STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
channah wrote:Ja normalnie farbowalam
Powiem Wam że jestem przerazona. Wczoraj dowiedziałam się że u mojej corci w przedszkolu był przypadek wysypki bostonskiej. Podobno to choroba Która występuje głównie u dzieci.ale dla kobiet w ciąży jest niebezpieczna.jestem przerazona. Tak się zestresowalam ze jak zwykle mam ciśnienie 100/60 tak teraz 117 /80 i puls jak norma jest 74 to ja mam 104. Jejku
Cod o za wysypka, nie słyszałam o niej? Nie martw się na zapas, może córcia nie przyniesie tego dziadostwa do domu :* -
Kolejny wynalazek z tą wysypką Biedne dzieciaczki. Podobna jak trzydniówka? Też jestem uprzedzona do chorób i chorych osób. Przy organogenezie ważne, żeby nie zachorować. Dzisiaj uciekłam ze sklepu jak zauważyłam, że sprzedawczyni nie może mówić. Zapytałam co ma zgardłem, a usłyszałam że anginę Przestałam chwilowo oddychać, żeby nie wchłaniać powietrza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 16:36
channah lubi tę wiadomość
-
AnnaMaja wrote:Kolejny wynalazek z tą wysypką Biedne dzieciaczki. Podobna jak trzydniówka? Też jestem uprzedzona do chorób i chorych osób. Przy organogenezie ważne, żeby nie zachorować. Dzisiaj uciekłam ze sklepu jak zauważyłam, że sprzedawczyni nie może mówić. Zapytałam co ma zgardłem, a usłyszałam że anginę Przestałam chwilowo oddychać, żeby nie wchłaniać powietrza
Najpierw występują objawy jak na grypę wraz z zapaleniem gardła.goraczk około 2 dni i wysypka od 7-10 dni.bardziej jak ospa -
Basia90 wrote:Aaa dziewczynki moje wyniki bety:
9 Maj; 303
11 maj: 704
Jestem.mega szczęśliwa! Myślicie, że na jutrzejszej wizycie będzie już coś widać?
Mój doktorek od usg nie zajrzałby jeszcze. U mnie w 6 tyg już mnie straszył, że może nie być widoczne. Zarodek ma dopiero 4mm. Ucieszyłam się kiedy jednak odnalazł Maleństwo i zobaczyłam serduszko -
channah wrote:Dłuższa.
Najpierw występują objawy jak na grypę wraz z zapaleniem gardła.goraczk około 2 dni i wysypka od 7-10 dni.bardziej jak ospa -
Dziewczyny, ale dużo produkujecie, ja mam czas tylko z rana poczytać i może coś napisać...i wieczorem po pracy, jeśli nie jestem zbyt senna.
Wzdęty brzuch i mi dokucza, co bym nie zjadła.Poprzez to muszę się ubierać w szerokie tuniki, sukienki, żeby nie było nic widać w pracy bo ja to wiem że na tym etapie brzucha nie widać...ale inne osoby, co innego mogą pomyśleć, a na razie nie chciałabym żeby ktoś oprócz nas z małżonkiem wiedział o tym.
Piersi wcześniej mnie bardziej bolały, teraz chyba mniej. Ale czytałam że ponoć bliżej 7 tyg. to stają się mniej wrażliwe, tak że nie narzekam
I ja nie wytrzymałam i zrobiłam betę, trzeci raz... -
Mi też brzuch wywaliło oczywiście jest wzięty jak tylko coś zjem albo herbatę wypije nie ciążowy
W pierwszej ciąży było dopiero widać w 5 miesiącu, ze jestem w ciąży a nie zjadłam większy obiad.
Przytyłam 10kg i wróciłam do formy w 2 tygodnie a nawet spadła mi waga o 3kg względem tej sprzed ciąży.
Mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie i szybko wrócę do siebie i z ładnym brzuchem, jednak wiek pomaga w tej kwestii:)
[/url] -
Cześć Dziewczyny chętnie dołącze, termin wyliczyłam na 17.01. To moja trzecia ciąża, mam dwie córki i pewnie będzie trzecia
Karolina1234, Amy_, angelstw, wszamanka, AnnaMaja, justyna1220, wariatka3, Basia90 lubią tę wiadomość
-
Nadrobie później. Panicz się właśnie kapie z królem mam pięć sekund dla siebie.
Oficjalnie jestem od dziś na L4. Jutro musze dzwonić do dyrektora ze plany powrotu do pracy wzieNY w łeb
Na usg było widać ino pecherzyk. Na zadorek za wcześnie.pecherzyk był śliczniutki okrąglutki. Usg pokazuje 5t5d ale wiadomo ze to nie prawda. Myślę że jestem na początku 5 Tyg. Wizyta 23 czerwca. Mam schize wiec pewnie pójdę na usg prywatnie by zobaczyć czy ten zarodek się tam ujawnił bo przecie juz mi odbijaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 19:25
channah, angelstw, Karolina1234, Lali, AnnaMaja, Basia90 lubią tę wiadomość