STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chronię wizerunek Maleństwa, więc bezzdjęciowo, ale też chcę się pochwalić.
Usg prenatalne za nami - Łobuz ma 6cm, kość nosowa jest, pęcherz jest, rączki, nóżki, serducho prawidłowe, bije 160/min, półkule prawidłowe, zastawki są, pęcherz jest, NZ - 1.3 Wszystko super, Maleństwo współpracowało i pięknie się kręciło
Matka spokojnaatagata, freya, Wiedźma82, Madzia1888, madzi2506, angelstw, kiti, justyna1220, skallarek, EwaP, cicho sza, Trishka, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Niech maluszki dalej tak ladnie rosna
Alex a masz jakiee objawy tego krwiaka, typu plamienia? -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!
alex dbaj o siebie mocno!! niech krwiak szybko się wchłonie!!
justyna a może by na pierwszą stronę dopisać też informację o tym jak wstawiamy zdjęcia na forum? Może nie wszystkie dziewczyny wiedzą jeszcze.
my dziś byliśmy w zoo po prawie 3 godzinach spacerowania nogi chciały mi wejść w dupkę ale wieczór już mam wolny Jaś zasypia -
To moze dobry znak ze nic sie nie dzieje. Lez i odpoczywaj.
-
Melduje sie i ja. Ufam Pani Dr a ona powiedziala ze egzamin zdany na 5 wszystko ok i jest na miejscu. Crl 68,2 mm i najprawdopodobniej będzie chlopak! Jest o tydzień starszy i teraz termin mam na 6 stycznia wiec juz w ogole nie kumam niczego i tych badan rowniez... rok temu nie znalazla nosa i przyziernosc byla 1.60 mm teraz nos jest i przyziernosc 2.2 mm pobrali mi krew na pappa wyniki za 2 tyg tak jak mowilam pani dr po badaniu nie miala obaw i tego bede sie trzymac dodala jeszcze ze badanie prawidłowe wiec krew to tylko formalnosc.... oby!
angelstw, skallarek, freya, kiti, Wiedźma82, EwaP, never give up, cicho sza, Trishka, Kamila ;), vioris, merida17 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! Oby takie wieści pojawiały się tu już do samego końca Póki co chyba mamy przewagę siusiaków. Chłopców chyba łatwiej poznać na tym etapie
Nie mogę doczekać się moich prenatalnych, powoli zaczynam się denerwować... Do badania zostało 6 dni. Mam skierowanie na usg i PAPPA.
karpetta ale cudna twarzyczka!!!!
alex trzymam kciuki, żeby krwiak jak najszybciej się wchłonął. Będzie dobrze :*Trishka lubi tę wiadomość
-
Nie mogłam dzisiaj tu być, ale właśnie nadrobiłam ....dziewczyny, cudowne informacje !!!! Aż miło się czyta.
Gratuluje wizyt, ale się cieszę i już mam nadzieję, ze tak będzie
Ja w poniedziałek prenatalne, błagam o kciukiCórka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Dziewczyny wspaniałe wieści przyniosłyście
My od wczoraj u teściów a to oznacza nic - nie - robienie. Jak ja to lubię Dziś w planach mam leżakowanie, czytanie książki i buszowanie po ogrodzie bo teściowa ma sad owocowy. Są tu wiśnie, maliny, poziomki, porzeczki i borówki. Ojj będę dziś wieczorem jęczeć
Wczoraj mąż zdradził nam w końcu jakie imię wybrał i nasz synuś będzie miał na imię Alex
P.s. Zaczynamy powoli informować znajomych a jak u Was. Mówiliście już? -
Dzień dobry jak dobrze móc dłużej pospać niż w tygodniu byłam wczoraj na wizycie, mój bobas ma 2,94 cm co daje 9 t 5 dzień. Serduszko uderza 188 na minutę. Jestem w nim zakochana jedyne co mnie troszkę zmartwilo to to że nie widziałam jak się rusza - pani doktor powiedziała że śpi, ale że jak wsadziła głowice usg to się poruszył.
angelstw, cicho sza, never give up, Trishka, Sis, Kamila ;), merida17, EwaP, kiti lubią tę wiadomość