*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane jak mogę Wam trochę doradzić to powiem , że jeżeli chcecie kupować wózki 3w1 to najpierw oczywiście trzeba sprawdzić bezpieczeństwo fotelika samochodowego- koniecznie bo to jest najważniejsze. Często niektóre marki wózków mają tak, że można dokupić taki fotelik samochodowy innej marki.
Zdarzają się sytuacje, że podoba nam się jakiś fajny wózek wszystko cacy glacy a okazuje się, że fotelik samochodowy nie spełnia odpowiednich warunków bezpieczeństwa. (tak chciałam wam zaświecić żaróweczkę w razie czego)jonka91, kejti91, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hejka, ja tez już wpisałam w tabelkę co nieco :)fajny pomysł! A ja dziś zaliczyłam pawika z rana,nie zdążyłam i przed śniadaniem poszło...bo jak już zjem to jest ok Powodzenia na dzisiejszych wizytach i miłego dzionka wszystkim
Gwiazdeczka27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper pomysł z tabeleczką Ja się dopisałam, ale przed chwilką mój nick się zmienił na inny
Przeczekam aż będzie większy spokój i zmienię
Jonka91, czy można edytować też pliczek wizualnie...? Pozwoliłam sobie zablokować górny wiersz, żeby przy przewijaniu ładnie wszystko było widać
Mam nadzieję, że się nie gniewacie...
Wszystkim mamom życzę udanych wizyt!
Ja na swoją kolejną czekam do 27.06, jeszcze 9 dni, ehh...
A już prawie 3 tygodnie nie widziałam Dzidka i oczywiście się martwię czy wszystko ok... -
Tak można wszystko robić, a na liście początkowo byłaś, czy dodałaś się na końcu?
Sama muszę to jakoś ogarnąć, bo pierwszy raz tworzę tu listę i wszystkiego też nie potrafię jeszcze robić
Jak macie jakieś pomysły to śmiało, w końcu to NASZA WSPÓLNA LISTAWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Malenq]ja również 3mam kciuki za wizyty i czekam na wieści...
buuuu ja dopiero mam 4 lipca i tak mi się dłuży..."
========================================================================================
Ja też mam 4 lipca bedziemy razem przeżywac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 11:40
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonka - pomysł SUPER jesteś WIELKA
Co do pryszczy - i ja mam ich multum! I jedne się goją drugie się pojawiają... Podobno gin mi mówiła że pomóc może maseczka z drożdży (mleko + drożdze na 20 min i zmyć i tam co 2-3 dzień).
A mój M pojechał po PIZZĘ hurrrrrra jak macie pizzę hut w okolicy to w środy jest promocja że druga za 1 zł wiec 2 duże na grubym cieście 40 zł -
Kawa ale szczuplutka jesteś ale brzuszek już ciut widać
Zjedz cukierka czy coś 30 min przed wizytą (tak polecały Dziewczyny z Grudnia - ja zjadłam i szalał...) chociaż te szaleństwa tyle powodowały że przez godzinę ciężko go było pomierzyć hihiMaud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za pomoc!
Mały rośnie jak na drożdżach ma już 4,76cm posłuchałam serduszka, wrzucam foto z usg i mojego malutkiego brzucholka. Na monitorze był już "taaki" duży. Przez badanie „ręczne” gina pokazała mi jak już jest duża macica i jak wysoko! Byłam rano więc maluch spał sobie, na następną wizyte za miesiąc idę po południu by widzieć jak się kręci. Umówiłam się na usg prenatalne na 1 lipca
jonka91, Malenq, Cynamonek30, Gwiazdeczka27, M4DZI4, Monifah, Monifah, kejti91, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny