chciałam się zapisać na jak najwczesniejszą godzinę i jestem zapisana dopiero na środę za tydzień na 7.30, od ok godz 10 jest u nas zawsze więcej terminów :)
    O matko dziewczyny ale utrudnienia. Naprawdę u nas działa to sprawnie przychodzisz i kolejność przyjścia decyduje kto wchodzi. Ciężarne ofc mają pierwszeństwo więc zazwyczaj obok zabiegowego jest położna i ona pobiera ciężarnym. Zapisać się trzeba tylko na wymazy i cytologię czy biocenoze.

l22nmg7yew3bwguf.png

atdchdgeen28u873.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje każdej udanej wizyty :* Wspaniale, że wszystko jest dobrze :)

Rosana Już coś nawet widać :D Piękny brzusio będziesz miała :)

Astonia u nas przychodzi się w luxmedzie między 7:30 a 10:30 staje w kolejce i już;)

U nas pobudka o 5:30, w nocy z 10 przerywników, padam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:50

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cierpię na migrenę juz trzeci dzień. Boje sie brać leki. Dziś mam wizytę o 17:20 podpytam lekarza. Pozdrawiam miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 08:10

• amelik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajciec z rana
    Ja mimo ze dopiero 8 tydz mam duzy brzuch szczegolnie wieczorem
    Startowalam z 160 wzrostu i 53 kg a teraz nie wiem ile waze bo baterie w wadze sa calkiem leer

‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ