STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny :* zrobię wszystko co tylko mogę, żeby było dobrze
Elmuszka, racja, do drugiej połowy stycznia trzeba się wstrzymać i nie ma bata
Kendy ja tez się cieszę, będę dużo spokojniejsza po tych zastrzykach. Ciśnienie było niskie takie 90/60, to tętno tylko 180 ale teraz serca już nie czuje i nie słyszę, bo wcześniej miałam wrażenie jakby się obijali o zebra i dudnilo w uszach. po drugich lekach pewnie spadło do 100Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 16:31
-
Lisa24 wrote:Dziękuję dziewczyny :* zrobię wszystko co tylko mogę, żeby było dobrze
Elmuszka, racja, do drugiej połowy stycznia trzeba się wstrzymać i nie ma bata
Kendy ja tez się cieszę, będę dużo spokojniejsza po tych zastrzykach. Ciśnienie było niskie takie 90/60, to tętno tylko 180 ale teraz serca już nie czuje i nie słyszę, bo wcześniej miałam wrażenie jakby się obijali o zebra i dudnilo w uszach. po drugich lekach pewnie spadło do 100
Seli
Zaraz będziesz u lekarza. Obejrzy Cię.A z powrotem pewnie że taxi.Ty odpuść sobie już teraz tramwaje.Lisa24 lubi tę wiadomość
-
No juz tak... Ale boli mocno przez ten kawalek przejscia sie ;/ tragedia... az sie boje co sie dzieje, ze tak boli... a boli caly dol...
-
Ale ja tylko wychodze do lekarza... Wiec nie sadzilam nawet, ze bedzie tragedia. Miejsce akurat mialam, ale mimo to...
A mlody oczywiscie kopie jeszcze tak, ze masakra. -
Lisa a to lekarka Ci dala steryd w gabinecie? I puscila do domu? U nas zawsze w szpitalu dają w sumie
Seli spokojnie ja jak chodzę to tez mnie tak boli,napina sie no prawie arbuza niesiesz jakby nie patrzec :p a jak te beznadziejne czarne rurki z hm zalozylam ostatnio to myslalam ze padne! Tak mnie brzuch bolałmusze je sprzedać bo sie nie przydadza...juz wole zalozyc zwykle dzinsy i miec rozpiety guzik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 16:55
-
No ta... 2 kilo pewnie ma.
A boli cie po bokach? Brzuch w sumie nie jest jakis napiety ale kurewsko boli... teraz jak odsiaduje to ustepuje ale wierzcie, ze juz bylam bliska placzu... a oprucz tak bolu przy jajnikach jak ide to mega pochwa ciagnie, rozpieramyslalam, ze mam wysoki prog bolu ale chyba nie...
-
Katepr mam jechać jutro do poradni K i dostac jutro i pojutrze albo dwa dni pod rząd, ale nie mówiła nic o zostawaniu w szpitalu, wiec mam nadzieje, ze mnie nie zostawia. Dała mi recepte na celeston dokładnie i mam z nią jechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 17:29
-
Lisa24 wrote:Seli ja tez mam takie uczycie ciągnięcia, rozpierania pochwy ale najbardziej czuje to podczas sikania
Ja przy chodzeniu... i w sumie siedzeniu tez, dlatego wpolleze, albo leze. A zaraz zeswiruje tu... boli, mam skurcze... A nastepna ja. -
Lisa24 wrote:Katepr mam jechać jutro do poradni K i dostac jutro i pojutrze albo dwa dni pod rząd, ale nie mówiła nic o zostawaniu w szpitalu, wiec mam nadzieje, ze mnie nie zostawia. Dała mi recepte na celeston dokładnie i mam z nią jechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 17:40
-
Ja jak dłużej pochodzę tak jak np dzisiaj musiałam iść na to ktg (nie chodzi mi o chodzenie po domu), to bolą mnie pachwiny i czuję jak brzuch ciągnie do ziemi. Grawitacja działa.
-
Kendy dostałam recepte i mam jechać do tej poradni ale z tego wszystkiego nie wiem czy tam go dostanę czy mam go najpierw wykupić
zadzwonię tam jutro rano i się dowiem wszystkiego.
Jeśli chodzi o pomoc to mąż ogarnie wszystko a do tego moi rodzice mieszkają obok nas, wiec to tez duże ułatwienie, mama już nam obiady zapowiedziała i pewnie nie będą mnie spuszczać z okaz siostra rozmawiałam to chce przyjechać mi ubranka poprasować dla małej ale głupio mi trochę tak będzie jak będę siedzieć czy leżeć a ona jechać tu na Żelazku, wiec mąż to będzie musiał ogarnąć w weekend, bo w tygodniu z pracy wraca o 18 dopiero.
-
Dobra. Nie rodze ;p
Szyjka 2.3, przystopowala! Wieksza dawka lutki, lezenie z poducha pod tylkiem. Gabrys jest zadowolony z siebie i cisnie mnie mega... Nie dalo rady zmierzyc glowki... Ani jej zbadac. Cala reszta ok, wod tez sporo. Powiedzial, ze totalnie nic mi nie wolno ;p Gbs pobierze za dwa tygodnie. A powiedzial, ze po 37 tc cofnie kazdy nakaz :p hahaha no i jak badal miekkosc szyjki palcem to wlasnie mowi, ze czuc glowke i ze rzeczywiscie mi daje popalic. Ale lozysko cofniete, wody sa ok, a rozwarc od wewnatrz nie ma. A szyjka nie jest jakos miekka, lekko tylko jak przy lutce
No i powiedzial co ma niepokoic a co jest spowodowane ulozeniem itp.Lisa24 lubi tę wiadomość