STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej piatunio! Za trzy dni wizyta, stresuje sie i boje... A piersi mnie bola dzis, ze masakra
-
Koobo, olinka gratuluję fasolinki
OlinkaO, Kobobo lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
MonaLiza wrote:Zastanawiam się dlaczego mój gin wczoraj nie powiedział mi o ilości uderzeń serduszka. Wprawdzie wspominał że w tym gabinecie ma słaby sprzęt ale jakoś mi się smutno zrobiło . W poniedziałek idę jeszcze do drugiego na kontrolę mam nadzieję że mi powie i że wszystko będzie dobrze.
Cotton uff super wieści !
Marcelcia życzę Ci żeby teraz było już tylko dobrze.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ja tez nie wiem ile bije serducho, wiem, ze bije
Spotkanie z porcelana na czczo - okropnie... czuje, ze dzis taki mocno objawowy dzien.
Nie wiem o co chodzi ale jednego dnia mam mase objawow, wymioty, mdlosci, sennosc, bol plecow, piersi... a innego prawie caly dzien nic tylko na wieczor plecy... -
Dzień dobry
Już się cieszyłam że mdłości mi odpuściły a tu wczoraj wieczorem taki mnie pawik dopadł że do teraz boli mnie żołądek. Spać mi się chce przeokrutnie, mimo tego że codziennie ucinam sobie ok 1-2h drzemkę i kładę się spać wcześnie to i tak z rana jestem nieprzytomna
Gratuluję wszystkim które zobaczyły wczoraj serduszka i witam nowe koleżanki
Czerwona_róża, ja też jestem z Warszawy -
Seli wrote:Hej piatunio! Za trzy dni wizyta, stresuje sie i boje... A piersi mnie bola dzis, ze masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 07:51
-
Rub45 wrote:U ciebie to chyba już była wizyta serduszkowa a na tą z mierzenie wszystkiego to chyba jeszcze za wcześnie bo robią 12-14tc idziesz tak poprostu podejrzeć czy coś się dzieje czy masz jakieś wskazania?
Mam tak wyznaczona przez lekarza serduszkowa robilam na nfz i nie mam karty ciazy. Ide z wynikami, zmierzy mi malenstwo na to chwile i sprawdzi czy jest ok stresuje sie mimo wszystko bo mam glupie sny. Dzis byl temat "pepowina" i mialam dziwny pepek jakby to byla moja a nie dziecka ;p -
Sanka wrote:Dzień dobry
Już się cieszyłam że mdłości mi odpuściły a tu wczoraj wieczorem taki mnie pawik dopadł że do teraz boli mnie żołądek. Spać mi się chce przeokrutnie, mimo tego że codziennie ucinam sobie ok 1-2h drzemkę i kładę się spać wcześnie to i tak z rana jestem nieprzytomna
Gratuluję wszystkim które zobaczyły wczoraj serduszka i witam nowe koleżanki
Czerwona_róża, ja też jestem z Warszawy
A mnie za to z rana dzis... a jak zoladek boli to moze cos zjadlas nie dobrego? -
Seli wrote:Mam tak wyznaczona przez lekarza serduszkowa robilam na nfz i nie mam karty ciazy. Ide z wynikami, zmierzy mi malenstwo na to chwile i sprawdzi czy jest ok stresuje sie mimo wszystko bo mam glupie sny. Dzis byl temat "pepowina" i mialam dziwny pepek jakby to byla moja a nie dziecka ;p
Powodzenia.... -
Rub45 wrote:..a to super bo myślałam że coś się dzieje i dlatego idziesz
Nie, tamten nie widzial serducha. Bylam jak byl sam pecherzyk, a do tego macica jest tak ulozona, ze ciezko zmierzyc. Wydaje mi sie, ze od kilku dni zmienila polozenie i jest "normalnie" :p pokaze wyniki badan, powiem, ze wracam do pracy itp. U niego czesto sa wizyty w ciazy jesli wczesniej byly problemy. Wiec albo bede u niego co 2-3 tygodnie albo raz na miesiac ;p zobaczymy. Na prenatalne to mysle, ze 22.06 pojde. -
Dzień doberek:) Ja idę na wizytę w poniedziałek, do drugiego doktorka. Robię tak ponieważ jednego mam z kliniki daleko. A drugiego chcę mieć tu na miejscu pod ręką z mojego szpitala. I tak w sumie nie wiem czy mu powiedzieć, że chodzę jednocześnie do kliniki. Wcześniej mu mówiłam, że zaczęłam szukać pomocy gdzieś dalej. Ostatnio na wizycie zwykły gin powiedział, że nie zna się na sterydach i nie przepisuje. A ja wiedziałam, że będe musiała brać sterydy i dlatego pojechałam do kliniki i biorę je. Więc chyba zwykły gin powinien o tym wiedzieć co? Czy nic nie mówić i chodzić jakby nigdy nic?
-
MonaLiza wrote:Dzień doberek:) Ja idę na wizytę w poniedziałek, do drugiego doktorka. Robię tak ponieważ jednego mam z kliniki daleko. A drugiego chcę mieć tu na miejscu pod ręką z mojego szpitala. I tak w sumie nie wiem czy mu powiedzieć, że chodzę jednocześnie do kliniki. Wcześniej mu mówiłam, że zaczęłam szukać pomocy gdzieś dalej. Ostatnio na wizycie zwykły gin powiedział, że nie zna się na sterydach i nie przepisuje. A ja wiedziałam, że będe musiała brać sterydy i dlatego pojechałam do kliniki i biorę je. Więc chyba zwykły gin powinien o tym wiedzieć co? Czy nic nie mówić i chodzić jakby nigdy nic?
Nie wiadomo jak postapi, bo moze sie obrazi :p ja mialam powiedziec swojemu o wizycie na nfz a dziewczyny z forum i te co do niego chodza mowia, ze absolutnie nie ;p bo od razu mnie wywali ;p a ja mysle nad drugim lekarzem. -
Seli wrote:Nie wiadomo jak postapi, bo moze sie obrazi :p ja mialam powiedziec swojemu o wizycie na nfz a dziewczyny z forum i te co do niego chodza mowia, ze absolutnie nie ;p bo od razu mnie wywali ;p a ja mysle nad drugim lekarzem.
A z jakiego powodu myślisz o drugim lekarzu? -
MonaLiza wrote:No i nie wiem co zrobić. Pewnie w ostatniej chwili zdecyduję co począć.
A z jakiego powodu myślisz o drugim lekarzu?
Bo chce rodzic w innym szpitalu niz ten co przyjmuje mnie teraz ;p -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!! Dziś mój wielki dzień i pierwsza wizyta o 12.40
Która dziś też wizytuje?
Trzymam za nas wszystkie kciuki. Emocje nie do opisania
Zaraz po wizycie idę do pracy, więc pewnie dopiero wieczorem dam znać.
Cudownego dnia dla nas wszystkich:)Rub45, Kobobo, sallvie lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy
-
Minie Black wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki.... Ja dzisiaj na badaniach z krwi +krzywa cukrowa.
Seli też nie mogę się doczekać poniedziałku, choć już stres tak samo mnie zjada!
Chyba tak będzie przy każdej wizycie co ile robisz krzywą? -
katepr wrote:Hej hej. Ja dzis na 10:40 wizyta. Wrocilam niedawno z nocki przespie sie godzinke no i zobaczymy. Fatalnie sie czuje przez choróbsko
Trzymam kciuki za reszte wizytujacyh dziś i za badania!
pracujesz i to przeziębiona? nie chcesz l4?
Powodzenia na wizytach