*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś bardziej popularne były odwiedziny, że przychodziła cała rodzina do kobity zmordowanej porodem, koleżanki itp.
Oczywiście jak komuś to odpowiada to super, ja natomiast z pewnością chciała bym mieć spokój...
Moja koleżanka kiedyś takiego focha na mnie strzeliła bo jej nie odwiedziłam (a ja wówczas już myślałam, że może chciała by odpocząć po ciężkim zresztą porodzie)
Jak zadzwoniłam też niepewnie do koleżanek, które były dzień po porodzie to wystarczyło mi, jak usłyszałam w słuchawce wymęczone ich głosy...
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Kurde kojarzycie te obrazki co tak wystaje stópka na brzuchu??
oczywiscie tamto przerysowane ale widzialam wlasnie obrys stopy na swoim brzuchu. Po lewej:) trwało to moze sekunde ale rewelacyjnie...no i oczywiscie nie bylo takie wyrazne jak na zdjeciach w necie.
lwuska55592, kasiakra, ania_29, Gwiazdeczka27, MonikaDM, jonka91, bluegirl89, Ewelina88, szpilka, Fedra, agnesik lubią tę wiadomość
-
To musiał być cudowny widokAg... wrote:Kurde kojarzycie te obrazki co tak wystaje stópka na brzuchu??
oczywiscie tamto przerysowane ale widzialam wlasnie obrys stopy na swoim brzuchu. Po lewej:) trwało to moze sekunde ale rewelacyjnie...no i oczywiscie nie bylo takie wyrazne jak na zdjeciach w necie.
-
Moja czkawkę miała przy każdym moim posiłku, teraz jakoś rzadziej

Kawa jakim cudem masz 100cm w obwodzie? Sama mierzyłam się 1,5 tygodnia temu i miałam 104 a ja jestem z tych babeczek miękkich w przytulaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:45
-
Ag ty farciaro! U mnie tłuszczyku jest trochę więc same gule tylko wystają od czasu do czasu, zresztą leżę na boku, boje się na plecach a siedzieć to praktycznie nie siadam, dopiero jak stuknie 36 tydzień to bardziej się zaczne ruszać. Ale to już tuż tuż
-
nick nieaktualny
-
Monika w styczniu mam imprezę urodzinową siostrzenic, w lutym imieninową taty - nie zamierzam zamykać się w domu i udawać że nas nie ma.
Będzie wiele chętnych rąk żeby małą ponosić, mam nadzieję że im na to pozwolę 
Werandowanie dziecka w maju? No nieźle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:15
-
nick nieaktualny
-
Takz gadzam się i ja w 100% przesada. Niektórzy boją się przyjmować gości w domu, bo zarazki i te sprawy.... Masakra no ale co zrobić .. Każdy ma swoje metody
ja znam taki przypadek, że dziewczyna przez miesiąc nie dopuszczała nawet własnych rodziców do dziecka, dziadkowie musieli odczekać... Na pewno było im przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:27
-
Internet mi w domu nie działa. Masakra a najgorsze to nie wiem co jest, bo na jednym laptopie działa, a na 2 nie. Nadrabiam Was na komórce. Ja jutro znowu wyjazd do szpitala i chciałabym zaliczyć jeszcze moją dr bo jak mu się nie uda to mam wizytę we wtorek i znowu wyjazd całodniowy. Ale nie ma miejsc, chyba ze po ostatnim pacjencie mnie przyjmie. Miała juz pessar zdjąć. Boje się hak sie moja szyjka zachowa.
Co do odwiedzin to ja rodziców i teściów przyjmę jak przyjadą, a koleżanki raczej nam mądre wiec w pierwszy miesiącu masowo nie będą przychodzić. Na to liczę.
Ag ja tez co chwile czuje jakieś bile, skurcze.. Tez mnie to niepokoi. Ale ostatni miesiąc to chyba normalne.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Kawa jakim cudem masz 100cm w obwodzie? Sama mierzyłam się 1,5 tygodnia temu i miałam 104 a ja jestem z tych babeczek miękkich w przytulaniu

Masz
p.s mam nitkę w pępku na kolczyk, no i moja linea negra
i zajebiste oczojebne legginsy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:14
renia83, zielarka, szpilka, Fedra, agnesik, Ag... lubią tę wiadomość

a przecież tyle jeszcze czasu zostało...skóra trzeszczy w szwach...