STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zamyślOna u mnie też wróżba wskazuje na chłopca, ciekawe co z tego wyjdzie
Trishka który tc. że juz wiesz jaka płeć? Ja tez mam nadzieję się dowiedzieć na najbliższej wizycie
Cieszę się, że u Ciebie i u maluszka wszystko w porządku
Trishka lubi tę wiadomość
-
Hej. Daaaaaawno mnie nie było.
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wszystko dobrze. Test pappa tez okej.
Juz znacie płeć. Ja o nią nie pytałam. Mam przeczucie ze to będzie dziewczynka. Może dlatego nie pytałam lekarza
Syn mi nie daje żyć. Właśnie czytam ze to skok rozwojowy pt MAMO NIE ODCHODZ!
Mam go po dziurki w nosie. Ktoś go chce Przygarnąć?
Proszę o zmianę terminu. 10 stycznia. Dzięki. Jak jest grupa na fb? Powiem szczerze że tam mi będzie lepiej ogarniać niż tutaj. Proszę o pwWiedźma82, Madzia1888, kiti, EwaP, never give up, merida17 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Hej. Daaaaaawno mnie nie było.
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wszystko dobrze. Test pappa tez okej.
Juz znacie płeć. Ja o nią nie pytałam. Mam przeczucie ze to będzie dziewczynka. Może dlatego nie pytałam lekarza
Syn mi nie daje żyć. Właśnie czytam ze to skok rozwojowy pt MAMO NIE ODCHODZ!
Mam go po dziurki w nosie. Ktoś go chce Przygarnąć?
Proszę o zmianę terminu. 10 stycznia. Dzięki. Jak jest grupa na fb? Powiem szczerze że tam mi będzie lepiej ogarniać niż tutaj. Proszę o pw
Ehh skoki rozwojowe są straszne, aczkolwiek moja niby po skoku, a i tak wszędzie za mną lata
Co do FB to wyślij mi link do swojego profilu na priv -
Trishka wrote:13 tc. Jeszcze nie na 100 % wiadomo, ale jak lekarz powiedział, że prawdopodobnie syn to myślę, że tak właśnie będzie W poprzedniej ciąży też dowiedziałam się,że będzie chłopak już na pierwszym usg genetycznym
Podobno co do dziewczynek łatwiej jest się pomylić więc pewnie już tak pozostanie -
Jestem po badaniach prenatalnych. Wszystko w porządku - kość nosowa jest, przeziernosc 1.6, przepływy ok. Zołądeczek widoczny, mózg się rozwija, dwie rączki i nóżki. Jedna rączka co chwile w buzi Maleństwo ma 6.14 cm i waży 58 gram. Czekam jeszcze do przyszłego tygodnia na wyniki pappa ale moja gin mi powiedziała ze jak na usg wszystko dobrze to krew na 99% tez ok.
UfffAmy_, cicho sza, freya, Wiedźma82, atagata, Madzia1888, madzi2506, kiti, skallarek, EwaP, never give up, merida17 lubią tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
justyna1220 wrote:Ehh skoki rozwojowe są straszne, aczkolwiek moja niby po skoku, a i tak wszędzie za mną lata
Co do FB to wyślij mi link do swojego profilu na priv -
Melduje się i ja. Dzidziol ma 5,94cm. Przeziernosc, kość nosowa i przepływy -wszystko super(słowa gina). Widziałam jak podskakuje i rączkę do buzki wkłada. O płeć nie pytalam i nic tez nie mówił. Wole dowiedzieć się później ale zeby to była sprawdzona informacja. Kolejna wizyta za dwa tygodnie tyle ze u innego ginekologa (na NFZ) Gratuluje pozostałym wizytującym. Aaaa od dziś juz nie pracuje
freya, Trishka, cicho sza, Wiedźma82, atagata, Madzia1888, moniaaa_1988, madzi2506, kiti, skallarek, EwaP, never give up, merida17 lubią tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Amy_ wrote:U nas tez lek separacyjny juz tez był grany. Ale to co się dzieje w 15miesiacu to mnie po 3 dniach cycki opadają. Do 16 ma to trwać. Boże daj mi siły!!
Haha to mnie pocieszyłaś, Hania będzie właśnie na przełomie 15/16 miesięcy jak się pojawi rodzeństwo Będzie wesoło -
Hej dziewczyny
Wszystkim gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę
Ja od dzisiaj na zwolnieniu
Jak czytam Wasze wpisy o Maluchach i ich rzekomym "rozpieszczeniu" przez nas matki, to widzę siebie i Gabrycha kiedy był młodszy. Czasami nawet jeszcze się tak zdarza. Pamiętam jak odbierałam Go od teściowej po pracy to dzień w dzień były żale, krzyki itp.itd. U nas zmieniło się to na lepsze, kiedy poszedł do przedszkolaSynuś Gabryś 19.11.2009r.