STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny piszecie że Was mdli, cos pobolewa, jesteście senne... A mi nic nie jest... Może tez nie doszukuje się ale nic a nic. To moja trzecia ciąża i tylko w pierwszej z synkiem mnie mdlilo kolo 8 tygodnia. Nie wiem czy iść na betę czy jak? Jedno poronienie juz miałam... Może brak oznak to tez cos złego.
-
Tesciowa juz sie oswoila z mysla o ciazy bo nawet moment ze mna rozmawiala na ten temat ale jej pytanie bylo dziwne..ba moze to pomylka? Moze nie jestes w ciazy? Yyyy mamo bylam na usg i jestem w ciazy. Dziwne jest jej myslenieJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Póki co wróciłam do domu by się położyć.mi teraz ciąża nie daje objawów. Aż test kupiłam by jutro sprawdzić czy bd mocna krecha.teraz leżę i odpoczywam.jednak zaraz musze wstać by syna ze żłobka odebrać. Mam nadzieje ze jak wrócimy to dzieci dadzą mi odpocząć. Jutro jedziemy na urodziny a w niedziele komunia. nawet chwili spokoju
-
wariatka3 wrote:Tesciowa juz sie oswoila z mysla o ciazy bo nawet moment ze mna rozmawiala na ten temat ale jej pytanie bylo dziwne..ba moze to pomylka? Moze nie jestes w ciazy? Yyyy mamo bylam na usg i jestem w ciazy. Dziwne jest jej myslenie
wariatka3 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Zbieram się, coś upichcić, mamy dzisiaj gości A jutro jedziemy na komunię i zostajemy u rodzinki na noc, także będę tu pewnie dopiero w poniedziałek, proszę nie produkować zbyt wiele stron
Miłego weekendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 18:36
-
Offca88 wrote:Chana współczuję tyłu obowiązków. Mnie dzisiaj ciągnie brzuch muszę uważać. Bo mimo że nie pracuje to dużo mam ruchu i z małym się bawię. Noszę go bo czasami trzeba.
-
Hej hej!
Przyłączam się do was;) Belly pokazuje termin na 18 stycznia, ale pierwszą wizytę u gin. mam dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję, że już coś będzie widać
Beta w 28dc - 38,70
Beta w 30dc - 78,52
( boje sie ze to troche malo:( )
Od kilku dni bóle i uczucie ciągnięcia w brzuchu przechodzą tylo jak leżakujewariatka3 lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Dziewczyny, dzisiaj juz pisałam, ale namieszałam z kontami.
Jeszcze raz się witam
Trochę boję się do Was dołączyć, bo jeszcze bardzo wcześnie, ale przyrost bety nastraja mnie optymistycznie, więc oto jestem
Beta 13 dpo - 135, 14 dpo - 289, 15 dpo 397.
Przyrost w 48h 194%.
Do lekarza wybieram się we wtorek, ale wiem, że jeszcze nic nie będzie widać. Chcę dostać listę badań, porozmawiać o suplementach, etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 19:15
haneczka89, Beata1987, angelstw, Kamila ;), wariatka3 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie wieczór. dzisiejszy dzień to jakaś masakra. Mdłości i wymioty, wymioty i mdłości a myślałam że gorzej być nie może. W żadnej ciąży tak nie miałam i urodziłam chłopców czyżby to na dziewczynkę ? ...Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Haneczka89 to troszkę szkoda, ze nic sie tam jeszcz nie zobaczy, ale i tak wole spotkać się z lekarzem:) To moja pierwsza ciąża, nieplanowana zresztą, więc wolę o wszystko dopytać
Wczoraj zaczęłam brać kwas foliowy i sie zastanawiam już czy to dobrze, że bez konsultacji z lekarzem? Czy kwas foliowy brany zgodnie z ulotką może jakoś zagrozić fasolce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 19:22
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔