*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:ale ze jak?? na drabinie?
Nie na stołku, ale szybki szpil ;p juz po sprawie
I w końcu mogę powiedzieć, ze pokój mam pomalowany, męża się nie umiałam doprosić bo wiecznie wraca po 20 zmęczony więc musiałam sama dać radę
Ale grzejnik już zostawiam jemu ze względu na fakt, że farba śmierdzi ;p
-
Dzięki dziewczyny
jestem nie przytomna ale przeszczesliwa
mały silny i zdrowy,właśnie wyspal się na mnie kilka godzinek, po prostu bajka
dziękuję wam za wszystkie ciepłe słowa z całego serca
Ewelina88, jonka91, Kawa, Ag..., Maud11, bluegirl89, magdalenka, Silatan, ania_29, lwuska55592, Wiki81, Chanela, rastafanka, Melula, zielarka, MartaKD, MonikaDM, Gwiazdeczka27, Agus89, szpilka, Viv78, Bounia, promoszka, Martaaa, Fedra, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanel będę tak często przykładać małą jak sie da, jeśli nie rozkręcę laktacji do miesiąca to się poddam
Czytam obecnie dział w poradniku o KP po cc, piszą że wymaga ciągłego przykładania, wytrwałości i cierpliwości nic nie strace jeśli spróbuję. A w razie czego mam zakupioną puche Nan 1 bo jest zalecane dla dzieci po cc ze względu na jakieś bakterie. 
Chanela lubi tę wiadomość
-

A oto my ! sorki za jakoś i to że ciemne, następne postaram się lepszej jakości. No i generalnie nie przepadam za zdjęciami z aparatem w lustrze, ale same rozumiecie nie miał kto robić
ps. przez pomyłkę kliknęłam że zdjęcie jest +18, więc trzeba akceptować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:02
Ag..., Ewelina88, lwuska55592, Wiki81, ania_29, Chanela, rastafanka, jonka91, zielarka, Kawa, MartaKD, Maud11, Gwiazdeczka27, Agus89, szpilka, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oglądałyście dzisiaj DDTVN? Było o (nie)przepuszczaniu ciężarnych w kolejkach

Dzisiaj w Pepco babka ode mnie dostała z łokcia, ale niestety ledwo ją musnęłam. Szlag mnie trafia, gdy ja czekam z brzuchem grzecznie w kolejce a znajdzie się taka bezczelna osoba, że się wpycha przede mnie...
Magdalenko szczuplutka jesteś. No nie gadaj że masz 7 z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:13
-
Renia super. Jeszcze raz gratuluje!!!
Ja już po kroplówkach. Dostałam cenną dawkę płynów. Jestem happy!!! Czekam jeszcze na badanie.
Ja zawsze robię biszkopt rzucany i wychodzi. Polecam.
MonikaDM, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Chanela wrote:magdalenka super masz brzuszek
jakbyś piłkę schowała. Bardzo kształtny.
Mój przy Twoim to bojler
Ania ja bym jej coś powiedziała. łokieć to za mało dla takich buraków.
Z tym bojlerem to przegiełaś, mało co a oplułabym monitor ze śmiechu hehehe
ania_29 tak, tak.. i to 71, niedługo męża dogonię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:10
-
Ania ja miałam tak na badaniach w diagnostyce. Grzecznie czekam a tu taka damulka przede mnie się wpycha. Zwróciłam jej grzecznie uwagę a ta coś pod.nosem mruczy. Jak mnie wkurzyla. Pokazalam jej nie ładnie palcem koniec kolejki i stanelam przed nią.
-
Chanela wrote:
Ania ja bym jej coś powiedziała. łokieć to za mało dla takich buraków.
Wiesz co? Nie miałam już na to sił. Próbowałam zabić wzrokiem... Nie wierzę, żeby ten babsztyl nie rozumiał, że do dwóch kas jest jedna kolejka i podchodzi pierwsza, wolna osoba...
Generalnie przepuszczania, ustępowania miejsca nie wymagam. Za to chamstwa i szturchania mnie nie jestem w stanie zdzierżyć.. Za mało jednak te łokcie wystawiam, trzeba szerzej i z większym rozpędem
Nie wiem dziewczyny gdzie Wy te kg chowacie.. Ja na swoje wyglądam a może nawet więcej waga powinna pokazywać niż kształty na to wskazują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:14
-
Kawa mysle, ze to czy pokarm jest czy nie to indywidualna sprawa. Ja bylam po cc i to pod narkoza i nie mialam problemu z laktacja. Karmilam mala poltora roku dopoki nie zaczely wychodzic jej tylne zeby. Okropnie gryzla mialam strupy musialam brac tabletki na zatrzymanie laktacji bo mogla bym wykarmic nawet blizniaki tyle tego pokarmu bylo. Takze nie obawiaj sie. Cc to nie wyrok heh a co do mlek mm to polozna mowi, ze najlepsze jest bebilon bo ma mniej kazeiny (czy jak to sie pisze) kazala patrzec na sklad, bo wiadomo jedno pudelko warto miec tak w razie czego.
Kawa lubi tę wiadomość
-
Powiedziała to Ta która kwitnaco wygląda! Wysarczy zerknac na awatar.ania_29 wrote:Nie wiem dziewczyny gdzie Wy te kg chowacie.. Ja na swoje wyglądam a może nawet więcej waga powinna pokazywać niż kształty na to wskazują

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:19
Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Ej, ale rozmiar M jest dla mnie nieosiągalny. 40-stka w spodniach to już jest u mnie coś pięknego. A Wy S-ki jesteście i tylko brzuszek doszedł. Nie wiem co ma tyle ważyćEwelina88 wrote:Powiedziała to Ta która kwitnaco wygląda! Wysarczy zerknac na awatar.

[/url]