STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 przykro mi... I lekarze nie wiedzą skąd te aniołki? To były ciążę zaawansowane?
Masz już spore pociechyJak mają na imię? Czym zajmujesz się zawodowo? pracujesz teraz czy l4?
U nas będzie albo Anastazja albo Arturnie mamy dzieci, mamy na razie kota
i do niedawna byłam przekonana, że będę tylko kocią mamą.
-
katepr wrote:Skończmy może ten temat. Chociaż z tego co wiem to jednak leki na poronienie (bo zwyklymi tabsami na wywołanie okresu nie da sie usunac ciazy) mają gorszy wpływ na organizm niż antykoncepcja.
oj tamTy to się znasz
-
jestem po wizycie ale bez USG. Mocz i krew w normie. Wrzucił mnie z powrotem na Duphaston ze względu na sporadyczne twardnienia brzucha. Oprócz tego mam nakaz częstszego jedzenia i nie wychodzenia w?domu bez porządnego śniadania. Problem w tym że rano ciężko mi jedzenie wchodzi. Na połówkowe chyba pójdę sobie sama prywatnie bo dziad uparł się dać skierowanie na następnej wizycie czyli za miesiąc. Znając kolejki na nfz to będę w 25 tygodniu c nie w 20
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ostatnia 12 i 1 dzien na badani prenatalnym wyszlo ze serduszko od kilku dni nie bije poprzednie 10 tydz mialam krwiaka i wraz z oczyszczaniem sie krwiaka pociaglo dziecko za soba no i 9 tydz znowu brak akcji serca z dzia na dzien ustaly wszystkie objawy ciąży mdlosci bol piersihttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
toyotarav4 wrote:kude naucczce mnie wygrywac aukcje na allegro co zalicytuje toktos mnie przebije i d...pa ja sie chyba do tego nie nadaje. u nas leje ulewy popada i duchota parno dalej. nogi chwile pochodze i czuje ze mam jak banie. ale wczoraj zrobilam 20 sloiczkow ogoreczkow ze swojego ogrodka mniam
11.2017 - aniołek 8tc
-
Obecnie pracuje w domu na.laptopie raz na tydzien jade do firmy dzieciaczki maja na imie ola i piotr i sa calym moim światemhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
katepr wrote:A ja pisałam że mam królika?
niestety ma już 10 lat i chyba demencje bo nie trafia do swojego wc :p już z mężem ustaliliśmy że jak dzieciaki podrosną to weźmiemy kotka
11.2017 - aniołek 8tc
-
toyotarav4 wrote:kude naucczce mnie wygrywac aukcje na allegro co zalicytuje toktos mnie przebije i d...pa ja sie chyba do tego nie nadaje. u nas leje ulewy popada i duchota parno dalej. nogi chwile pochodze i czuje ze mam jak banie. ale wczoraj zrobilam 20 sloiczkow ogoreczkow ze swojego ogrodka mniam
Co do aukcji na allegro, to kiedyś była taka strona jak strzelec, albo snajper, poszukaj. Licytuje za Ciebie, według Twoich upodobańKiedy tego używałam, to się nie zdarzyło, żeby mnie ktoś przebił.
-
Dzień dobry dziewczynki, ja się chwilę po prenatalnych nie odzywałam, ale miałam zawirowania w pracy spore, a dzisiaj mam nie planowaną wizytę u mojego gin ponieważ rano po zbliżeniu bardzo ciągnęła mnie macica poszłam do toalety jak mi przeszło a tam plamienie częściowo brązowe częściowo śluz czerwony od razu za telefon i mamy wizytę dzisiaj o 15, martwię się bo w weekend w pracy trochę przeholowałam, brzuch mnie lekko pobolewa... martwimy się bardzo tym bardziej, że poprzednią ciążę poroniłam w 8tyg. też zaczęło się plamieniami
Jeżeli chodzi o temat przerwania ciąży bo ktoś ma takie "widzimisię" to mój komentarz brzmi "BRAK SŁÓW"Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 11:00
-
co do zwierząt to nie wiem czy pisłam że mam 17 letniego ślepego pudla. straruszek już z niego. niestey przez wiek strasznie śmierdzi, szczególnie z buzi mimo ze ma większość zębów usuniętych. i pzyznam szczerze że przez ciąże i wymioty i moja wrażliwość nie jestem w stanie sie do niego przytulać, a kiedyś razem spaliśmy. i mój pies to wykrywacz ciąż. jak jeszcze nie wwiedziałąm on juz był taki przytulas że mój mąż mói oj chyba jesteś w ciąży i byłam
-
Toyota, co do Twoich pieluch. Sa rozne wymiary i najlepiej (najtaniej) wyszlyby wymiary 50x50. Wtedy z jednej szerokosci mialabys już 3 pieluchy skoro material ma 160cm szerokosci. Czyli musisz kupic 3m bieżące materiału o szerokości 160cm
Jeszcze Ci troche zostanie
Sylwunis, kciuki za wizyte!
Macie rację dziewczyny, trzeba bylo nie wspominac w ogole o poprzednich ciazach zakonczonych aborcją. Nie potrafię sobie tego wyobrazić... A jak sobie pomyślę, ze te dzieci mogly zyc, a moje nie przezyly to juz w ogole mi się gotuje... Teraz chyba też "kolezance" zbytnio nie zależy na obecnej ciąży...
Witam pozostale nowe dziewczyny!
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ale to jest tak jak Seli napisała. Zwyczajny troll. To jest dla przywrócenia życia wątkowi, bo ostatnio troszkę cicho się tu zrobiło. Nie pierwszy i niestety nie ostatni raz takie zagrywki stosują. Ale mimo, że wiem, że to podpucha, to szlak mnie trafia jak takie coś czytam:( Najlepiej skończmy "to" komentować.
Seli, olkakarolka, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Wylicytowłam 2 pary dżinsów z bonprix za niecałe 20 złotych sztuka właśnie przyszły. Są ekstra pas oczywiście jeszcze wisi ale są bardzo wygodne i regulowane gumką w pasie. Na zime będą super. Odzież ciążowa to tylko po okazjach bo masakra jak drogo. Dla dziecka nic jeszcze nie kupiłam. Rozglądałam się za używaną gondolą ale tutaj są tragiczne. Albo w średnim stanie albo zupełnie nie praktyczne i brzydkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 11:15
11.2017 - aniołek 8tc
-
To trochę jest zwierzyny tutaj
mój Kocur stwierdził, że sobie dziś moją bransoletkę zakosi ;P bo dostałam nowe pandorki i mu się róż bardzo podoba
hahaha.
Ja "wybiegam" zaraz z domu, mam parę spraw do załatwienia. Nie pada i może deszcz mnie nie zmoczy.
Macie może pomysł co dokupić do prezentu ślubnego? Bo chcą kaskę a nie chciałabym dać samej koperty tylko coś drobnego jeszcze do niej i nie wiem -
Seli wrote:To trochę jest zwierzyny tutaj
mój Kocur stwierdził, że sobie dziś moją bransoletkę zakosi ;P bo dostałam nowe pandorki i mu się róż bardzo podoba
hahaha.
Ja "wybiegam" zaraz z domu, mam parę spraw do załatwienia. Nie pada i może deszcz mnie nie zmoczy.
Macie może pomysł co dokupić do prezentu ślubnego? Bo chcą kaskę a nie chciałabym dać samej koperty tylko coś drobnego jeszcze do niej i nie wiemSeli lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc