STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:Tak. Wpadły mi w oko przy kasie w Kauflandzie.
Musze ogarnac. Bo dzis tak boli, ze az mnie mdli... -
MonaLiza wrote:Ja mam ciagly ból brzucha ale nie na tyle by brać no spe. Wczoraj i dziś rano bolala mnie głowa ale na szczęście już jest ok. W razie czego mam okłady chłodzące które ktoś tu polecał. Ciekawa jestem jak to zadziała.
Ja od wczorajszej wizyty mam spokój co chwilę przypominam sobie jak mój Miś krecil się w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 22:24
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toyota ja mam primarka u siebie w mieście , ale szczerze tam nie chodzę , uważam , ze te rzeczy to tylko na raz do pierwszego prania . lilli pytałaś jak tu jest z l4 , płaca tylko 80£ tygodniowo czyli jakieś grosze . Najniższa krajowa to 1000£ miesięcznie , czyli te 80£ tygodniowo to bardzo mało .
toyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Trzymajcie kciuki za wizytę jutro
Dziś miałam jeszcze powtórzyć betę:
25.05: 1669 (21dpo)
07.06: 32970 (34 dpo)
Podwaja się co 72h, przy tych wartościach chyba ok.
Jutro już mam nadzieję że zobaczę serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 00:06
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Minie Black wrote:Olka, ja pracuje w banku i nawet jak się jest w 9 miesiącu to dziecka nie bierze się pod uwagę do zdolności - jeśli o to się obawiasz.
Jeśli z innego powodu to sory, rzuciłam okiem pobieżnie na posty
Lilly, trzymam kciuki -
nick nieaktualnyNie dla wszystkich dobry o 5 poszłam siku a tam krew. Na szczęście nie taka żywa tylko bardziej brązowa. Do tego bol brzucha się zaczął. Wzielam luteinę, nospe i leżę. Jak się nie uspokoi to pojadę do szpitala. Nie chce tak od razu bo na pewno mnie zostawia wiec jeszcze poczekam czy przejdzie. W środę byłam u lekarza i było wszystko ok, tylko jakiś malutki krwiaczek. Ale nie wiem czy przy krwawieniu z krwiaka bolałby tez brzuch. Boje się strasznie
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Krwawienie już mniejsze ale brzuch boli. Chyba pojadę żeby zobaczyli co się dzieje. Najwyżej przez weekend poleze w szpitalu. Dosłownie 4 tyg temu miałam identyczna sytuacje to do poniedziałku mnie trzymali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 06:34
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualny
-
Tosia trzymam kciuki! Może on się oczyszcza i będzie dobrze
A ja dziś... Miły dzień mąż wiedział, że szykuje mu dobre śniadanie to i miłą pobudkę mi zrobił - czego się nie robi dla jedzenia?
Dziś za punkt obrałam sobie wyciskanie soku Ale nie wiem co na obiad -
Maławina wrote:Czy któraś jest z Warszawy? Który szpital do porodu polecacie?
A jeśli chodzi o kredyt w ciąży, to my tez musieliśmy dać bankowi wyciąg z 6 miesięcy i w czasie weryfikacji banku zadzwoniła do mnie miła pani z pytaniem czy jestem w ciąży. Prawdopodobnie się dopatrzyli opłaty za szkołę rodzenia.
Ale kredyt dostaliśmy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę zjeść, dziś bez wymiotów więc jest dobrze. Muszę ogarnąć się bo mam dużo rzeczy do załatwienia w mieście a jak teraz się nie ogarnę i wszystkiego nie zrobię to potem mnie coś dopadnie i będę leżeć
-
nick nieaktualny