STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie sie tą moją wagą nie przejmuje za bardzo. Tylko wkurza mnie ten lekarz bo juz mi drugi raz zwrocil o to uwage. Ale skoro dzidzia rosnie i jest wszystko ok to chyba nie powinien to byc jakis problem. Pewnie i na mnie przyjdzie taki czas ze waga zacznie rosnąć.
Offca88 przez 3 tygodnie moja dzidzia (dopóki lekarz twierdził że to dziewczynka) też nazywała się Kornelia ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej. -
Madzi tą wagą bym sie nie przejmowała jesli dzidzia jest ok rozmiarow. Mam na plusie tez 1,5 kg bo poczatkowo 2 kg schudłam. Wcale sie tym nie martwie. A w mojej pierwszej ciazy na tym etapie dopiero było u mnie powoli brzuszek widac.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Offca a mi teraz zal jak zostałam sama a syn do przedszkola poszedl. Tylko o juz samodzielny 4,5 latek. Poza tym chodzi do przedszkola 3 dni i dzis juz katar. Dobija mnie to. Jutro po niego o 13 ide.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Kamila mi najbardziej podobaja sie Gosia i Laurka ale jeszcze nie zostalo to przedyskutowane z moim P wiec zobaczymy.
Offca nie dziekuje zeby nie zapeszyc Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie.
Moj synek poszedl do zerowki i bardzo jest zadowolony. Tak mi dziwnie bez niego w domu. Dobrze ze jest Natus to bym chyba zglupialaKamila ;) lubi tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Ja na razie sie tą moją wagą nie przejmuje za bardzo. Tylko wkurza mnie ten lekarz bo juz mi drugi raz zwrocil o to uwage. Ale skoro dzidzia rosnie i jest wszystko ok to chyba nie powinien to byc jakis problem. Pewnie i na mnie przyjdzie taki czas ze waga zacznie rosnąć.
Offca88 przez 3 tygodnie moja dzidzia (dopóki lekarz twierdził że to dziewczynka) też nazywała się Kornelia ale że pojawił się siusiak to musimy myśleć dalej.
-
amelik wrote:Offca a mi teraz zal jak zostałam sama a syn do przedszkola poszedl. Tylko o juz samodzielny 4,5 latek. Poza tym chodzi do przedszkola 3 dni i dzis juz katar. Dobija mnie to. Jutro po niego o 13 ide.
-
dorocia2324 wrote:Kamila mi najbardziej podobaja sie Gosia i Laurka ale jeszcze nie zostalo to przedyskutowane z moim P wiec zobaczymy.
Offca nie dziekuje zeby nie zapeszyc Ja juz nie wymiotuje ale mdlosci mam przez cale dnie i tez nie za dobrze sie czuje wiec rozumiem Cie.
Moj synek poszedl do zerowki i bardzo jest zadowolony. Tak mi dziwnie bez niego w domu. Dobrze ze jest Natus to bym chyba zglupialadorocia2324 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie sobota dość intensywnie. Mój mąż należy do ochotniczej straży pożarnej i w sobotę ich jednostka obchodziła swoje 70lecie. Najpierw oficjalne obchody a potem impreza. Cały dzień prawie na dworze w tym upale .
Za to niedziela leniwa. Do wieczora nie ruszalismy się z domu. Dopiero jak temp spadła to pojechaliśmy sobie nad jezioro .
Dzisiejsza nocka była tragiczna. W pokoju gorąco na maxa. Nie mogłam spać, przewracałam się z boku na bok. Od kilku dni jak leżę na boku to po chwili stasznie mnie zaczynają boleć biodra. A na wznak nigdy nie lubiłam leżeć. Więc aktulnie moje nocki wyglądają tak że budzę się co chwilę i zmieniam pozycje.