STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobić was to tragedia :p
Gratuluję mamom pozytywnychbtestow i bijacych serduszek!
Uważam ze wizyty do 7tyg nie mają sensu. No chyba ze komus trza zwolnienie albo ktoś lubi sir bić z myślami ze nie ma jeszcze zarodka..
Ja jestem inspektorem bhp w SzpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 20:22
Agnes88 lubi tę wiadomość
-
Witajcie nadrabiam Was na szybko, bo zaraz ciąg dalszy rocznicy z mezem '
Witam nowe mamuski
PeggySue wrote:wiem, że niektóre dziewczyny np chodzą i prywatnie i na nfz do lekarzy i od tego na nfz biorą skierowania a prywatnie mają wszytskie usg na dobrym sprzęcie itd.
Myślę, czy właśnie tak nie zrobić i po skierowanie na badania iść do lekarza z nfz-tu , ale nie karze potem tych badań zostawić u siebie? chyba nie ?
Ja planuje tak zrobic badania u lekarza z nfz, a wizyty z usg prywatnie. Ja mam zafanego gina który przyjmuje na nfz i prywatnie. W dwoch roznych miejscach w moim miescie.
Emilka27 wrote:Dziewczyny a robicie żele albo hybrydy?
Robie sobie sama hybrydy, ale jakos mniej mi sie trzymają, moze przez ciaze?? nie mam pojecia.
Basia90 wrote:Aaa dziewczynki moje wyniki bety:
9 Maj; 303
11 maj: 704
Jestem.mega szczęśliwa! Myślicie, że na jutrzejszej wizycie będzie już coś widać?
Pecherzyk na USG widac jak beta jest powyżej 1000 wiec moze uda Ci sie jutro zobaczyc. Ja mialam bede 1706 nast. dnia na usg pęcherzyk 6mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 20:28
-
cati gratuluję niech krwiak spada na drzewo!! I to szybko!
Opolanka najważniejsze że pęcherzyk jest na swoim miejscu. Teraz spokojnie trzeba dać chwilę żeby Kropuś się ujawnił
Blackclouds odmóżdżenie ciążowe to jest dziś już o tym wspominałam trzeba się pilnować żeby głupot nie narobić
co do piersi to mnie delikatnie podszczypują, ale pamiętam w ciąży z Jaśkiem bolały bardzo mocno aż piekły.
Lali witaj gratulację!
Amy dobre wieści jak na ten etap ciąży ale wiadomo też szłabym sprawdzić czy zarodek już jest przed 23 czerwca:)
Ja też po cichu marzyłabym o córeczce, ale jeśli będzie taki drugi cudak jak mój Jaś to biorę bez wahania najważniejsze niech będzie całe i zdrowe!! -
Amy_ wrote:O następna potajemna czytaczka kwietniowki 2015
Super, że już pęcherzyk widać, ale ja właśnie idę w 7 tyg żeby już wszystko widzieć chociaż nie wiem czy wytrzymamAmy_ lubi tę wiadomość
-
lula88 wrote:U nas katastrofa synus tak cierpi ida mu ząbki trzonowe biedactwo nawet jeść nie może a on taki lakomczuch..i jeszcze temp A ja mam chwilowe osłabienie a za kilka min wulkan energii. W brzuszku mnie boli i mdli .
czym się ratujecie na bolesne ząbkowanie?
u nas dzięki Bogu jakoś ząbki idą bez większych bóli...
2 razy był katar taki do 2 tygodni i raz stan podgorączkowy.
-
kredkaczarna wrote:Jakie macie upatrzone channah?? Ja mam juz ejdnego synka Aleksandra (Alusia) a drugiego nie wi3m jak mialabym nazwac. Dla dzie2czyny imion chyba z 5
-
Karolina1234 wrote:Tak Amy, fajnie się was czytało, a już byliście tak zżyte, że jakoś nie miałam odwagi się odzywac
Super, że już pęcherzyk widać, ale ja właśnie idę w 7 tyg żeby już wszystko widzieć chociaż nie wiem czy wytrzymam
To tak jak ja, "sekretny" obserwator
Tez idę na wizytę w 7 tyg i liczę na serduszko, nawet idziemy wszyscy, we trójkęAmy_ lubi tę wiadomość
[/url] -
Ja też gdzieś w głębi marzę o drugiej córce ale jak będzie synek to też będe szczęśliwa. Imiona? Ciężka sprawa Jeżeli chodzi o chłopca marzy mi się Gracjan ale mąż mówi absolutnie. Moja córka chce brata który będzie sie nazywał Olaf (tak tak z bajki to wzięła). W pierwszej ciąży najpierw lekarz powiedział że chłopak i miesiąc żyłam w przeswiadczeniu ze syna bede miala. Wtedy staneło na imieniu Marcel. Tyle, że my z de. tutaj to byłby Marsel. I przestalo mi sie odobać Może Natan..
Dziewczynka nie mam pojęcia. Gaja była wymarzonym imieniem.
Może Laura albo Melania. Mężowi podoba sie Lili lub Lilly. Za granicą to sobie nazwac mozna jak dusza zapragnie -
Dzień dobry melduje sie po wizycie, udało sie, tym razem pęcherzyk jest tam gdzie trzeba, zarodek, serducho bije! Jestem przeszczęśliwa!!!
channah, boróweczka, angelstw, Karolina1234, Beata1987, wszamanka, Kamila ;), AnnaMaja, Astonia, Amy_ lubią tę wiadomość
CP 11.10.2015 6tc -
lula88 wrote:Też was tak boli od wzdec brzuch. Nic takiego nie jem a teraz to ruszyć się nie mogę
CP 11.10.2015 6tc