Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?
U mnie dziś 13+2.
Ale przyznam szczerze,że długo szukałam tetna... bobas chyba się trochę chowal albo ja taka niedoswiadczona ,wkoncu pierwszy raz miałam takie urządzenie w rączkach:D
Teraz po głębszym przemyśleniu.. sama nie wiem czy to co znalazłam to było serduszko malucha ale pal licho...
Ja mam z firmy Jumper model: JPD-100S6 -
Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.
Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
Mama-ali gratuluję
Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:33
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny a jakie macie detektory.też bym sobie zamówiła. Lovilovi w którym jesteś tygodniu? Od kiedy w ogóle można znaleźć tętno?
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zamówiłam sobie pieska
W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania)jestem mega szczęśliwa
Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, natki89, kate88:), FreshMm, Paula_29, emerald_m lubią tę wiadomość
-
A ja oczywiście już się zwracam z prośbą żebyście jutro trzymały kciuki za nasze wizyty!
Marzycielka111192, helagazela, Krokodylica, Morwa, Mama-Ali, Angela*, FreshMm, Paula_29 lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Magdalenna wrote:Justynie zmiana lekarza z dwóch powodów: brak zaufania nie wróży dobrze dla leczenia. A po drugie nie chcemy ryzykować, że dzieci nie zaszczepione (np. za małe albo z prawdziwym przecieskazaniem) złapią coś u nas na poczekalni od świadomie nie zaszczepionego przez rodziców dziecka.
Wczoraj taki fajny wywiad znalazłam http://babyonline.pl/czy-szczepic-dziecko-dr-ernest-kuchach-o-szczepieniach-obowiazkowych,szczepienia-niemowlaka-artykul,23132,r1.html
Mama-ali gratuluję
Ja mam detektor angelcare, byłam z niego zadowolona. W tej ciąży nie udało mi się jeszcze znaleźć tętna. Za wcześnie.Jeżyna37 lubi tę wiadomość
-
justysia 90 wrote:Ależ się uparł nie szczepionych, równie dobrze zaszczepione i chore dziecko może Ci maluszka zarazić. zastanów się co mówisz. ...
Krokodylica, natki89, Magdalenna, Rybaaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dziewczyny zamówiłam sobie pieska
W połowie lipca będę miała małego owczarka niemieckiego długowłosego(wtedy będzie dopiero do odebrania)jestem mega szczęśliwa
ja też myślę o piesku, ale już jak dzieciaczek będzie miał z rok
Morwa lubi tę wiadomość
-
helagazela wrote:dziewczyny, przyszly wyniki z PAPPA, ryzyko syndromu Downa 1:6204, to chyba dobrze, co?
Robilybyscie ten drugi test Nifty za kupe kasy? U nas to koszt ok. 390 EUR = 1600 PLN.ja bym na twoim miejscu zaufała temu i była spokojna
helagazela lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dziewczyny zamówiłam sobie pieska
A tak serio to mamy jednego charta hiszpanskiego uratowanego ze schroniska w Hiszpanii. Mielismy dwa, ale musielismy uspic naszego staruszka na Wielkanoc, bo juz bardzo sie meczyl...