Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowa91 wrote:Wstępna data porodu 13 stycznia. Z moich wyliczeń oczywiście. Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne żeby w tak wczesnej ciąży mieć brzuszek jak co najmniej 3-4 miesiąc? To moja trzecia ciąża, czy to może mieć wpływ na wygląd/wielkość brzucha?
Jagodowa no pewnie, że możesz mieć brzuszek spory Ja też taki mam Jelita się rozluźniają, wzdęcia dają o sobie znać no i kumulujesz sporo wody
Ja już nie mogę ukryć brzuszka a to dopiero początek Strach pomyśleć co będzie później jak moje kijanki obie urosną
Paola czemu masz kiepskie przeczucia? Plamisz? Beta nie rośnie? Co się dzieje? Ja już trzy razy traciłam ciąże, z czego ostatnią bliźniaczą dwa miesiące temu. Strach jest i tego się nie uniknie po takich przejściach, ale trzeba wierzyć, że tym razem serduszka z nami zostaną Ja mocno wierzę i codziennie sobie powtarzam jak mantrę : "Będzie dobrze!"
Co do stwierdzenia "nie tym, to następnym razem" to musiała powiedzieć osoba, która nie ma pojęcia co znaczy utracić wyczekane dzieciątko. Bo nie czarujmy się: dla nas te zygoty, czy płody, jak to nazywają lekarze, są naszymi ukochanymi dzieciątkami i czy mają 4 tygodnie czy 16tyg to są tak samo ważne...
Ja też pod koniec ciąży spałam na lewym boku głównie... Ale jakoś samo mi tak wychodziło. Tak mi było wygodniej... Albo na pół siedząco - tak też było fajnie Ale spania na brzuchu sobie nie wyobrażam Jak na takim wielkim brzuszysku się ułożyć?Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie mam brzucha ale faktycznie do tej pory odczuwałam dyskomfort psychiczny spiąć na brzuchu, że dzidzi niewygodnie xD
A ja dzwoniłam dziś do pracy powiedzieć pani dyrektor i kadrowej z kadrowa rozmowa super ale jest to też super kobitka przed 30 a pani dyrektor też raczej spokojnie to przyjęła i pogratulowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 11:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Jeszcze nie mam brzucha ale faktycznie do tej pory odczuwałam dyskomfort psychiczny spiąć na brzuchu, że dzidzi niewygodnie xD
A ja dzwoniłam dziś do pracy powiedzieć pani dyrektor i kadrowej z jądrową rozmowa super ale jest to też super kobitka przed 30 a pani dyrektor też raczej spokojnie to przyjęła i pogratulowala
"jądrowa" ahahhaha uwielbiam te słownikipietruszkanatki, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Paola mam nadzieję, że ten słaby przyrost bety to jakiś błąd albo po prostu taka uroda fasolki i mam nadzieję, że zobaczysz już coś na usg. Trzymam mocno kciuki
Ja dzisiaj robię porządki w domu. Nie mam żadnych objawów. Zupełnie nie czuje, że jestem w ciążypietruszkanatki lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Anuśka fakt wzdęcia są , niesamowite cokolwiek bym nie zjadła.. Ja swojego brzuszka tak samo nie jestem w stanie ukryć dużo zdrowia dla Ciebie i podwójnego szczęścia
Anuśka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Inez87 wrote:Anuśka suuper gratulacje x2
Mam pytanie co jecie przy totalnym braku apetytu? Kompletnie na nic nie mam ochoty dzisiaj tylko wcisnełam banana i 1 kanapkę, a tu trzeba jakiś obiad zrobić, ale co jak nic mi dzisiaj nie podchodzi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
MoniaP wrote:Ja mam tagliatelle z grilowanym filetem w sosie porowym. Uwielbiam
-
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:O tak! Makaronik za mną chodzi a i kuraka mi znajomi zabili więc to obiad na jutro. Dziś coś z rybą, zapomniałam że piąteczek
o kurcze, zapomniałam. Przez to, że w środę miałam wolne, to mi się dni plączą. Trudno, zjem bez kurczaka -
nick nieaktualny
-
Melduje sie szczęśliwie, 2,7 mm dziecka, ciąża na tym etapie młodsza o 3 dni w stosunku do daty z OM, ale date porodu gin potwierdzi dopiero na następnej wizycie, za jakies 2-3 tygodnie. No i było serduszko!!! Bede znów Mama
Lekarz powiedział mi, ze na tym etapie ciąży, gdy widać, ze zarodek jest w dobrym miejscu i serduszko bije, ryzyko poronienia wynosi 5%. Takze olbrzymie szanse po naszej stronie!!!Gosiak, Agniechaaaa, Anuśka, MoniaP, be_aduska, madzia8lenka, pietruszkanatki, Angela*, BlackCatNorL, Krokodylica, ktosiowa, jagodowa91, Raven, Inez87, Morwa, Ruda_ann, natki89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny