STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Migota nie martw się ja brzucha nie miałam, aż do 34 tyg więc wszystko jest ok .
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście...oby do następnego USG -
Hej dziewczyny u mnie też jeszcze brzucha nie widać... Ale za to, od zeszłego tygodnia, czuję już ruchy i to na pewno to, bo pomylić sie z niczym nie da hehe W piątek mamy wizytę, zobaczymy jak uroslismy od tego czasu
migot_ka lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Naprawdę?? To mnie pocieszyłaś
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście...oby do następnego USG
Tak :0) Zuzia się tak chowała mi w brzuchu, że nic nie było widać, szlochałam dziewczynom na forum, że takie piękne brzuchy mają a ja nic. Ale i ja się doczekałam Ty też się doczekasz .migot_ka lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim i mnie też jak narazie brzucha nie ma. Chociaż niektórzy twierdzą że już widać po mnie że jestem w ciaży. Pewnie to wszystko przez brzuszek który wyhodowałam sobie jeszcze przed ciążą
Od zeszłego tygodnia chyba już też czuję ruchy. Chociaż sama nie wiem jak to powinno wyglądać. Mąż twierdził że może to jelita ale było to zupełnie inne uczucie. Więc mam nadzieję ze to było to
W czwartek wizyta, już nie mogę się doczekać. -
hej dziewczyny w pierwszej ciazy brzuszek wyraznie u mnie bylo widac na poczatku wrzesnia - termin mialam 12.01 wiec sie nie stresujcie. Teraz w ciazy wygladam tak jak kiedys pod koniec wrzesnia. Wszyscy mowia ze pierwsze albo kolejne ciaze to wlasnie taka roznica kiedy widac. Teraz juz od dwoch czy trzech tyg cisnely mnie spodnie w ktorych wtedy smigalam pod koniec sierpnia i wskoczylam w leglinsy ciazowe. Nadrobicie to wszystko i zobaczycie swoje brzuszki na jesieni jak szybko nadrobia a w grudniu to dopiero bedzie.
U mnie minely mdlosci, zmeczenia, czasem jest bol glowy, ale ciesze sje urokami ciazy. Tylko po tych krwiakach na poczatku a potem infekcji jak luteine odlozylam boje sie jakos z mezem kochac
Tez do lekarza chodze co 3 tyg
Kolejna wizyta 17.08
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Widzę, że sporo z nas ma już ustaloną płeć Proszę więc dziewczyny, podajcie swoją datę porodu i płeć to uzupełnię pierwszą stronę
Sweet super, że będziesz miała parkę to tak jak i u mnie:)
U mnie znowu migrena powróciła, mam nadzieję, że jutro się ochłodzi i znowu wszystko wróci do normy
-
justyna1220 wrote:Widzę, że sporo z nas ma już ustaloną płeć Proszę więc dziewczyny, podajcie swoją datę porodu i płeć to uzupełnię pierwszą stronę
Sweet super, że będziesz miała parkę to tak jak i u mnie:)
U mnie znowu migrena powróciła, mam nadzieję, że jutro się ochłodzi i znowu wszystko wróci do normy -
u nas chyba syn a znowu sie ciesze jesli drugi syn bo mimo roznicy 5 lat moga obaj w piłke pokopać lub lego układać. Mnie może będzie tak brakowało córci ktora przyjdzie pogada ale kto wie może moji chłopcy będą wyjatkowi i przyjda z mamusią pogadać, opowiedzieć co tam. Byle zdrowe było a bez wzgłedu na płeć zawsze znajde powód dlaczego sie cieszyć. Jedyne co mi żal to że na trzecie dziecko się nie zdecydujemy bo mąż nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 08:48
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
U mnie jeszcze nie wiadomo, pewnie na połówkowym się dowiem
Mam jedynie przeczucia, że to będzie chłopiec... -
Witam i ja już w 20-tym tygodniu termin: 03.01.17r:-) U mnie na 80% chłopczyk ale za tydzień już będę wiedzieć na pewno. Ruchy czuję od dobrych trzech tygodni ale od tygodnia bardzo wyraźnie łącznie z czkawką. Brzuch ino ino tylko, jak na 174cm wysokości to jakoś na razie dzidziuś ma dość miejsca w miednicy. Oprócz wciąż bolących i rosnących piersi oraz częstego siusiu nie dolega mi nic więcej. Dzisiaj kupiłam pierwszy ciuszek (wyzbyłam się wszystkiego po najmłodszej) Raczej dopiero we wrześniu ruszę z wyprawka dla Tomaszka Na L4 jestem od 8 lipca, wypłaca mi pracodawca a ZUS mu wraca. Robimy tak że względu na to, że zakład musi mi z pensji opłacić PZU grupowe a reszta na moje konto. Ważę tyle ile przed ciążą czyli...77,5kg. I mimo że wpierw schudlam 3,5kg to już odrobiłam tę stratę. Pozdrawiam.
wariatka3, atagata lubią tę wiadomość
-
Hej ja wczoraj bylam u lekarza i jest wszystko w porządku jedynie mam słabe żelazo i mi przepisal w tabletkach a tak to wszystko jest super. Na polowkowe wybieram się za 2 tyg;) co msc tyje kg. Jedno dziewczyny co mnie dziś w nocy przestraszylo to obudzilam się w nocy ze strasznym bolem calego brzucha tak jakby normalnie na biegunke.spalam na lewym boku wiec plozylam sie na plecach i nogi wyżej niebawem bol ustal i potem wstyd sie przyznac gazy odeszly. Co to moze byc? Czy jakos przygniotlam w nocy brzuch. Zestresowalam się... ruchy czuje dzidzia sie ruszala wiec sie uspokoilam ale co to było?Zuzka
-
Cześć Dziewczyny Nie odzywałam się już bardzo dawno, bo lato dla mnie jest zawsze pracujące i zwyczajnie nie miałam czasu. Witam wszystkie nowe mamusie
Melduję, że u mnie jest wszystko w porządku. Dzidzia ma się dobrze, najprawdopodobniej będzie dziewczynka o imieniu Kaja Termin porodu z usg mam na 5 stycznia Pozdrawiam wszystkie mamuśki
-
Witam się dziś byłam na wizycie i poszlismy na USG udało się wszystko zmierzyć i okazało się ze to juz były połówkowe bo za tydzień nie ma sensu przychodzić na samo USG. Wiec moje maleństwo wazy 263g i jest chłopcem mój gin daje 99% szans na chłopaka zostawia sobie maleńka szanse na pomylke.
Wiec umowilismy się z doktorskiej na wizytę za miesiąc 8 września i na podgladanko jak tam moje malenstwo się rozwija i ile może ważyć. Wiec to co powiedział na prenatalnych narazie się sprawdza szykuje my się na pojawienie synka!!!Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016