Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przesyłam Wam gorące pozdrowienia z Hiszpanii, lot przetrwaliśmy bardzo dobrze. Córka zachwycona, plaża, papugi latające między palmami, mnóstwo placów zabaw. Staś wyjątkowo dobrze się ma. Oby tak dalej. Dzieci padają o 19 a my z tapasami siadamy na balkonie. Tego mi było trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:10
ana167, BlackCatNorL, Mama-Ali, Myszk@, Paula_29, Krokodylica, makasa, Greetta, Polaj, Megiiii lubią tę wiadomość
-
Jance nie przeszkadza w ogóle bariera językowa, zagaduje tutejsze dzieci i się z nimi bawi. Do mnie dziś już rano mowiła: gracias, mamo a w samolocie dosiadła się do jakiegoś chłopca w jej wieku, który leciał z mamą i się z nim bawiła - to dziecko nas kiedyś sprzeda
BlackCatNorL, Mama-Ali, Paula_29, Krokodylica, makasa, ana167, Megiiii lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Jance nie przeszkadza w ogóle bariera językowa, zagaduje tutejsze dzieci i się z nimi bawi. Do mnie dziś już rano mowiła: gracias, mamo a w samolocie dosiadła się do jakiegoś chłopca w jej wieku, który leciał z mamą i się z nim bawiła - to dziecko nas kiedyś sprzeda
Gosiak super! Moja to wtydnisia, nie podeszła by do obcego dziecka . Siedziałabym przylepiona do mnie. Zresztą, niedługo będziemy mieli okazję sprawdzić, my za miesiąc też do Hiszpanii lecimyBlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u nas noce znowu masakryczne. Mała wstaje o 4 rano i już nie chce spać. W nocy dwie pobudki na karmienie....Ostatnie dwa dni tez sporo marudziła w ciągu dnia. Padam na twarz.
Jedynie dobre to, że spacer mamy ostatnio bardzo udane:) Od kiedy w Trójmieście jest ciepło mogę ją nakarmić bez problemu wszędzie, nie muszę ena szybko szukać knajpy z wolnym stolikiem. Także wybywamy z domu na 3 godzinne spacery nad morze, a do tego robimy później zakupy:)
Sylwia współczuję choroby synka, myślałam, że dziś się jakoś umówimy
Gosia baw się dobrze
Mama-Ali fajnie sobie radzicie podczas tej ospy, taka separacja dobre rozwiązanie. -
Co do figury to ja wróciłą do wagi sprzed ciąży już jakiś czas temu, ale byłam na diecie cukrzycowej więc to inna bajka. jem teraz całkiem sporo, ale tez sporo spacerujemy. Jakichś dodatkowych ćwiczeń nie robię. Nawet nie mam na to czasu ani siły. Choć pod domem mamy siłownie, to mąż nie ogarnie małej, bo ta już z butelki mojego mleka nie wypije...ot taka magia kp:)
-
Polaj wrote:Moja corka od to tygodnia zle spi w nocy tzn.wczesniej przesypiala cala noc a teraz budzi sie co godzine lub dwie
Wlasnie w tej chwili lezy na brzuchu i gada na caly regulator.
Polaj łącze się z Tobą w bólu...u nas też noce były już eleganckie, a teraz...masakra
-
U nas tez noce z czestymi pobudkami. No taki nasz los
Gosiak... udanego wypoczynku
Tez marze o wakacjach ale majac dziecko szkolne i niemowlaka, to chyba jednak pojedziemy dopiero w pazdzierniku, jak starszak bedzie mial jesienne wakacje. W lipcu i sierpniu moze byc za goraco dla mlodszego a przesiedziec w domku wakacji nie chce.https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Paula_29 wrote:Dziewczyny co z tymi chustami, ktoś mi odpisze czy te natibaby są ok?
Nie znam tej firmy, ja mam lenny lamb, 100% bawełna, splot jodełkowy i jestem zachwycona. Pięknie się dociąga, z czystym sumieniem mogę polecićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:13
-
nick nieaktualnyKurde Grzes w nocy miał prawie 39 st. Podaje ibum zgodnie z zaleceniami ale tylko mija czas dziaąłnia leku i znowu 38st a jutro mieliśmy jechac na wesele do rodziny. Najgorsze że to najbliższa rodzina która widujemy raz na 100 lat i nie wiem co robić.....
Gosiak udanego urlopu.
Ja żyje ostatnio w niedoczasie. ruszamy z budową domu i jestesmy w tyle ze wszytskim. Doba jest za krótka. I jeszcze jestesmy totalnie spłukani a transzy jeszcze nie ma -
Udanego wypoczynku dziewczyny, my w tym roku gdzieś blisko w góry na kilka dni. Marzy mi się Grecja, ale nie czuje się jeszcze na siłach z Hania, cykor jestem. Może przy drugim będzie łatwiej
A tak z innej beczki... Czy Wasze dzieciaczki mają problem z zaparciami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:12
-
Gosiak wyobraziłam sobie takie wakacje w Hiszpanii musi być bosko, wypoczywajcie! U nas jeden z tych barowych dni, szkoda nawet nos wychylać.
U nas narazie nie ma zaparć, po 5 dniach rozwiązał się worek z kupkami i chyba jak wychodzimy mama musi zabierać jeszcze ubrania do przebrania dla siebie a nie tylko dla dzidzi
Ola chyba na tą pogodę spała dzisiaj od 21 do 7.30. Zawsze budzi się o 5.20 i tak też się z automatu obudziłam i przez te 2h ciągle sprawdzałam czy oddycha.♀️- 01.2018
♂️ - 05.2023