STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja startuje z 65 a mam 165 co prawda czułam, że te 5 kg to za dużo... Ale nie czuje się gruba, tylko normalna pod biustem 73 talia 69 biodra mam wąskie bo 90 brzuch ogólnie prawie płaski był i na pasie pępka 84 cm. Potrafi mnie mega nadąć i wyglądam na nie wiadomo jaki miesiąc ale wczoraj i dziś jest dość "płasko" więc myślę, że jest ok a przytyć "planuje" jakieś 15 kg nie więcej. Staram się jeść normalnie, uwzględaniam te zachcianki ale też one są różne bo np. zupa pomidorowa czy gołąbek jakoś bardzo nie wpłyną na moją wagę, no chyba, że zjem tego z kilogram czy dwa ;p ale ja jem małe porcje. I widzę, że trawienie w ciąży to mi oszalało, jest jeszcze szybsze niż było.
MaryAnn lubi tę wiadomość
-
Maławina wrote:Hej piszę pierwszy raz, ale czytam Was od 2 dni, mam termin porodu na 29 stycznia, wczoraj na usg widziałam bijące serduszko
hej witaj i się rozgaszczaj który tc ? -
Anika91. wrote:a moge wiedziec co ci wyszlo z zwyklym badaniu moczu ?
bo ja wlasnie odebralam, a wizyte mam dopiero 11.06 i nie wiem czy cos brac, czy spokojnie czekac (wyszly mi leukocyty)
Leukocyty mi wylazly w pierwszym badaniu tak tydzien temu i bralam urodept jedno opakowanie i pieknie sie wszystko unormowalo:) -
GaliGall wrote:Sprawdz sobie zelazo jak masz takie zawroty
O... Ostatnio sprawdzałam i było ok, ale jutro zrobię ponownie razem z magnezem, potasem. Bo i tak muszę iść -
Maławina wrote:Jak umieścić suwaczek pod wpisami?
wchodzisz na ustawienia, społeczność, tam masz stopkę i wklejasz bbcodeMaławina lubi tę wiadomość
-
Maławina wrote:Tydzień 6 +1 czyli siódmy 3 miesiące temu miałam operacyjnie usuwaną ciążę pozamaciczną wraz z jajowodem, nie mogę uwierzyć, że teraz się udało i to tak szybko!!!
Współczuje operacji, ale teraz pójdzie dobrzeMaławina lubi tę wiadomość
-
Maławina wrote:Tydzień 6 +1 czyli siódmy 3 miesiące temu miałam operacyjnie usuwaną ciążę pozamaciczną wraz z jajowodem, nie mogę uwierzyć, że teraz się udało i to tak szybko!!!
Maławina lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Hej ja w pierwszej ważyłam 49 na wzrost 164 a przytyłam 12kg. Teraz również ważyłam przed 49kg i mam nadzieje że wiecej niż 12 nie przytyje bo szybko to zgubiłam po samym porodzie zostało mi jakies 5kg tylko dodatkowego bagażu
Maławina witajMaławina lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Hej ja w pierwszej ważyłam 49 na wzrost 164 a przytyłam 12kg. Teraz również ważyłam przed 49kg i mam nadzieje że wiecej niż 12 nie przytyje bo szybko to zgubiłam po samym porodzie zostało mi jakies 5kg tylko dodatkowego bagażu
Maławina witaj
To masz niedowagę ogólnie? Bo ja mając 54, mówili, że mam za małe bmi, ale lata hormonów zrobiły swoje -
Napiszę tylko dla Waszej wiafomości, że byłam na usg u dwóch lekarzy i dwóch powiedziało mi to samo jak chciałam posłuchać bicia serca, że włączanie dopplera w tak wczesnej ciąży jest szkodliwe , bo przegrzewa zarodek i że włącza się Dopplera od 11 tygodnia ciąży
Tosia2323, bereda11, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Maławina wrote:Napiszę tylko dla Waszej wiafomości, że byłam na usg u dwóch lekarzy i dwóch powiedziało mi to samo jak chciałam posłuchać bicia serca, że włączanie dopplera w tak wczesnej ciąży jest szkodliwe , bo przegrzewa zarodek i że włącza się Dopplera od 11 tygodnia ciąży
Mi na chwile włączyli po 6tc ale ogólnie to nie dopraszałam się potem nikogo bo stwierdziłam, że na prenatalnych poproszę -
nick nieaktualny
-
Ja mam 165cm, startowałam z 47kg, teraz waże 48kg W pierwszej ciąży startowałam z 51kg i przytyłam 11kg, po porodzie po tygodniu wazylam juz 49kg w tej ciazy mysle, ze przytyje wiecej... ale zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Dziewczyny proszę o kciuki o 13:30 bo ide na wizytę
TrzymamTosia2323 lubi tę wiadomość