STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja witam się w 2 trymestrze!!! czekałam z niecierpliwością na ten moment! W piątek mam wizytę i USG prenatalne. Pierwszy raz za mną wybiera się mąż jestem ciekawa jego reakcji. Wzruszył się na same zdjęcia z poprzednich badań i na dźwięk serduszka z detektora. To zobaczymy jak będzie kiedy zobaczy to wszystko na żywo.
Śnieżka91, atagata lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Widzę sporo nowych mamusiek, a nadrobić chyba już Was nie dam rady, dajcie znać kogo wpisać na pierwszą stronę
Witam, poproszę o wpisanie na 18 styczniajustyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Witam po dłuższej przerwie, wróciliśmy z wyjazdu i bardzo się cieszę, że w końcu jestem w domu
Widzę sporo nowych mamusiek, a nadrobić chyba już Was nie dam rady, dajcie znać kogo wpisać na pierwszą stronę
Sweet ja poluje tez na olx, ale mało co ciekawego jak narazie, chyba rzucę się na jakieś wyprzedaże online, bo na FB jak wrzuciłam post, że zakupię same perełki na wyprawkę to dziewczyny powrzucały zdjęcia wyciągniętych bodów z np.auchan -
Hej
zostawilam syna w domu i nie puszczam do przedszkola w lato. W wolnych chwilach łapałam ksiazke i wczoraj skonczyłam pierwszy tom.
Teraz bylismy z malym u dentysty i tez sie zapisalam. Terwz odpoczywam przed gotowaniem obiadku.
Potemvpo 14 idziemy do sasiadow sie bawic z kolegą. No a jutronspokojnie w domj siedzimy. Jakos leci
Tez sie ciesze z kazdego kolejnego tygodnia ciazy. Co do wyprawki to jak syn wroci do przedszkola, koło października mąż posciaga skrzynie i pewnie 2 tyg bede segregowala ubrania po synu. Wtedy zobacze co musze dokupic. Najwiekzze braki bede miala 62-68 bo to mialam przy synu pozyczone. Teraz moze mi sie uda od jakiejs kolezanki caly zestaw odkupic. Zobaczymy.
W sumie sie tez ciesze ze synek chyba bedzie bo wszystko ma po braciszku szczegolnie fajne zabawki ma
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Lista uzupełniona, teraz już także o płeć, także roszę o informację jesli będziecie już coś wiedziały
Jesli chodzi o wspólne wizyty, to w poprzedniej ciąży mąż był ze mna rawie na wszystkich i gdyby tylko mógł teraz uczestniczyć to na pewno by to robił bo nic tak nie zbliża do jeszcze nie narodzonego dziecka, jak wspólne oglądanie maluszka na USG -
Sweet_CupCake wrote:Justyna a jak tam Hania? Daje ci coś odpocząć? Dziewczyny po przenosiły się na FB i już nawet nie wiadomo co u nich słychać...
Przyznaję się bez bicia, że i mi łatwiej na FB, a tutaj zaglądam rzadko Staram się ogarnąć ubydwa fora, ale przy moim szogunku jest to naprawdę ciężkie. Po wyjeździe zmieniła się nie do poznania, tam w kółko na rękach u kogoś, spała z nami bo na kojec jednak nie znalazło sie miejsca. Teraz nawet w ciągu dnia muszę się z nią położyć żeby zasnęła, a jeśli chodzi o sen nocny to owszem jest idealny od 20 do 7- 8 rano, ale z nami więc pewnie będę musiała się na tydzień znowu przenieść na kanapę obok łóżeczka piętro niżej żeby wszystko wróciło do normy.
A Ty jak się czujesz kochana? Wiadomo już kogo nosisz pod serduszkiem?
-
Witajcie
Co do bóli u mnie było tak ze sadziłam ze tak boli przez zaparcia ale niestety nie, ja tez mam wysoki próg bólu. Po piątkowej wizycie mam znow dupka, mocniejsza lutke 100 dopochwowo i czopki rozkurczowe wierze ze wszystko będzie dobrze
Dobrze ze mam ten detektor tetna bardzo mnie uspokaja.
Czy któraś z Was pije herbatę z Nagietka? -
justyna1220 wrote:Przyznaję się bez bicia, że i mi łatwiej na FB, a tutaj zaglądam rzadko Staram się ogarnąć ubydwa fora, ale przy moim szogunku jest to naprawdę ciężkie. Po wyjeździe zmieniła się nie do poznania, tam w kółko na rękach u kogoś, spała z nami bo na kojec jednak nie znalazło sie miejsca. Teraz nawet w ciągu dnia muszę się z nią położyć żeby zasnęła, a jeśli chodzi o sen nocny to owszem jest idealny od 20 do 7- 8 rano, ale z nami więc pewnie będę musiała się na tydzień znowu przenieść na kanapę obok łóżeczka piętro niżej żeby wszystko wróciło do normy.
A Ty jak się czujesz kochana? Wiadomo już kogo nosisz pod serduszkiem? -
Ja dzis umieram. Caly dzien wymiotuje tak na prawde niczym bo procz sniadania i herbaty nic nie mialam w ustach.
Pewnie w sobote rodzina mnie zarazila bo wczoraj moj P caly dzien wymiotowal. Do 20 jestem sama i ciezko mi ogarnac dzieci kiedy sama nie moge sie ruszyc z kanapy -
Cocolino wrote:Sweet minęły Ci dolegliwości ze strony układu moczowego? Moja lekarka na takie problemy poleciła mi Furoxin Plus bardzo bezpieczny dla dziecka i skuteczny, w razie co podsyłam Ci nazwę, chyba że już znasz ten lek
-
Sweet_CupCake wrote:Dziękuję bardzo za polecenie specyfiku. Póki co jest lepiej niż wczoraj. Strasznie to dziwne bo mnie tam nic nie boli tylko parcie na pęcherza i co chwilę chce mi się sikac a tam już nic nie ma. Jak coś to jutro pójdę do apteki ale chyba tym razem obejdzie się bez. Cały czas biorę probiotyk wiec pewnie tylko to mnie uratowało przed jakimś totalnym armagedonem
Cos musze chyba przedsięwziąć żeby się to w coś gorszego nie przeistoczylo
A już tak sie napalilam na basen...Dawid 19.01.2017
2gie szczęście w drodze