WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł mój detektor tetna i znalazłam serduszko 140 pokazywalo :)

Inez87, Krokodylica, kate88:), Paula_29, P., Morwa, helagazela, Patrycja27, Nadin, madzia8lenka, emerald_m lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:57

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?

U mnie dziś 13+2.
    Ale przyznam szczerze,że długo szukałam tetna... bobas chyba się trochę chowal albo ja taka niedoswiadczona ,wkoncu pierwszy raz miałam takie urządzenie w rączkach:D
    Teraz po głębszym przemyśleniu.. sama nie wiem czy to co znalazłam to było serduszko malucha ale pal licho... :D

Ja mam z firmy Jumper model: JPD-100S6

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.

Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
    Mama-ali gratuluję:)

Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:33

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do szumisia to planuję kupić. U Zochy tylko biały szum na kolki pomagał. Mialam apkę ściągniętą na telefon. Nawet jak kołki przeszły, to jak bardzo marudziła pomagało jej zasypiać. Dlatego teraz misia kupię od razu ;)

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Tez nie śpię od 3.30. Fajnie ,że już jutro masz wizytę , doczekałaś się :) teraz ja na swoją trochę poczekam , jeszcze dobre 20 dni :p

Co to za dzień!? Ja też dziś o 3:30 się obudziłam i zasnąć nie mogłam :-O

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Ja mam Luckcome L6T , bo mąż taki zamówił i jestem zadowolona. Ja osobiście chciałam JUMPER JPD 100A :p

Paula_29 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamówiłam sobie pieska :D
    W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania) :D jestem mega szczęśliwa :)

Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, natki89, kate88:), FreshMm, Paula_29, emerald_m lubią tę wiadomość

• Helka891 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    Co to za dzień!? Ja też dziś o 3:30 się obudziłam i zasnąć nie mogłam :-O

Zsynchronizowałyśmy się normalnie haha :D

Morwa, Rybaaaa lubią tę wiadomość

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • didi31 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Kochana ja mam w brzuszku bliziaki , takze napewno nje urodze w styczniu :)

Angela zaglądaj do podwójne i potrójne szczęścia :)

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
  • Helka891 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oczywiście już się zwracam z prośbą żebyście jutro trzymały kciuki za nasze wizyty! <3

Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, Morwa, Mama-Ali, Angela*, FreshMm, Paula_29 lubią tę wiadomość

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • justysia 90 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenna wrote:
    Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.

Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
    Mama-ali gratuluję:)

Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.
    Ależ się uparł nie szczepionych, równie dobrze zaszczepione i chore dziecko może Ci maluszka zarazić. zastanów się co mówisz. ...

Jeżyna37 lubi tę wiadomość

w4sqyx8dsyrtvfv4.png
    f2wlj44jqs19ewji.png
    8708a133b2b2fe6a61fa7fed8b65a2a6.png

• Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia 90 wrote:
    Ależ się uparł nie szczepionych, równie dobrze zaszczepione i chore dziecko może Ci maluszka zarazić. zastanów się co mówisz. ...
    Proszę już skończ te temat bo aż się nie chce tego czytac. Mówisz że każdy robi jak uważa a jak dziewczyna coś napisała to ją pojezdzasz. Zakończymy ten temat najlepiej

Krokodylica, natki89, Magdalenna, Rybaaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, przyszly wyniki z PAPPA, ryzyko syndromu Downa 1:6204, to chyba dobrze, co?
    Robilybyscie ten drugi test Nifty za kupe kasy? U nas to koszt ok. 390 EUR = 1600 PLN.

kate88:), emi2016, Paula_29 lubią tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania) :D jestem mega szczęśliwa :)
    To będziesz miała tak jakby dwie dzidzie :D ja też myślę o piesku, ale już jak dzieciaczek będzie miał z rok :)

Morwa lubi tę wiadomość

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helagazela wrote:
    dziewczyny, przyszly wyniki z PAPPA, ryzyko syndromu Downa 1:6204, to chyba dobrze, co?
    Robilybyscie ten drugi test Nifty za kupe kasy? U nas to koszt ok. 390 EUR = 1600 PLN.
    Raczej bardzo mało prawdopodobne by z Twoim maleństwem było coś nie tak :) ja bym na twoim miejscu zaufała temu i była spokojna :)

helagazela lubi tę wiadomość

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa naprawdę podziwiam :) mój mąż też już kiedyś chciał pieska ale ja jakoś się boje. Jak już będziecie go mieli to wstaw zdjęcie nowego członka rodziny :)

Morwa lubi tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki pietruszka!

pietruszkanatki lubi tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Gratulacje!! Kocham psy i wszystkim zycze psow :-)
    A tak serio to mamy jednego charta hiszpanskiego uratowanego ze schroniska w Hiszpanii. Mielismy dwa, ale musielismy uspic naszego staruszka na Wielkanoc, bo juz bardzo sie meczyl...

ijpbj48a4iy2absw.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K01 wrote:
    a nie masz stycznosci z oparami domestosa lub jakichs mocniejszych przemyslowych srodków? ja bym sie bała tego wdychac - zwlszcza przy codziennej pracy
    Cifu też to dotyczy ?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ