STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trolla
mam koleżankę mega kolekcjonerkę i tak mi się jeden też spodobał i ta nam kupiła z nowej kolekcji, nawet nie wiedziałam,że jeszcze to produkują
-
Dziewczyny, czy Wy też odczuwacie taki jakby dyskomfort brzucha?
Jak leżę czy siedzę, to jest wszystko ok, brzuch mięciutki. Ale jak tylko wstanę, to mam takie dziwne uczucie. Niby nic nie boli, ale brzuch tak mi ciąży, jakby wymagał potrzymywania od dołu, jest jakby napięty i twardy.
No chyba że to normalne?
-
Seli
Trolla zabawkę ?
Magdoczka
Ja też odczuwam ciężar brzucha. Jak trochę się przejdę,czy postoje jest ciężko,ciągnie. I do tego kręgosłup mój też już odczuwa rosnący brzuszek. Jednak poprasowałam teraz z godzinkę i to podsiadujac na hokerze i kręgosłup i tak boli a chciałam wszystko machnąć. Nie ma tak dobrze ,przerwa:) ale ja Wam powiem ,że mam co dźwigać ,mój brzuch wygląda jak niektórych ciążówek tuż przed rozwiązaniemPokaż swój "słodki ciężar"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 18:35
-
Pochwale się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c2207b8c34f.jpg
To bardziej figurka niż zabawka
Co do twardnień... Czasem tak mam, głównie po całym dniu, tak to nie czuje, że mam już duży brzuchale podobno twardnienia nie są czymś złym, póki nie boli i przechodzą po magnezie i nospie jest ok.
-
katepr wrote:No magdoczka tak już będzie, miesięń w ksztalcie kuli a w srodku spore juz dziecko, ma co ciążyć
mam tak samo.
O matko, to ja nawet nie chcę myśleć, co będzie później. Jak dziecko ok. 1 kg tak ciąży, to co będzie przy 3,5 kg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 19:33
-
Magdoczka wrote:O matko, to ja nawet nie chcę myśleć, co będzie później. Jak dziecko ok. 1 kg tak ciąży, to co będzie przy 3,5 kg..
Później będzie jeszcze ciężej3,5 albo i więcej. Moja córunia malunia ważyła 4,5kg:)
Także ja biorę pod uwagę ,że teraz może być podobnie ,takie genywtedy pamiętam wszystkie ciuszki na 56 poszły w odstawkę miała 62cm ,dlatego teraz w rozmiarze 56 mam niewiele rzeczy i kombinezon też na 68.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 20:15
-
Kendy wrote:Fajna ta figurka ,kojarze te Trolle ale teraz są inne nowocześniejsze :)mam córkę to w trollach jestem na bieżąco
O takksiężniczka Poppy, Maruda
haha ale te stare funkcjonują jako kolekcjonerskie. Zdziwiłabyś się jakie kwoty odchodzą...
Ja dziś pół dnia na piłcelepiej mi się siedzi, mam wrażenie, że nie ściskam młodego dzięki temu.
-
Jestem, w bajkach różnych
pracuje jako nauczyciel to nie mam wyjścia
a dorabiałam też z koleżanką na urodzinkach to były tematyczne np. Trolle, smerfy, piraci itp.
Tak, taka duża, w lidlu były po 30 zł -
Ja wynalazłam karty wspomnień, czy coś takiego
też na pierwszy rok i chce kupić, koszt 20 zł ale jestem sentymentalna i lubię takie rzeczy
-
Ja też mam braki,w naszym albumie szczególnie w zdjęciach. Tym razem chciałabym uzupełniać systematycznie. W ogóle dobrze byłoby zająć się wywoływaniem zdjęć, wszystko na tel ,z tel na kompa a jednak fajnie byłby pouzupełniać albumy.Później o wolną chwilę będzie jeszcze trudniej...hmmm. pomyślę nad tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 22:56
-
Ja mam album moj pierwszy rok. Wkleja soe tam zdjecia i wpisuje rozne wspomnienia. Ja uzupelnialam wszystko i nawet dodawalam cos od siebie i to nie koniecznie tylko ppdczas tego pierwszego roku-wklejalam np bilet z pierwszej podrozy pkp, pierwsze zaproszenie na urodziny kolegi z przedszkola, nawet zdjecie pierwszej "żony"
. Teraz tez planuje taki album, mysle ze to super pamiatka
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Ja mam dziennik ciąży, "9 miesięcy pełnych wzruszeń" czy jakoś tak to się nazywa
Dziś się budzę i nagle mam brzuchale mnie wywaliło
no i kolejne 1,5 kg na plusie. Już psychicznie się z tym pogodziłam. Czuję też,że woda mi się zatrzymuje, widzę po fałdkach pod łopatkami