Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie.Kropka ma 3 cm i bijące serduszko (uffff).Robiłam też badania tsh 1,57 i progesteronu 81,3 (troche niski ale w granicach normy) znowu lekarka zwiększyła mi luteine 3 razy dziennie a ja już miałam nadzieję na zmnijeszenie dawki bo wciskanie lutka w suchą pochwę nie jest fajne. Dziewczyny jak w sobie radzicie z tym.
A bóle w dole brzucha też mi się zdarzają i jeszcze teraz zaczely mi sie nudnosci i wymioty a było tak fajnie bez tego.Ruda_ann, Mama-Ali, FreshMm, Nadin, Marzycielka111192, Krokodylica, kate88:), Morwa, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko.. biedna
ale dasz radę! Dzielna jesteś
s1985 - pięknościi jak fajnie że ten detektor Ci działa... a podałabyś tutaj co to za model? Bo ja fb się pozbyłam jakiś czas temu już i jakoś nie ciągnie mnie żeby zakładać na nowo....
Pietruszka - mnie też ciągnieczasem mocniej, czasem mniej, ale ciągnie
chociaż tak jak Dorka mówi - tak już będzie do końca
no ale Bobasy muszą mieć miejsce
to się rozpychają
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikuśka - długo będziesz w szpitalu? robią jakieś badania żeby się dowiedzieć co jest przyczyną?
Mama-Ali - głowa do góry. Wiadomo co jest przyczyną krwawienia, teraz będziesz już odpoczywaćWszystkie się denerwujemy ale nie ma co pisać czarne scenariusze... trzeba się nastroić pozytywnie i cieszyć się tym że Dzieciaczki rosną i mają się dobrze
Mama-Ali, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-Ali wrote:W sobotę wyladowałam na IP bo pojawiła się krew. Lekarka powiedziała ze to z nadżerki. Ale ja i tak cała w strachu jestem. A najlepsze jest to, że do tej pory byłam naprawdę ostoją spokoju...
Głowa do góry, trzymam kciuki by było dobrze :*
No to widzę, że każda z Was coś boli. Ale to tak cały czas, czy np co kilka minut?
Bo mnie boli tak np czasem co dwie minuty, czasem jak się poruszam, różnie.Mama-Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLovilovi wrote:A kto wizytuje 20.06 ? Będę teraz sama?
Mnie też ciągnie czasem dół brzucha... ale myślę, że to normalne. Wkoncu już 11 tydzień więc macica nie może stać w miejscuale ja w szpitalu mam pierwszą (!!!) wizytę
założą mi kartę ciąży tam, wpiszą badania, dostanę skierowanie na prenatalne i lekarz zaproponuje mi zwolnienie (znany jest z tego
) - niestety on USG w gabinecie nie ma, może tylko wypisac skierowanie
więc mimo że ja tego samego dnia to trochę jak byś sama wizytowała
ale USG genetyczne mam już 22.06
-
Dorka87 wrote:No niestety dziewczyny te bóle to będą już raczej towarzyszyły do końca ciazy.. raz mniejsze raz większe. Strasznie szybko wszystko tam rośnie,powiększa się itd... potem zaczną się skurcze,a na końcu bobasy będą się tak rozpychaly z braku miejsca- ojj to dopiero jest przeżycie pięta pod zebrami
Ale warto to wszystko wytrzymać bo nagroda na końcu jest fantastyczna
Ja jutro wizytuje,ktoś jeszcze?
JaDorka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:
No to widzę, że każda z Was coś boli. Ale to tak cały czas, czy np co kilka minut?
Bo mnie boli tak np czasem co dwie minuty, czasem jak się poruszam, różnie.choć to ciężko powiedzieć że to jest ból... takie nieprzyjemne uczucie rozciągania trochę jakbym miała zakwasy i tak ciągnie
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:Kroko.. biedna
ale dasz radę! Dzielna jesteś
s1985 - pięknościi jak fajnie że ten detektor Ci działa... a podałabyś tutaj co to za model? Bo ja fb się pozbyłam jakiś czas temu już i jakoś nie ciągnie mnie żeby zakładać na nowo....
Pietruszka - mnie też ciągnieczasem mocniej, czasem mniej, ale ciągnie
chociaż tak jak Dorka mówi - tak już będzie do końca
no ale Bobasy muszą mieć miejsce
to się rozpychają
Ruda_ann lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja czekam właśnie w poczekalni jest godzinne opóźnienie także wejdę po 20 jak teraz w miarę gładko pójdzie . Ale nie wiem kto jest przede mna bo jak pytalam czy jest ktoś na 19 to patrzyły na mnie jak na debila. .. dziwne te banki dziś
Marzycielka111192 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja dopiero dojechałam do domu
Też miałam godzinę opóźnienia. Potem zakupy itd i jakoś zeszło
Maluszek ma 2,43 cmSerduszko pięknie biło 150 uderzeń na minutę
Widziałam jak ruszają się rączki i nóżki
I w końcu usłyszałam mojego Maluszka
Jutro rano jadę na pilną wizytę do endokrynologa. Dobrze że mój ginekolog ma znajomości i nie muszę czekać. Fakt faktem wizyta 200 zł, ale zrobię wszytsko dla mojego maluśkiego Kotka
Mam obniżone TSH i podwyższone ft4. Zobaczę czego się dowiem i dam Wam znać
Kolejna wizyta - już z badaniem prenatalnym - 5.07, więc za 3 tyg
Jestem w niebie
Ps. gratuluję Wam pięknych widoków :* Przepraszam, że nie zwracam się do Was personalnie, ale jestem dzisiaj już na skraju zmęczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 19:06
pietruszkanatki, Mama-Ali, BlackCatNorL, Krokodylica, kate88:), alexast, Paula_29, helagazela, Morwa, Raven, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
U mnie nie znana przyczyna krwawienia wiedzą tylko że z macicy mówią że to poronienie zagrażające biorę duphaston leki przeciwbólowe nospe brzuch mnie pobolewa raz w pachwinach a dziś z prawej strony na dole a w ogóle to mnie wszystko boli od leżenia usg mam co 2 dni a prenatalne 26 jak dotrwamy