STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila ;) wrote:amelik korzystaj
Czy Was tez meczą nocne skurcze nog? Od 3 dni budza mnie silne bóle skurczu nóg Biorę witaminki dla kobiet w ciąży plus magnez, doradźcie co może pomoc?
Jakie plany macie na ostatni wakacyjny weekend w końcu tak słoneczny? -
Dorocia2324 mamy połówkowe w ten sam dzień
Ja też staram się korzystać z wolnego. Dużo odpoczywam na tarasie, w końcu teraz same słoneczne dni chociaż od dwóch dni mamy szczeniaka więc to jemu poświęcam całą uwagę.
W kwestii magnezu nic nie doradzę, skurcze jak na razie mnie omijają, oby jak najdłużej.nitka_xx lubi tę wiadomość
-
Kamila ;) wrote:Jedna tabl mleczan magnezu z b6 (wyrzucilam ulotkę) plus w zestawie witamin 180mg magnezu Za mało? Jem tez gorzką czekoladę
-
Miałam te skurcze przy synku i nic nie brałam.
Teraz sie wam pochwale jak moich chlopakow rozpieszczam... dzis zrobiłam im domowe kluski na parze! na ciescie drozdzowym, gotowane na scierce na garnku z wodą wg przepisu mamy, zaniosłam kilka tacie i z bratem zjedli, bardzo im smakowały więc zrobię znów
Moja mama zas nas rozpieszcza i robi kompoty na zime. Nazbierałam dzis malin i z jablek z malinami robiła.
Poza tym w domu to tak powoli wszystko sobie ogarniam, z takich odkładanych spraw porzadek w szafkach, w dokumentach, pranie, nawet pielegnacja lisci moich kwiatów, moj ogrod ktory zaczelam w tamtym roku teraz jest cudny ale i tak na wiosne mam juz mega plan przesadzania i dosadzania hehe no cóż.
Małe przed chwilka poczułam więc jestem spokojna. Ahh a rano bym spała i spała.
Fajnie ze u was tez takie cieszenie sie ciaza... a teraz do tego dochodzi cieszenie sie ostatkami lata ktore piękną pogoda nas rozpieszcza i się z nami żegna
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
lula88 wrote:a na fb jaka to grupa? chętnie dołączę bo tam jakoś więcej mam czasu siedzieć
29+1, 44 cm, 1430 g -
Ja czuję dość mocno już mojego maluszka ale jak tylko przykladam dłoń do brucha od razu cichnie. Czasami się ruszy ale jeszcze nie poczułam tego na swoich dłoniach. Mąż też codziennie przykłada swoje ale też na razie cicho jednak pewnie za jakiś czas i my to poczujemy także pozostaje nam czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 13:19
-
Hej
Niestety, ale na pewno już zauważyłyście, że jest tutaj tylko garstka osób piszących na bieżąco. Grupa na Facebooku bardzo sprawnie działa, piszemy całe dnie i to sporo. Jest po prostu łatwiej napisać z telefonu, czy dodać zdjęcia Jeśli macie chęć do nas dołączyć i aktywnie się udzielać to zapraszam
Jak dołączyć? Wyślij do mnie zaproszenie do przyjaciółek, a następnie wiadomość prywatną z linkiem do swojego Facebookavioris lubi tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Dorocia2324 mamy połówkowe w ten sam dzień
Ja też staram się korzystać z wolnego. Dużo odpoczywam na tarasie, w końcu teraz same słoneczne dni chociaż od dwóch dni mamy szczeniaka więc to jemu poświęcam całą uwagę.
W kwestii magnezu nic nie doradzę, skurcze jak na razie mnie omijają, oby jak najdłużej.
Oooo szczeniak. A jaki? Ja tez od 7 tyg mam w domu szczeniaczka.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue wrote:Oooo szczeniak. A jaki? Ja tez od 7 tyg mam w domu szczeniaczka.
Rasa Samoyed, 3 miesięczna suczka o imieniu Megan a Ty jakiego pieska masz i jak wam idzie jego tresura?
-
madzi2506 wrote:Dorocia2324 mamy połówkowe w ten sam dzień .
O jak milo A na ktora godz masz bo ja 16.40. Znacie juz plec czy teraz ma sie okazac? Bo my jeszcze nie wiemy.
Moja dzidzia tez coraz mocniej daje o sobie znac ale jak przykladam reke to jeszcze nie czuc.
Mnie te ostatnie gorace dni wykanczaja, bardzo slabo sie czuje a odpoczynku za wiele nie mam, moglaby spasc troche ta temperatura. -
Kochane ja już po połówkowym. Termin się mniej więcej zgadza, planowany na 12.01 a najważniejsze, że dzieciaczek jest zdrowy. No i.. potwierdziła się płeć ! BĘDZIE DZIEWCZYNKA już ewidentnie, na 100%, widać było dokładnie cały narząd, tak się ładnie rozłożyła. Parametry małej w normie, 14 cm od główki do pupy, 305g wagi Jestem prze szczęśliwa ! Pozdrawiam
cicho sza, amelik, dorocia2324, madzi2506, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
gdy przykladam reke tez czuje, mam wrazenie ze nasz dzieciaczek bardziej kopie niz syn kopal, na tym etapir nawet chyba jeszcze nic nie czułam
wybieramy imiona syn Szymon lub Kacper..... córa Hania. Przy czy wszystko moze sie zmienicJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
NoBoJaChce wrote:Kochane ja już po połówkowym. Termin się mniej więcej zgadza, planowany na 12.01 a najważniejsze, że dzieciaczek jest zdrowy. No i.. potwierdziła się płeć ! BĘDZIE DZIEWCZYNKA już ewidentnie, na 100%, widać było dokładnie cały narząd, tak się ładnie rozłożyła. Parametry małej w normie, 14 cm od główki do pupy, 305g wagi Jestem prze szczęśliwa ! Pozdrawiam
To super że maluszek zdrowy:)! A który to tydzień ciąży? Ja mam badanie połówkowe za tydzień u mnie to już będzie 23 tydzień i 1 dzień.[/url]
[/url]