STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila ;) wrote:Tez mialam cos podobnego ale jakis czas temu...Jak sie bałam ale nie mialam odwagi isc na IP poszłam prywatnie od razu do innego gina i tez okazalo sie ze wszystko ok, z tym ze ja nie bylam po stosunku bo mieliśmy celibat dzis gin powiedział ze juz mozna ale ostrożnie
Jestem po wizycie z maleństwem wszystko dobrze, badanie tzw połówkowe juz mam 19.08. Musze isc do internisty i później dalej...bo mam za wysoki puls i bole czasem w okolicy serca.Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Ja bylam wczoraj na wizycie ale bez usg. Wszystko w porzadku tylko przyplatalo mi sie zapalenie i dostalam globulki. Myslalam ze polowkowe bede miala w polowie miesiaca a gin powiedzial ze na kolejnej wizycie 23.08 sie zapiszemy na usg. No nic trzeba czekac.
U mnie brzuch juz widoczny, maluch daje o sobie znac ale delikatnie i nie tak czesto jeszcze. -
http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-leginsy-spodnie-getry-bensini-s-i6089174580.html?snapshot=MjAxNi0wNy0xOFQwODoxODoyN1o7YnV5ZXI7OGYwNWE5YTJiMmM1NjE1YTIxNWJjOTVmYjIxYzY0NGFjMzIyYjkzOGQ4MzA0OTUyZjY2MDEwYjlhOGU4ZjFhMg==
wzór 3 i 5 zamawialamKamila ;), justyna1220 lubią tę wiadomość
-
justyna1220 na Ekg mam isc z racji wysokiego pulsu, a to tez dodatkowo wyjaśni skad bóle. Mam nadzieje ze bedzie ok bo nie lubie chodzic po lekarzach. A wizyty mam co 3tygodnie, a wy jak?
USG połówkowe robi sie między 18 a 22 tygodniem ciąży? u mnie to bedzie 20tc wtedy wiec wydaje mi sie ze to dobry czas?
Dzis lekarz powiedział nam wstępnie płec, ciekawe czy juz tak zostanie
Tez musze sie zaopatrzyć w jakieś leginsy ciążowe, bo mieszczę sie jeszcze tylko do dwóch z przed ciazy dobrze ze jak jest goraco mozna w sukienkę wskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:07
-
A ja już jutro wizyty i to dwie! W szpitalu w poradni patologii ciąży i u mojego gina. Ciekawa jestem czy się dowiem coś o lokatorze Ja połówkowe mam 19-go sierpnia, za dwa tygodnie.
A wczoraj zrobiłam badania Morfologia i mocz super wyszły i mój gin zalecił zrobić badanie na cytomegalie. Oba wyszły ujemne. Czy wy też robilyscie to badanie?
I w związku z tym badaniem założyłam kartę stałego klienta w diagnostyce i jak się zalogowalam na stronie to nie uwierzycie ale tam są wszystkie moje badania odkąd przeprowadzilam się do krk. Od 2009 roku. Nawet jak byłam w szpitalu w czasie porodu to badania są dostępne. Można sobie po filtrować po danym badaniu np. Glukoza i zobaczyć jakie były wyniki na przestrzeni lat. Kosmos. No i glukoza od początku u mnie wysoka a jakoś nikt wcześniej mnie nie leczył.
Za to musze się pochwalić diabetolog dał 5 z plusem za dobre cukry to wczoraj objadlam się słodkim ciachem.Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Kamila ;) wrote:Sweet_CupCake ktory będziesz miec tc dokładnie na połówkowym? ile u Ciebie kosztuje? u mnie 250 zł
Super ze wynik ok cytomegalii nie robiłam. -
Coś posty pozjadało
Ja już po wizytach w szpitalu i u gina. Wszystko w porządku. Dzidzia ma 15 cm, szacowana waga 210g. No i trzy razy Pan doktor sprawdzał będzie Grażyna Także zaczynam od nowego miesiąca odkładać fundusz wyprawkowymadzi2506, atagata, wariatka3, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Sweet CupCake super wiadomość! Dobrze że wszystko jest ok i fajnie że będziecie mieć parke.
Właśnie widziałam że coś dzisiaj nagrzebali i posty poznikaly. -
Cześć mamusie,mam 30 lat i 1,5 rocznego synka ...a teraz jestem w 14 tc od jutra 15tc..CiAza nie była planowana, była totalna wpadka..do tego piereszy trymestr to był koszmar..wymioty do 8 razy dziennie,mdlosci itd..teraz jest trochę lepiej ale nie ukrywam ze psychicznie czuje sie kiepsko ..3tygidnie temu miałam usg genetyczne i lekarz sugerował chłopca na. 80%..ja cały czas mam nadzieje ma córeczek..podobno na tym etapie często zdarzają sie pomyłki...a jak u Was?plec juz znana?Mam nadzieje ,ze moge sie dołączyć do Was o dzielić sie tym co przeżywamy w tym pięknym stanie jednak często pełnym obaw i stresów ..
wariatka3, justyna1220 lubią tę wiadomość
Alisss -
Hej dziewczyny.
Ja jutro mam po po południu wizytę. Dziś powitał mnie 18 tydzień...i muszę przyznać że czuję się z każdym dniem coraz lepiej.
Na ostatniej wizycie była dziewczynka...trzymajcie kciuki żeby tak już zostało.wariatka3, anettte, Kamila ;) lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Hej dziewczyny jak Wasze brzuszki? Ja się trochę martwię moim, bo jest ledwo widoczny...porównując siebie z koleżankami jestem daleko w tyle...wszystkie mają już mega widoczne brzuchy, a u mnie tylko bardzo delikatne wybrzuszenie... jestem szczupła, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... ruchów żadnych nie czuję... usg miałam 3 tyg temu...ehh...stresuję się...
-
migot_ka wrote:Hej dziewczyny jak Wasze brzuszki? Ja się trochę martwię moim, bo jest ledwo widoczny...porównując siebie z koleżankami jestem daleko w tyle...wszystkie mają już mega widoczne brzuchy, a u mnie tylko bardzo delikatne wybrzuszenie... jestem szczupła, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... ruchów żadnych nie czuję... usg miałam 3 tyg temu...ehh...stresuję się...
Migota nie martw się ja brzucha nie miałam, aż do 34 tyg więc wszystko jest ok .migot_ka lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Hej dziewczyny jak Wasze brzuszki? Ja się trochę martwię moim, bo jest ledwo widoczny...porównując siebie z koleżankami jestem daleko w tyle...wszystkie mają już mega widoczne brzuchy, a u mnie tylko bardzo delikatne wybrzuszenie... jestem szczupła, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... ruchów żadnych nie czuję... usg miałam 3 tyg temu...ehh...stresuję się...
Mam dokładnie to samo, teraz jestem w 19 tc i dopiero pomału brzuszek zaczyna się zarysowywać, ale i tak większość ludzi mówi, że w ogóle jeszcze nic po mnie nie widać Widocznie przyjdzie dopiero czas i możemy jeszcze cieszyć się "luzem" Nie stresuj się na zapas!migot_ka lubi tę wiadomość
-
Ja to mam taki brzuch jakby był lekko wzdęty. Ruchy raczej czuję bardzo rzadko, z tydzień temu poczułam łaskotanie,a później raczej już nie czułam nic.migot_ka lubi tę wiadomość