Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
emerald_m wrote:Z własnego doświadczenia nie odpowiem, ale z tego co czytałam i słyszałam od znajomych, tak. Organizm się oczyszcza i mogą wystąpić wymioty i/lub biegunka. U Ciebie 40tc, więc już czas
emerald_m lubi tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Przed chwilą mnie przeczysciło, teraz mam dreszcze i trzesie się z zimna. Boję sie...
Ale każda daje radę. Pomyśl jakie wspaniałe chwile przed Tobą.
Bo nawet jeśli to nie to, a wierzę, że porodzik rychły, to już jesteś na finiszu.Paula_29 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Maruder wrote:Ja dziś jeszcze dzwoniłam do szpitala w związku z tym moim skierowaniem i jutro idę się zapisać na CC bo powiedzieli żeby się przydało... a przynajmniej dowiedzieć jak to się robi... lekarz podał mi konkretną datę na skierowaniu i powiedział że się widzimy wtedy po nowym roku (on tam pracuje, więc podejrzewam że wtedy ma dyżur...) , w rejestracji powiedzieli jak dzwoniłam że trzeba przyjść wcześniej sie zapisać, więc mam lekką konsternację... ach ten NFZ... mam nadzieję że uda sie zapisać na tą wyznaczoną datę. Do tego zauważyłam że teraz wg usg i tego co lekarz napisał mam skończony dopiero 37 tydzień wg usg...
Przy okazji zrobię sobie ktg, to może będę spokojniejsza.
Dziewczynom z dużymi dziećmi zazdraszczam, bo wydaje mi się że dziecko większe to silniejsze... moja mała ma teraz 2650.... czyli znowu kruszynka. Ale faktem jest że mimo że wysocy mąż i ja mamy bardzo drobne kości, więc może dlatego.
Edit: zgaga jest coraz straszniejsza....
Moja corcia bedzie duza bo mam cukrzyce.
Byle zdrowe dzieci beda.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Ja jutro wychodzę że szpitala, Niunio waży prawie 2600g, przepływy luksusowe, na Sylwestra mogę iść na imprezę
emerald_m, makasa, Bubu93, Aenu, BlackCatNorL, Paula_29, kate88:), Polaj, Szmaragdowa, kasha86, Lagostina, annaki, emi2016, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziś na 14.40 mam wizytę.Ciekawe na kiedy dostanę skierowanie do szpitala...już mam dość.Śniło mi się ze dzidziuś się urodził z kreconymi ciemnymi wloskami hehe ...
Proszę trzeci kciuki aby wszystko było dobrze.
Marzycielka i inne dziewczyny powodzenia.
Calza super-możesz iść w bajlando jeszcze z mężem ;)Jak się dziecko pojawi to cały świat się zmieni wam:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak sprawdzić czy się nie sącza wody. Już drugi dzień mam takie mokre majtki non stop. I myślę że nie jest to śluz bo rzeczywiście mam go więcej od pewnego czasu ale ma inną konsystencję. A tu przebieram majtki jakbym się posikala choć nie jest tego dużo, więc nie są to też odchodzace wody jak przy Zuzi
-
Dziewczyny cholera jasna, to kłucie doprowadzi mnie zaraz do szału. Z dnia na dzień kłuje coraz bardziej i częściej. No oszaleję zaraz
Paula, są niby te wkładki specjalne albo na IP tam Ci sprawdząWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 10:43
-
Ana167 współczuje, mi po 2 tyg. w końcu przeszło... na końcu najbardziej pomogły mi inhalacje.
Marzycielka trzymam kciukiPowodzenia!
Ja siedzę i sobie czekam na omówienie ktg, nie wiem czy w przyszłym tyg będę przychodzić, bo zeszło mi juz 3h... a na cesarkę okazało się ze było jak mówił lekarz mam się stawić w dniu wyznaczonym przez dr i na pewno mnie przyjmą. Bardzo mnie to dziwi, ale cóż widocznie tak jest inaczej by mnie zapisali. Lekarz powiedział ze nie musze się zapisywać jak mam to skierowanie... ehhh.