X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Selene Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:29

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie skończcie z tym tematem już. Kto chce nich sobie zapina, kto nie chce niech nie zapina- jego sprawa.

Ag..., nick nieaktualny, Tymi lubią tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko dziękuję bardzo za informacje :) tak bardzo chciałabym karmić piersią
    Chyba sporo z nas ma jutro wizyty, ja też podejrzę jutro Antka :) i zapytam lekarza po raz kolejny czy to normalne, że on taki spokojny w tym swoim apartamentowcu :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)
    Zgadzam się z Kawą każda z nas już powiedziała co miała do powiedzenie i nie ma sensu sobie dokuczać niepotrzebnie.
    blador u mnie też będzie prawdopodobnie Antoś ♥

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy skurcze B-H mogą być bolesne? Mnie wczoraj późnym wieczorem złapały dwa bolesne skurcze w odstępie ok. 20 minut od siebie i za każdym stwardniał mi brzuch. Wzięłam nospę i scopolan. Skurcze się nie powtórzyły już w nocy, ani twardnienie brzucha.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie dzisiaj na obiad?

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka co za straszne sny, ale dobrze że Mąz był obok.

Odezwała się Twoja Gosia. Fajnie porozmawiac z kimś kto ma ten sam problem.

olka25 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam taki twardy brzuszek ale sama nie wiem czy to skurcze BH czy od inekcji pęcherza, która ostatnio sie przyplątała,3 tyg. temu szyjka 4,5 cm , choć lekarz mói ,że brzuszek twardy...biorę magnez i no-spę.

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad kurczak w sosie śmietanowo-serowym z makaronem :D

może potem upiekę babeczki z czekoladą.. :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasza z buraczkami i kurczak- srednie zestawienie ale zostalo z wczoraj no i moja dieta:/
    i pomidorowka z brazowym ryzem.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Olka co za straszne sny, ale dobrze że Mąz był obok.

Odezwała się Twoja Gosia. Fajnie porozmawiac z kimś kto ma ten sam problem.

mama mi wczoraj mowila ze byl reportaz w tv na temat małopłytkowosci- własnie pod kątem tego jak mało os ( nawet lekarzy) o tym wie a ile moze dać zdiagnozowanie i prowadzenie ciązy pod odpowiednią kontrolą.
    Ja mysle ze to niebawem wejdzie w kanon badan obowiązkowych.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:20

• Selene Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    U mnie na obiad kurczak w sosie śmietanowo-serowym z makaronem :D

może potem upiekę babeczki z czekoladą.. :)

A sos jak robisz?

Ag... wrote:
    kasza z buraczkami i kurczak- srednie zestawienie ale zostalo z wczoraj no i moja dieta:/ i pomidorowka z brazowym ryzem.

Kaszę zrobiłam wczoraj :) tylko poszalałam bo dodałam kiełbasy i pieczarek

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się z kurczakami w ciąży wyjątkowo nie lubimy, no chyba, że są z KFC - wczoraj mąż mi przywiózł na kolację i rzuciłam się na nie jak opętana. A dzisiaj skromnie raczej - jajeczko sadzone i ziemniaczki na parze.

nick nieaktualny, szpilka lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene do śmietany wbijam jajko(tzn samo żółtko-jak kto woli), wsypuję zioła prowansalskie i starty ser dobrze wymieszać i wylać na patelnie gdzie wcześniej podsmażył się kurczak z przyprawą do gyros-kebab :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:10

Selene lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Alles rabat 30% na kod MAMA765C3 do 1 grudnia.

Marta, na jakiej stronie można wykorzystać ten kod? Ja wczoraj przegrzebałam allegro i zamówiłam jeden biały stanik Alles Mama model Cara Mia, żeby wypróbować, czy wstrzelę się w rozmiar. Wzięłam 70H - jak będzie ok to chętnie kupię jeszcze dwa i bardzo przyda się Twoja zniżka ;)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle jajeczko sadzone jutro sobie zrobie, smaka mi zrobilas:) ja tez juz za kurczakami nie przepadam ale drob ( kurczak, indyk) najlepsze w diecie, a i najszybciej zrobic wiec jak M wraca o 19 to juz mu nie wymyslam cudow do gotowania.
    Z KFC zjadlabym...ale smazonego to ja nieee:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na pewno zupę meksykańską, M cały dzień w polu to go rozgrzeje, a na drugie nie wiem.. chyba nie będzie ;-D

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:17

Wiki81 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Isabelle jajeczko sadzone jutro sobie zrobie, smaka mi zrobilas:) ja tez juz za kurczakami nie przepadam ale drob ( kurczak, indyk) najlepsze w diecie, a i najszybciej zrobic wiec jak M wraca o 19 to juz mu nie wymyslam cudow do gotowania.
    Z KFC zjadlabym...ale smazonego to ja nieee:(

A wiesz, że ja bardzo polubiłam gotowanie w parowarze. Prawie codziennie mam z parowaru warzywa - myję tylko, obieram i wrzucam - nic mnie nie obchodzi, bo nastawiam i samo się wyłącza. Do tego robiłam już ryby z parowaru i klopsiki wołowe - super sprawa, nawet mężowi smakuje, mimo, że to takie dietetyczne jedzenie. Cieszę się bardzo z tego zakupu, bo jak będę karmić - będzie jak znalazł!

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 1073 1074 1075 1076 1077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ