STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, już po wizycie... wyobrażałam ją sobie trochę inaczej byłam prywatnie, lekarz zrobił tylko USG nie pytał o nic, wywiadu nie zrobił, karty ciąży nie założył, nie powiedział który to tydzień ("prosze nie pytać który to tydzień bo to początek początków", nie podał żadnego przewidywanego terminu, wziął stówę... może tak powinno być nie wiem... pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ale widziałam jak bije serduszko, jest wspaniale!!
Kolejna wizyta już z NFZ 23 MajaDzejDzej, Beata1987, AnnaMaja, angelstw, Astonia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Karolina1234 wrote:Lali dobrze kojarzę że byłaś aktywna na Kwietniówka ch 2015?
Amy umów się wcześniej na wizyte, siwy łeb dostaniesz do 23 czerwca!Amy_ lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:DzejDzej gratuluje serduszka
Ol us moim zdaniem lekarz zachował się nie ładnie, dla nas to cud a dla nich to kolejna pacjentka. Gratuluje serduszka
Na początku miałam być Majówka z usg zawsze wychodzilo na 2 Maja, ale was mi się lepiej czytało a że córka się pospieszyła to zostałam kwietniówka. -
Ol uś mize zmien lekarza. Ja bym nie poszła fo takiego więcej.potraktował cie.. Was okropnie. Co z tego ze młoda ciąża to jest już stworzenie i nie rozumiem podejścię lekarza.. Mój wysłuchał wywiad zrobił kartę ciaży i usg, zalecił badania. Oczywiście pogratulowal dzidziusia. Pytał jak się czuje itp
AnnaMaja lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry ja zaraz jade w miasto. .. u mnie tez synek zabkuje tzn jeszcze mu sie nic nie przebilo bo to polroczny maluch ale juz cierpi i sie wkurza tak słodko co do imion to mam core hanie i syna witusia jak bedzie dziewczynka to chce helenke lub kaline a jak chlopak to gustaw lub lucjan nie lubie jak jest imie popularne i dublowane tak jak teraz np byla lena itp ale to kwestia wyboru... piec lat temu jak rodzilam core to hanna nie bylo popularne teraz gdzie sie nie rusze tam hania ale z jej rocznika jest jeszcze w mniejszosci
-
lula88 wrote:Mi doktor wczoraj powiedział ze posłuchać serduszko można dopiero po 10 tyg nowe przepisy ale widać ładnie jest na czerwono jak pika:)
A ja daje kropelkk camilla bo do zeli to teraz nawet buzi nie chce otworzyć
co to za nowe przepisy? gdzie tak jest? na nzf? czy w wybranej przychodni? bez sensu... -
Ja jak lubię pospac i wstawać ostatnia w domu, to teraz ranny ptaszek ze mnie. Godzina 6.30, a ja już spać nie mogę!
Dziś lecę do lekarza. Wiem, że być może jeszcze nic nie zobaczę, ale idę na badanie, bo nie wiem czy zaczyna się infekcja, czy znów uczulenie na płyn. Wolę dmuchać na zimne . Skierowanie na badania wypisują na pierwszej wizycie, czy jeszcze za wcześnie? -
Blackclouds wrote:Ja jak lubię pospac i wstawać ostatnia w domu, to teraz ranny ptaszek ze mnie. Godzina 6.30, a ja już spać nie mogę!
Dziś lecę do lekarza. Wiem, że być może jeszcze nic nie zobaczę, ale idę na badanie, bo nie wiem czy zaczyna się infekcja, czy znów uczulenie na płyn. Wolę dmuchać na zimne . Skierowanie na badania wypisują na pierwszej wizycie, czy jeszcze za wcześnie?Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Hej laseczki stwierdzam od samego rana że jeszcze trochę i będę chodziła z workiem na głowie hihi. Z dnia na dzień wychodzi mi coraz więcej "pryszczy" chyba hormony wariują.
Boże dopomóż ja chcę brzydnąć