STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ol uś wrote:Hej dziewczyny, już po wizycie... wyobrażałam ją sobie trochę inaczej byłam prywatnie, lekarz zrobił tylko USG nie pytał o nic, wywiadu nie zrobił, karty ciąży nie założył, nie powiedział który to tydzień ("prosze nie pytać który to tydzień bo to początek początków", nie podał żadnego przewidywanego terminu, wziął stówę... może tak powinno być nie wiem... pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ale widziałam jak bije serduszko, jest wspaniale!!
Kolejna wizyta już z NFZ 23 Maja
Zdecydowanie nie tak powinna wyglądać wizyta.. jeśli widać serduszko to powinien już założyć kartę ciąży z wpisaną data porodu i tygodniem ciąży. Ja miałam dodatkowo jeszcze na każdej wizycie mierzone ciśnienie i ta nieszczęsna wagę Najważniejsze, że wszystko dobrze:*AnnaMaja lubi tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Moje dziewczę dziś wstało o 6, jestem nieżywa !;(
Myśle, ze zleci już badania.
Ja kartę ciąży dostałam już w 5tyg a był tylko pęcherzyk.
Dobrze,ze już piątek bo nie mam totalnie na nic siły a tak tata sie trochę zajmie małą.
Moja o 5:20 wiec cie rozumiem:( bo do tej pory próbuje się rozbudzić ;/
Ja weekend spędzam na kursie w Gliwicach wiec od mojej malutkiej troche odpoczne:) Tatuś zobaczy jak to jest cały dzień latać za nią )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:44
PeggySue lubi tę wiadomość
-
Wczoraj powiedzieliśmy teściom, reakcja była taka, że chyba jej nie było.. Teściowa nie powiedziała nic, teściu spojrzał i stwierdził, że będą mieli więcej na głowie nosz kur... Zdenerwowałam się i powiedziałam, że SAMA wychowuję Hanię od początku więc i z drugim też SAMA dam sobie radę. Potem siostra męża coś powiedziała, że będziemy teraz musieli zaadoptować sobie dodatkowy pokój, żeby się pomieścić i oczywiście z ich strony cisza, w tym momencie nie było akurat męża i żałuję bo najlepiej to bym im już powiedziała, że się wyprowadzamy i będe ich miała gdzieś.wariatka3 lubi tę wiadomość
-
Karolina1234 wrote:Moja o 5:20 wiec cie rozumiem:( bo do tej pory próbuje się rozbudzić ;/
Ja weekend spędzam na kursie w Gliwicach wiec od mojej malutkiej troche odpoczne:) Tatuś zobaczy jak to jest cały dzień latać za nią )
Łączę się w bólu, moja od tygodnia, albo i lepiej 4-5 dzisiaj przed 4 już 5 złotych, na szczęście dospała jeszcze do 5:30, hura -
AnnaMaja wrote:Beatko podobno dziewczynka zabiera urodę
Boże dopomóż ja chcę brzydnąćBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Astonia wrote:Dziewczyny kto z was już był na usg i widać serduszko, w jakim tygodniu od @ bylyscie? Bo nie ukrywam ze strasznie mi się nie cierpi żeby pójść wcześniej a nie czekac do 24.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Lali wrote:Tak szkoda, ze sie wtedy nie udzielałyście z PeggySue. Wizyte umówiłam na 2 czerwca, bedzie 7t2d licze na .
Amy umów się wcześniej na wizyte, siwy łeb dostaniesz do 23 czerwca! -
justyna1220 wrote:Wczoraj powiedzieliśmy teściom, reakcja była taka, że chyba jej nie było.. Teściowa nie powiedziała nic, teściu spojrzał i stwierdził, że będą mieli więcej na głowie nosz kur... Zdenerwowałam się i powiedziałam, że SAMA wychowuję Hanię od początku więc i z drugim też SAMA dam sobie radę. Potem siostra męża coś powiedziała, że będziemy teraz musieli zaadoptować sobie dodatkowy pokój, żeby się pomieścić i oczywiście z ich strony cisza, w tym momencie nie było akurat męża i żałuję bo najlepiej to bym im już powiedziała, że się wyprowadzamy i będe ich miała gdzieś.
Nie przejmuj sie. U mnie za pierwszym razem tez tak było. Od własnej mamy usłyszałam, ze pięknie i ze będzie miała teraz ona same obowiązki. Mimo tego, ze miałam 21 lat a od 18 nie mieszkałam w domu i utrzymywałam sie sama... Teściowie tez nie skakali z radości chyba myśleli, ze będziemy teraz ciagnąć pieniądze bo jesteśmy młodzi i kokosów jeszcze nie zbijamy.
Daliśmy radę bez nikogo a jak sie mała urodziła to sie wszyscy zakochali i nosili by ja tylko na rękach
Tym razem pewnie tez sie nie uciesza ale ważne, ze ja sie cieszę mojej kruszynce nic więcej teraz nie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:09
[/url]