STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ja na razie sie tą moją wagą nie przejmuje za bardzo. Tylko wkurza mnie ten lekarz bo juz mi drugi raz zwrocil o to uwage. Ale skoro dzidzia rosnie i jest wszystko ok to chyba nie powinien to byc jakis problem. Pewnie i na mnie przyjdzie taki czas ze waga zacznie rosnąć.

Offca88 przez 3 tygodnie moja dzidzia (dopóki lekarz twierdził że to dziewczynka) też nazywała się Kornelia ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej. ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej.
- 

Madzi tą wagą bym sie nie przejmowała jesli dzidzia jest ok rozmiarow. Mam na plusie tez 1,5 kg bo poczatkowo 2 kg schudłam. Wcale sie tym nie martwie. A w mojej pierwszej ciazy na tym etapie dopiero było u mnie powoli brzuszek widac.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
 Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017
- 

Offca a mi teraz zal jak zostałam sama a syn do przedszkola poszedl. Tylko o juz samodzielny 4,5 latek. Poza tym chodzi do przedszkola 3 dni i dzis juz katar. Dobija mnie to. Jutro po niego o 13 ide.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
 Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017
- 

Kamila mi najbardziej podobaja sie Gosia i Laurka ale jeszcze nie zostalo to przedyskutowane z moim P wiec zobaczymy.

Offca nie dziekuje zeby nie zapeszyc Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie. Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie.

Moj synek poszedl do zerowki i bardzo jest zadowolony. Tak mi dziwnie bez niego w domu. Dobrze ze jest Natus to bym chyba zglupiala   Kamila ;) lubi tę wiadomość Kamila ;) lubi tę wiadomość
- 

No te pomyłki to też z tego że dobrze nie widzą a mówią. To może teraz Kornel ? ☺madzi2506 wrote:Ja na razie sie tą moją wagą nie przejmuje za bardzo. Tylko wkurza mnie ten lekarz bo juz mi drugi raz zwrocil o to uwage. Ale skoro dzidzia rosnie i jest wszystko ok to chyba nie powinien to byc jakis problem. Pewnie i na mnie przyjdzie taki czas ze waga zacznie rosnąć.

Offca88 przez 3 tygodnie moja dzidzia (dopóki lekarz twierdził że to dziewczynka) też nazywała się Kornelia ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej. ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej. 

- 

No mi jak teście wezmą na chwilę dziecko to tak pusto ☺ przeszkole to super sprawa tylko te chorobyamelik wrote:Offca a mi teraz zal jak zostałam sama a syn do przedszkola poszedl. Tylko o juz samodzielny 4,5 latek. Poza tym chodzi do przedszkola 3 dni i dzis juz katar. Dobija mnie to. Jutro po niego o 13 ide.   

- 

A to masz dwóch synów? ☺ Laura to mojej siostry córka ☺dorocia2324 wrote:Kamila mi najbardziej podobaja sie Gosia i Laurka ale jeszcze nie zostalo to przedyskutowane z moim P wiec zobaczymy.

Offca nie dziekuje zeby nie zapeszyc Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie. Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie.

Moj synek poszedl do zerowki i bardzo jest zadowolony. Tak mi dziwnie bez niego w domu. Dobrze ze jest Natus to bym chyba zglupiala  dorocia2324 lubi tę wiadomość dorocia2324 lubi tę wiadomość 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej u mnie sobota dość intensywnie. Mój mąż należy do ochotniczej straży pożarnej i w sobotę ich jednostka obchodziła swoje 70lecie. Najpierw oficjalne obchody a potem impreza. Cały dzień prawie na dworze w tym upale u mnie sobota dość intensywnie. Mój mąż należy do ochotniczej straży pożarnej i w sobotę ich jednostka obchodziła swoje 70lecie. Najpierw oficjalne obchody a potem impreza. Cały dzień prawie na dworze w tym upale . .

Za to niedziela leniwa. Do wieczora nie ruszalismy się z domu. Dopiero jak temp spadła to pojechaliśmy sobie nad jezioro . .

Dzisiejsza nocka była tragiczna. W pokoju gorąco na maxa. Nie mogłam spać, przewracałam się z boku na bok. Od kilku dni jak leżę na boku to po chwili stasznie mnie zaczynają boleć biodra. A na wznak nigdy nie lubiłam leżeć. Więc aktulnie moje nocki wyglądają tak że budzę się co chwilę i zmieniam pozycje.

[/url
[/url Super, że będziesz miała córeczkę, parka
 Super, że będziesz miała córeczkę, parka