STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli tym razem nie musze badan żadnych robić, witaminkami jestem obstawiona pewnie chce tylko sprawdzić szybko jak mały i tyle, tak myśle :p wiecej nie ma co robić ze mną .
Padam dziś, słabo sie czuje jest upał a ja pol nocy nie spałam bo moj starszak odwalał maniany.. ;/ jak dziś bedzie to samo to palne sobie w łeb :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:39
Seli, Ally McBeal lubią tę wiadomość
-
katepr wrote:Seli tym razem nie musze badan żadnych robić, witaminkami jestem obstawiona pewnie chce tylko sprawdzić szybjo jak mały i tyle, taj myśle :p wiecej nie ma co robić ze mną .
W sumie dopatrzyłam jaki masz tc -
Aliqua wrote:No właśnie nie wiem,niby to jest standard przy cukrzycy...bo juz lekarz na bazie "swojego doświadczenia" przewiduje mi duże dziecko....idę we wrześniu jeszcze do innego lekarza,zobaczymy co on powie.W sumie wywoływany lub cesarka byłaby ok,ze względu na możliwość obecności mojego faceta przed i co najwazniejsze po porodzie przy mnie ale jeszcze daleka droga przed nami i myślę że wszysyko wyjdzie w praniu.to jest moja trzecia ciąża ale pierwsze maleństwo,ze tak to określe
Co do zmiany lekarza nigdy nie jest za późno. Ja zmieniłam w pierwszej ciąży w 24 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 18:36
Aliqua lubi tę wiadomość
-
Ja jestem spokojniejsza jak wariuje
Ale wczoraj miałam taki dziwny ucisk... a potem przeszedł
na razie martwi mnie pęcherz ;/
-
wiem co czujesz miałam pieczenie pęcherza kilka dni temu. Dwa dni piłam gorącą herbatę grzałam się i przeszło. W zeszłym tygodniu zobaczyłam plamkę brązowego śluzu na majtkach. Ze stresu myślałam że padnę. To się nie powtórzyło ale kurcze ciężko jest się nie martwić hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 20:01
11.2017 - aniołek 8tc
-
Rozumiem, ja raz miałam plamki, rano i wieczorem i potem drugiego dnia rano więcej... Ale się już nie pojawiło potem.
-
toyotarav4 wrote:chyba tradycyjne coo
A jakie sa tradycyjne wymiary? Bo szczerze mowiac nie mam pojecia a jeszcze nie kupowalam1m x 1m? Czy mniejsze ?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:A jakie sa tradycyjne wymiary? Bo szczerze mowiac nie mam pojecia a jeszcze nie kupowalam
1m x 1m? Czy mniejsze ?
Chyba mniejsze... Jak widzialam pieluszki tetrowe to bylo cos kolo 60x60 -
toyotarav4 wrote:zoska a zebym to ja wiedziala nie wiem
myslalam ze Ty wiesz
.
Seli Ty juz czujesz takie kopniaki.... ??
Dziewczyny a co oznacza bo ma napisane na wyniku prenatalnym łożysko na tylnej ścianie nisko?? to cos nie tak ?toyotarav4 lubi tę wiadomość
-
toyotarav4 wrote:zoska a zebym to ja wiedziala nie wiem
myslalam ze Ty wiesz
.
Seli Ty juz czujesz takie kopniaki.... ??
Dziewczyny a co oznacza bo ma napisane na wyniku prenatalnym łożysko na tylnej ścianie nisko?? to cos nie tak ?
Nie nazwalabym tego kopniakami. Raczej skrobaniem, laskotaniem od wewnatrz. Bo dwa razy, ze maz przykladal dlon wieczorem i czul. Ale to po czekoladzietoyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Aliqua wrote:Nieeeee,wcześniej ciąże były nieplanowane
mieszają mi Ci lekarze w głowie tylko więc może dzięki Wam cos mi sie rozjasni,bo ze mnie wstydnis ktory lekarza o nic nie zapyta,a Was sie nie boje
Seli, Zośkaaa, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
katepr wrote:Seli weż sobie furaginum zawczasu bo jak sie rozwinie to będzie gorzej. 15 tydz to triche za wczesnie na zamartwianie się w związku z brakiem odczuwania ruchow :p
A mozna?... Ten mi nic nie przepisal, ja sie mecze mocno drugi dzien, w necie wyczytalam aby chodzic cieplo ubrana i herbatka z miodkiem i tyle... -
Seli wrote:A mozna?... Ten mi nic nie przepisal, ja sie mecze mocno drugi dzien, w necie wyczytalam aby chodzic cieplo ubrana i herbatka z miodkiem i tyle...
Gdzies juz pisalam I powtorze - duzo wody z cytryna, do tego herbata z pokrzywy i suszona zurawina. Woda z cytryna dzialala zawsze na mnie najszybciej.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Seli wrote:A mozna?... Ten mi nic nie przepisal, ja sie mecze mocno drugi dzien, w necie wyczytalam aby chodzic cieplo ubrana i herbatka z miodkiem i tyle...
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml