*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy skurcze B-H mogą być bolesne? Mnie wczoraj późnym wieczorem złapały dwa bolesne skurcze w odstępie ok. 20 minut od siebie i za każdym stwardniał mi brzuch. Wzięłam nospę i scopolan. Skurcze się nie powtórzyły już w nocy, ani twardnienie brzucha.
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Olka co za straszne sny, ale dobrze że Mąz był obok.
Odezwała się Twoja Gosia. Fajnie porozmawiac z kimś kto ma ten sam problem.
mama mi wczoraj mowila ze byl reportaz w tv na temat małopłytkowosci- własnie pod kątem tego jak mało os ( nawet lekarzy) o tym wie a ile moze dać zdiagnozowanie i prowadzenie ciązy pod odpowiednią kontrolą.
Ja mysle ze to niebawem wejdzie w kanon badan obowiązkowych. -
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:U mnie na obiad kurczak w sosie śmietanowo-serowym z makaronem
może potem upiekę babeczki z czekoladą..
A sos jak robisz?
Ag... wrote:kasza z buraczkami i kurczak- srednie zestawienie ale zostalo z wczoraj no i moja dieta:/ i pomidorowka z brazowym ryzem.
Kaszę zrobiłam wczorajtylko poszalałam bo dodałam kiełbasy i pieczarek
-
My się z kurczakami w ciąży wyjątkowo nie lubimy, no chyba, że są z KFC - wczoraj mąż mi przywiózł na kolację i rzuciłam się na nie jak opętana. A dzisiaj skromnie raczej - jajeczko sadzone i ziemniaczki na parze.
Paula44, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelene do śmietany wbijam jajko(tzn samo żółtko-jak kto woli), wsypuję zioła prowansalskie i starty ser dobrze wymieszać i wylać na patelnie gdzie wcześniej podsmażył się kurczak z przyprawą do gyros-kebab
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:10
Selene lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Alles rabat 30% na kod MAMA765C3 do 1 grudnia.
Marta, na jakiej stronie można wykorzystać ten kod? Ja wczoraj przegrzebałam allegro i zamówiłam jeden biały stanik Alles Mama model Cara Mia, żeby wypróbować, czy wstrzelę się w rozmiar. Wzięłam 70H - jak będzie ok to chętnie kupię jeszcze dwa i bardzo przyda się Twoja zniżka -
Isabelle jajeczko sadzone jutro sobie zrobie, smaka mi zrobilas:) ja tez juz za kurczakami nie przepadam ale drob ( kurczak, indyk) najlepsze w diecie, a i najszybciej zrobic wiec jak M wraca o 19 to juz mu nie wymyslam cudow do gotowania.
Z KFC zjadlabym...ale smazonego to ja nieee:(
-
Ag... wrote:Isabelle jajeczko sadzone jutro sobie zrobie, smaka mi zrobilas:) ja tez juz za kurczakami nie przepadam ale drob ( kurczak, indyk) najlepsze w diecie, a i najszybciej zrobic wiec jak M wraca o 19 to juz mu nie wymyslam cudow do gotowania.
Z KFC zjadlabym...ale smazonego to ja nieee:(
A wiesz, że ja bardzo polubiłam gotowanie w parowarze. Prawie codziennie mam z parowaru warzywa - myję tylko, obieram i wrzucam - nic mnie nie obchodzi, bo nastawiam i samo się wyłącza. Do tego robiłam już ryby z parowaru i klopsiki wołowe - super sprawa, nawet mężowi smakuje, mimo, że to takie dietetyczne jedzenie. Cieszę się bardzo z tego zakupu, bo jak będę karmić - będzie jak znalazł!Ag... lubi tę wiadomość