STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nadrabialam Was godzine :p no niezle naskrobalyscie.
Gratuluje wszytskim mamusiom bijacych serduszek.
Mi w dzien ciezko jest pisac bo moja Maja nie pozwala mi na to. Co wezme telefon w reke to zaraz przychodzi ze mam gdzies z nia isc :p
Jedynie troche wolnego jak ma drzemke i to walsnie jest teraz - uff :p
Od paru dni tak mnie boli brzuch i kregoslup, ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Jutro wizyta to mam nadzieje ze sie uspokoje i coa zobacze
Moj rocznik 89 -
Ale dużo napisałyście!
Ja fakt w polsce nie mieszkam ale tutaj w de chodze do lekarza polaka. Wszystkie badania od reki darmowe, gdy cos mnie niepokoi moge przyjść kiedy zechce. Jedyne za co płaciłam to toksoplazmoza
Teraz uciekam kilka stron przed -
Karolina1234 wrote:Witam się z rana , dzisiaj córa obudzila mnie po 6, ale nawet wyspana ja jestem z Opolskiego a dokładnie Kędzierzyn-Koźle, a z zawodu Fizjoterapeuta.
Karolina1234 lubi tę wiadomość
-
haneczka89 wrote:Kochane fajnie sie Was czyta lecz nie nadążam odpisać bo nalyda moja roczna bardzo absorbuje. Jak stworzy sie fajna grupa można pomyśleć pozniej o grupie zamkniętej na fb. Co Wy na to?
-
To jak będzie wiecej chętnych to zajmę sie założeniem grupy na fb. Bo na forum wszystko jest wymieszane atak byly by tematy rozdzielone postami. Łatwiej będzie sie czytać i wklejać zdjęcia
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Basia90 wrote:Dziewczyny a przy jakim bólu bierzecie nospe? Mnie dzisiaj zaczęło kłuć tak w okolicach krocza, ja to już mam schizy jakieś :p
Tak się panikuje tylko w pierwszej ciąży czy w każdej?Basia90 lubi tę wiadomość
-
Basia90 wrote:Dziewczyny a przy jakim bólu bierzecie nospe? Mnie dzisiaj zaczęło kłuć tak w okolicach krocza, ja to już mam schizy jakieś :p
Tak się panikuje tylko w pierwszej ciąży czy w każdej?
W każdej w każdej tylko w drugiej już może jest większa świadomość jaki ból nie stanowi zagrożeniaBasia90 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Chyba będę się musiała zaopatrzyć w jakąś meliskę bo przez 9 miesięcy to ja osiwieje.. Mój mąż też mnie nakręca bo strasznie szczęśliwy, cały czas chodzimy z bananem na twarzy, nawet teściowa zaczęła już coś podejrzewać
A Ciebie Justysia proszę o wpisanie mnie na listę na 15.01justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Haha Basia w pierwszej ciąży to mówiłam do męża ze szkoda ze brzuch w ciazy nie robi sie przezroczysty zeby widziec dziecko cały czas albo chociaż żeby takie malutkie okienko w nim było albo ze jakbym nie miała co z kasą robić to bym sobie usg kupiła
Także widzisz jakie pomysły się rodzą w ciążyBasia90, AnnaMaja lubią tę wiadomość
-
Basia90 wrote:Dzięki dziewczyny Chyba będę się musiała zaopatrzyć w jakąś meliskę bo przez 9 miesięcy to ja osiwieje.. Mój mąż też mnie nakręca bo strasznie szczęśliwy, cały czas chodzimy z bananem na twarzy, nawet teściowa zaczęła już coś podejrzewać
A Ciebie Justysia proszę o wpisanie mnie na listę na 15.01
Robi się
W pierwszej ciąży miałam tak samo, radość była widoczna z daleka :d A teraz widoczne są podkrążone oczy ze zmęczenia Ale kocham to moje zmęczenie, uśmiech małej mi wszystko wynagradza
Basia90 lubi tę wiadomość