STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis zrobilam piernik na guinessie. Jestem zaskoczona bo jest taki puszysty i fajny
-
czarnaiwi wrote:Dziewczyny odeszly mi wody..jade do szpitala..nic nie boli
Trzymam kciuki -
Zośka
Daruj mu...jutro będzie jak skowronekwiem,że to wkurza...
A my idziemy na spacerektrochę się poruszać,zobaczyc nasz plac przystrojony świątecznie ..może jakaś gorąca czekolada:)
Ale się ruszyło znowu...fajnie ...czarnaiwi może jeszcze dziś zobaczy dzidzię swoją ...też chcę
Synka też rodziła w ,37 tc. U niej widać taka uroda:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 17:26
-
Czarnaiwi powodzenia!!
Zosiu rozumiem Cię, ale tak jak Kendy pisze, odpuść mu, a jutro będzie chodził jak w zegarkuNiby jest takie powiedzenie "Nieopite - chorowite".
-
Czarnaiwi powodzenia !! się rozkręciło ja jestem praktycznie na tym samym etapie
Przed chwilą wróciłam z przedstawienia baletowego młoda tak szalała że wszystko mnie rozbolało i sprawdzałam czy mi wody nie odeszły. chyba prima balerina mi się szykuje
11.2017 - aniołek 8tc
-
Zosia rozumiem cię jak nikt
jak mi mąż wrócił kilka tygodni temu tak pijany że spadł ze schodów to darłam się na niego cały następny dzień jak jeszcze był na kacu bo myślałam że ze strachu i nerwów urodzę bo mi durna pała nie umie pić z umiarem
Od tej pory mieliśmy umowę żeby pił w takich ilościach żeby mnie nie stresować hehe chłopy..
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja też uważam, że pepkowe jest bez sensu... Tu kobieta obolala w szpitalu, a tatuś sobie imprezę robi...
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Katepr też uwazam, że to nie jest.koniecznosc. A to się schleje jakby rok nie pil niczego.
W ogóle kuzwa z jakiej.racji oni mają impreze i spoczywaja na laurach? Za to, że plemnika puscili i tyle?Seli, Martoszka, Paulina_2603, katepr, Elmuszka, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Moj maz stwierdzil, ze najpierw on rodzil xD bo musial wyprzec plemnika hahahahaha takze ja sobie juz odpuscilam temat kto ma wiecej wkladu w stworzenie xD