STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
A moja kilogramowa kluseczka lezy sobie jak jej wygodnie, zazwyczaj wzdłuż glowka na mojej lewej stronie, choc czasem czuje jak sie przemieszcza. Po wizycie, wszystko dobrze
Jeśli chodzi np o pulpety w sosie pomidorowym...(do sou nie daje śmietany itp) juz gotowe zagotowywuje, słoiki i nakrętki wyparzam. Gorace pulpety z sosem pakuje w gorace słoiki zakrecam i odstawiam dupa do góry na scierce (nakrętka stawiam na stol) jak wystygna kontroluje czy nakrętki dobrze chwycily i tyle dla pewności można dodatkowo zapasteryzowac, czyli taki zakręcony gorący sloik dac do gotujacej sie wody w garnku (na spód garnka daj sierke) ok 10min wyciągnij ew. dokrec nakrete i odstaw dupa do gory jak wystygnie i nakrętka ladnie trzyma postw słoik normalnie. Mnie leczo z cukini rok leżało w sloiku Jak zle wytlumaczulam to dajcie znać poprawie sieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 09:57
-
Offca przyzwyczailam sie bo tak mam w kazdej ciazy. A dodam ze na usg chodze prywatnie do tego gina do ktorego na nfz bo on ma 100 razy lepszy sprzet i w ogole ufam mu. On po prostu nie widzi sensu zeby czesciej robic usg. Tak to u nas jest.
Ja wszystkie przetwory robie tak jak Kamila pisze tylko ze z owocow. Wlewam gorace do sloikow, zakrecam i do gory dnem i tyle. Wytrzymuja mi dlugo. -
Ale dziś nudna zimna sobota. Maz dziś zrobił obiad ja teraz leże i moje maleństwo się wypycha gdzie tylko może!! a ja się cieszę dopuki niewsadza nóżek lub raczek w żebra jak dzisiejsze samopoczucie ???Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
dorocia2324 wrote:Offca przyzwyczailam sie bo tak mam w kazdej ciazy. A dodam ze na usg chodze prywatnie do tego gina do ktorego na nfz bo on ma 100 razy lepszy sprzet i w ogole ufam mu. On po prostu nie widzi sensu zeby czesciej robic usg. Tak to u nas jest.
Ja wszystkie przetwory robie tak jak Kamila pisze tylko ze z owocow. Wlewam gorace do sloikow, zakrecam i do gory dnem i tyle. Wytrzymuja mi dlugo.
-
wariatka3 wrote:Ale dziś nudna zimna sobota. Maz dziś zrobił obiad ja teraz leże i moje maleństwo się wypycha gdzie tylko może!! a ja się cieszę dopuki niewsadza nóżek lub raczek w żebra jak dzisiejsze samopoczucie ???
-
Mój mały jak na razie nóżkami w dół, więc szyjka też obrywa. Chociaż czasami tak kopie w różne strony ze sama nie wiem co gdzie jest i burzuch tańcuje w różne kierunki.
-
A to u mnie główka w dół. Ale są chwilę że po pęcherzu daje czy też np w bok z obu stron na raz ☺ także się jeszcze kręci. W pęcherz nie lubię ale mniej boli niż zebra. Moje dzieci i pierwsze i to wola siedzieć właśnie pod zebrami. Po synu to jeszcze 3 miesiące po porodzie bolały mnie zebra
-
Mi rece nie dretwieja. Ale tak jak pisze offca to zespol ciesni nadgarstka, poczytaj o tym. Ja mam straszny problem z biodrami w nocy, tak mnie bola ze az mi sie plakac chce. W poprzednich ciazach tak nie mialam. Podkladam poduszke miedzy nogi a i tak budze sie z bolem, przekrecam na drugi bok i znow to samo. A czy na to sa jakies sposoby? Ktos tez tak ma? A juz nie wspomne o tym ze jak za dlugo pochodze lub postoje to dretwieje mi cala lewa noga, to tez jest straszne
-
Drętwienia rąk u siebie nie zauważyłam ale tak jak u Dorci strasznie bolą mnie biodra. Mam poduszkę dla ciężarnych ale to niewiele pomaga, tak samo zmiana pozycji nic nie daje. U mnie ból ten przechodzi tak jakby na pośladki jak na razie nie znalazłam sprawdzonego sposobu aby jakos temu ulżyć.
-
Do tego chyba też musimy przywyknąć. I fakt - z poduszką czy bez poduszki, boli tak samo.
Wczoraj wprowadziłam zasadę szklanki wody co godzinę i dzisiaj jakoś z drętwieniem ręki lepiej. Zobaczymy czy to tylko przypadek czy faktycznie więcej picia pomaga. Dopiero niedawno się głupia doczytałam, że herbaty nie wlicza się do bilansu płynów.