X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł mój detektor tetna i znalazłam serduszko 140 pokazywalo :)

Inez87, Krokodylica, kate88:), Paula_29, P., Morwa, helagazela, Patrycja27, Nadin, madzia8lenka, emerald_m lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:57

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?

U mnie dziś 13+2.
    Ale przyznam szczerze,że długo szukałam tetna... bobas chyba się trochę chowal albo ja taka niedoswiadczona ,wkoncu pierwszy raz miałam takie urządzenie w rączkach:D
    Teraz po głębszym przemyśleniu.. sama nie wiem czy to co znalazłam to było serduszko malucha ale pal licho... :D

Ja mam z firmy Jumper model: JPD-100S6

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.

Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
    Mama-ali gratuluję:)

Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:33

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do szumisia to planuję kupić. U Zochy tylko biały szum na kolki pomagał. Mialam apkę ściągniętą na telefon. Nawet jak kołki przeszły, to jak bardzo marudziła pomagało jej zasypiać. Dlatego teraz misia kupię od razu ;)

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Tez nie śpię od 3.30. Fajnie ,że już jutro masz wizytę , doczekałaś się :) teraz ja na swoją trochę poczekam , jeszcze dobre 20 dni :p

Co to za dzień!? Ja też dziś o 3:30 się obudziłam i zasnąć nie mogłam :-O

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Ja mam Luckcome L6T , bo mąż taki zamówił i jestem zadowolona. Ja osobiście chciałam JUMPER JPD 100A :p

Paula_29 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamówiłam sobie pieska :D
    W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania) :D jestem mega szczęśliwa :)

Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, natki89, kate88:), FreshMm, Paula_29, emerald_m lubią tę wiadomość

• Helka891 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    Co to za dzień!? Ja też dziś o 3:30 się obudziłam i zasnąć nie mogłam :-O

Zsynchronizowałyśmy się normalnie haha :D

Morwa, Rybaaaa lubią tę wiadomość

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • didi31 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Kochana ja mam w brzuszku bliziaki , takze napewno nje urodze w styczniu :)

Angela zaglądaj do podwójne i potrójne szczęścia :)

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
  • Helka891 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oczywiście już się zwracam z prośbą żebyście jutro trzymały kciuki za nasze wizyty! <3

Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, Morwa, Mama-Ali, Angela*, FreshMm, Paula_29 lubią tę wiadomość

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • justysia 90 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenna wrote:
    Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.

Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
    Mama-ali gratuluję:)

Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.
    Ależ się uparł nie szczepionych, równie dobrze zaszczepione i chore dziecko może Ci maluszka zarazić. zastanów się co mówisz. ...

Jeżyna37 lubi tę wiadomość

w4sqyx8dsyrtvfv4.png
    f2wlj44jqs19ewji.png
    8708a133b2b2fe6a61fa7fed8b65a2a6.png

• Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia 90 wrote:
    Ależ się uparł nie szczepionych, równie dobrze zaszczepione i chore dziecko może Ci maluszka zarazić. zastanów się co mówisz. ...
    Proszę już skończ te temat bo aż się nie chce tego czytac. Mówisz że każdy robi jak uważa a jak dziewczyna coś napisała to ją pojezdzasz. Zakończymy ten temat najlepiej

Krokodylica, natki89, Magdalenna, Rybaaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, przyszly wyniki z PAPPA, ryzyko syndromu Downa 1:6204, to chyba dobrze, co?
    Robilybyscie ten drugi test Nifty za kupe kasy? U nas to koszt ok. 390 EUR = 1600 PLN.

kate88:), emi2016, Paula_29 lubią tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania) :D jestem mega szczęśliwa :)
    To będziesz miała tak jakby dwie dzidzie :D ja też myślę o piesku, ale już jak dzieciaczek będzie miał z rok :)

Morwa lubi tę wiadomość

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helagazela wrote:
    dziewczyny, przyszly wyniki z PAPPA, ryzyko syndromu Downa 1:6204, to chyba dobrze, co?
    Robilybyscie ten drugi test Nifty za kupe kasy? U nas to koszt ok. 390 EUR = 1600 PLN.
    Raczej bardzo mało prawdopodobne by z Twoim maleństwem było coś nie tak :) ja bym na twoim miejscu zaufała temu i była spokojna :)

helagazela lubi tę wiadomość

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa naprawdę podziwiam :) mój mąż też już kiedyś chciał pieska ale ja jakoś się boje. Jak już będziecie go mieli to wstaw zdjęcie nowego członka rodziny :)

Morwa lubi tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki pietruszka!

pietruszkanatki lubi tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Gratulacje!! Kocham psy i wszystkim zycze psow :-)
    A tak serio to mamy jednego charta hiszpanskiego uratowanego ze schroniska w Hiszpanii. Mielismy dwa, ale musielismy uspic naszego staruszka na Wielkanoc, bo juz bardzo sie meczyl...

ijpbj48a4iy2absw.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K01 wrote:
    a nie masz stycznosci z oparami domestosa lub jakichs mocniejszych przemyslowych srodków? ja bym sie bała tego wdychac - zwlszcza przy codziennej pracy
    Cifu też to dotyczy ?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ