*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my
Noc była ciężka. Ciężko spać, kręcę się więc raz na jeden, raz na drugi bok - bo biodra zaczynają boleć, jak się tak leży i leży - masakra. Wcześniej nie miałam takiego problemu, a też spałam na boku i na brzuchu.
Plan na dziś - sprzątanie, bo na weekend mamy gości, a moja mama jest wymagająca he he he -
nick nieaktualny
-
Ja sobie kupiłam w lidlu softshell o coś takiego tylko różową
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05f736fbb11d.jpg
Mam w niej sporo luzu na brzuszek generalnie wygląda ok i myślę że wystarczy na zimę jak później będzie za duża to sprzedam oddam.
Trzymam kciukasy, zjem i spadam na miasto do SH I KRUSu. Te Panie w tym SH pewnie sobie myślą że nie mam co robić ;p chyba codziennie tak zaglądam.
Wczoraj moja siostra kupiła sobie 2 extra sukienki pracuje w hotelu i wygląda w nich przepięknie ale tak to jest jak się nosi r 36 albo i mniej.
Miłego dnia! Nie przemęczajcie sie za mocno ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:46
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:mnie to dziecko zdumiewa czasem pozycjami w jakich go czuje, naprawde nie wiem jak to się kreci ale niezły jest:)
Becia81, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Witam,
Ja o dziwo od kiedy w górach halny - dzięki czemu w Krakowie wietrznie i cieplutko, przesypiam całą noc, z jedną pobudką na sikanie. Do tej pory wstawałam siku nawet 3-4 razy, później nie mogłam zasnąć i miałam lekki sen. wstawałam razem z mężem przed 6 i nie mogłam już spać. a dziś i wczoraj zupełna odmiana... podoba mi się to.
Wczoraj byłam na gimnastyce w ramach szkoły rodzenia, poćwiczyłam trochę i czuję się dobrze, jakby plecy już nie bolą, także zamierzam chodzić na wszystkie zajęcia i samam w domu ćwiczyć, bo do tej pory, gdy jeszcze pracowałam brakowało mi doby
Miłego dnia dla wszystkich!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0d02cc6318.png
No. To pierwszy cel osiągnięty! Następny 33 tydzień
Ja w nocy tez kiepsko. Poce się jak prosie. Okna otwarte w sypialni, chłop przykryty po uszy a ja rozwalona leżę bez kołdry. Sikanie. Potem ból pleców. Jakieś niespokojne nogi. Pragnienie. Szymuś nawet grzeczny. Różnie go czuje, wczoraj uczucie podobne do tego na początku - takie laskotki i bulgotanie. Raz czuje po prawej, raz po lewej, ale najczęściej nad spojeniem.
15 min temu cos tam podskakiwał i chyba śpi. - poprawka - nie spi! Gmera delikatnie
PS celem mężczyzny jest wybudować dom, posadzić drzewo i spłodzić syna. A potem .... Ty kobieto sprzątaj, podlewaj i wychowujWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:08
agnesik, Ag..., Malenq, Kawa, polaola, Gwiazdeczka27, jonka91, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Martaaa wrote:Donoszoną liczycie że 37 tydzień czy 38? Jak to jest? Bo mi gin teoretycznie stwierdziła że donoszona jest jak się zacznie 37 tydzień, wizytę mam 36 + 6 dni i wtedy będzie decydowała o zdjęciu szwu i może się Mały rodzić. A z kolei Belly pokazuje że jak się skończy 37 to jest donoszona. I nie wiem jak to interpretować.
Ag..., Malenq, szpilka, Martaaa, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Z ciążą zagrożoną to wogole te suwaczki wszystkie mogą się schować- każdy dzien sie liczy i taka jest prawda.
Zielarka mowilas kiedys ze u Ciebie kazdy dzien po 36tc bedzie jako bonus wiec moze nie bedzie go za wczesnie sciągal skoro mala nie bedzie sie silą wydzierać na zew i zostawi go na po swietach zeby jednak posiedziala tak dlugo jak sie da;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:14
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniu ja z takim wrażeniem "żyłam" przez ostatnie kilka dni i dowiedziałam się że to od zapalenia pęcherza.........tak samo powiedziałam ginowi: "że gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży, to myślałabym że zbliża się okres, albo owulacja".....
mam nadzieję, ze u Ciebie to jednorazowe napieranie maleństwa...bo i tak może być... -
nick nieaktualnyDzień dobry
Dzięki dziewczyny, zamówienie u tego r_p już złożyłam, przesyłkę pewnie dostanę dopiero w poniedziałek, chyba że pocztex się uwinie wcześniej.
Z tych dobrych wieści (jak dla mnie)dziś albo jutro ma przyjść mi zamówienie z Bonprixu, ale kurtkę i tak muszę jakąś ciążową dokupić bo w futrze brzuchola pewnie nie zapnę
U mnie ze snem na boku ciężko, mam zawsze wrażenie jakbym uciskała/podduszała małą, bo "gmera" mi wtedy w boku czy pachwinach z obu stron jednocześnie.. do tego stopnia natarczywie że spać się nie da. Tak więc całą noc obracam się z boku na bok..Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Kawa do 18 grudnia moze dasz rade:) ja nie kupuje ciazowej bo i tak nie mge wychodzic a kozuszek mam wiązany paskiem w razie czego.
Wczoraj dostalam zamowienie z Zary, min sukienke koszulową wełnianą ( fajna bedzie do karmienia) ale narazie wyglądam z tym brzuchalem jak w koszuli męza:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:30
Kawa lubi tę wiadomość