*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Viv78- ja nie powiem ci nic na temat TYCH szpitali. ALe prawda jesst taka ze na temat KAZDEGO szpitala są ZAWSZE opinie dobre i złe.
JAk jest wszystko OK to najgorsza szopa dostanie złote opinie, gorzej jak cos jest nie tak i wtedy szuka sie dziury w całym. Kazdy pacjent to inny przypadek i duzo zalezy tez od lekarzy/ personel na jaki sie trafi.
Ze swiecą szukac szpitali ze 100% idealna opinia.
no wiem właśnie, dzięki Ag..., same zadowolone widziałam w szpitalu Medicover...
no ale to jest kosmos cenowy, no i ciekawe czy są przygotowani na różne ewentualności, odpukać. Byłam pare razy u różnych lekarzy w Medi - a w gabinetach nawet USG nie było, wiadomo - szpital to co innego, ale...
z drugiej strony ponad 70% cięć krocza, brrr, albo warczące położne które wciskają dziecku butelkę zamiast pomóc w KP
-
Viv apropo medicover mysle ze jak ktos placi 10 czy 20tys za porod to nie napisze nic zlego bo mu bedzie głupio ze wydal tyle kasy a i tak cos bylo nie tak:P
w PL są podobno 2 szpitale prywatne gdzie jest 2 st referencyjnosci ( łódz i wawa jak dobrze pamietam)- a ja jestem zdania ze ladna sala i plazma na scianie mi dziecka nie uratuje, a ja akurat trafialam i na lekarzy i personel super w obu szpitalach i to sie dla mnie liczylo.
Fajny art byl w wysokich obsacach extra w pazdzierniku o porodach w panst i pryw szpitalach i duzo tam o tym pisalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:39
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Viv generalnie jestem bardzo zadowolona. W moim miescie na pewno nie chciałabym rodzic. Jak wszędzie można sie do czegoś przyczepić. Miałam sie np zgłosić W pon do szpitala na pobranie krwi do transfuzji i we wrotek zabieg a w pon nie zrobili nic we wtorek powiedzieli ze w sr pobranie i w czw dopiero kordocenteza. Ale później wyszły skurcze to sie mną zajęli. Jutro mam rozmowę z dr, coś chcą mi leczenie zmienić co mnie zdenerwowało bo to z oszczędności. Teraz nie mam skurczy na ktg.Viv78 wrote:Wiki, powiedz jak Ci w tym Bielańskim jest?
Podsumowując jestem zadowolona z opieki tu. Jeszcze jestem. Powiem po porodzie dopiero co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:43
Ag..., Viv78 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Viv generalnie jestem bardzo zadowolona. W moim miescie na pewno nie chciałaby rodzic. Jak wszędzie można sie do czegoś przyczepić. Miałam sie no zgłosić W pon do szpitala na pobranie krwi do transfuzji i we wrotek zabieg a w pon nie zrobili nic we wtorek powiedzieli ze w sr pobranie i w czw dopiero kordocenteza. Ale później wyszły skurcze to sie mną zajęli. Jutro mam rozmowę z dr, coś chcą mi leczenie zmienić co mnie zdenerwowało bo to z oszczędności. Teraz nie mam skurczy na ktg.
Podsumowując jestem zadowolona z opieki tu. Jeszcze jestem. Powiem po porodzie dopiero co i jak.
oby tak zostało:) jak jestes juz "stałą pacjentką" to tez podejscie inne mają lekarki/ pielegniarki do tych dziewczyn co juz znają
I nie daj sie- walcz o to co najlepsze dla Was. Mi tez kazdy lekarz atosiban wypominal ze drogi lek, do tego stopnia ze juz nie wiem czy cegielki na szpital nie chcieli.
Drogi ale dobry i skuteczny- w dupie mialam gadanie:) wiec nie przejmuj sie i działaj:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:46
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
dzięki Wiki, mam nadzieję że wszystko będzie super i niebawem wrócisz do Rodzinki, trzymaj się!
jestem jakieś 2 tygodnie za Tobą, zobaczymy, może jeszcze dam rade poczekać na opinie
chociaż szyjka sie skraca, a mała ustawiona elegancko do wyjścia, zakaz seksu, jeśli mamy dotrwać do stycznia. Chłop się ucieszył, czujecie? ... No niektórzy tak mają, ehhh ;)p
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Też bym chciała mieć wybór w którym szpitalu chcę rodzić. Niestety nie jest mi to pisane.
Mam tylko jeden, który nie cieszy się dobrą opinią i nie mają zzo.
Tylko gaz rozweselający, także na pewno będzie wesoło. 
Jutro mam wizytę u endokrynologa. Zobaczymy co mi powie ciekawego. Pewnie zwiększy dawkę euthyroxu..
Dobranoc i spokojnej nocy.
-
nick nieaktualnyDzień dobry...po średnio przespanej nocy....moja mała śpi w kratkę....i dzisiejszej nocy nie wiem czy zmrużyła oczka, bo szalała jak na jakiejś imprezce...............
Ag... to się ciesz, że masz małe ()() bo u mnie rozstępy się czają....
a czapka śliczna....
Gratulacje z udanych wizyt:) -
nick nieaktualny
-
Zabrały mnie dzisiaj tak rano na pobranie krwi. Fajna pobudkaMartaKD wrote:widzę wiki,że zycie szpitalne się wczesnie zaczyna:)
ja wstałam o 7 i mam zamiar zaraz obejrzec ostatni odcinek Lekarzy w tym sezonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:15
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dzień dobry!

a u mnie...
Jesteś w 32 tygodniu ciąży
(31 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Ja już po pobraniu krwi i oddaniu siuśków. Ile się musiałam nagimnastykować, żeby ominąć globulkowy syf. Trzeba było nie wkładać na noc
Wczoraj na wizycie położna pokazywałam nam jak kąpać, mąż dzielnie próbował, potem zmienił lalce pieluchę i ubrał. Nawet trzymał do odbicia, no ale lalce się nie odbiło
Miłego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:25
Becia81, Wiki81, jonka91, Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!

W miarę się wyspałam
Zamieniliśmy się miejscami w łóżku i mimo że kot mnie budził, to nie musiałam podrywać swojego brzucha i tyłka żeby otworzyć mu okno
Za to jak to często bywa - śniły mi się durnoty. M.in. przemalowałam plac zabaw w centrum miasta, bo mi się nie podobał. Na miętowo!
Ag..., Chanela, Agus89, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Czapa wymiata!!!!