*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
za nami pierwsze strzelające musztardowe kupy i pierwsza kąpiel - ryk był niesamowity! Mam nadzieję że następne kąpiele będą bardziej przyjemne, ale się nastresowałam przy tym
Mieliśmy też pierwszą wizytę w niedzielę, ale goście wpadli na moment nawet nie zdjęli kurtek
dostaliśmy taką huśtawkę, ten sam model http://www.smyk.com/bright-starts-lezaczek-hustawka-do-9-kg-slonik,p1084948842,swiat-niemowlaka-p
Przetestujemy to zdam relację, jest piękna i taka milusia w dotyku
Ooo ssak się budzi... -
marrtka wrote:Cześć dziewczyny
za nami pierwsze strzelające musztardowe kupy i pierwsza kąpiel - ryk był niesamowity! Mam nadzieję że następne kąpiele będą bardziej przyjemne, ale się nastresowałam przy tym
Mieliśmy też pierwszą wizytę w niedzielę, ale goście wpadli na moment nawet nie zdjęli kurtek
dostaliśmy taką huśtawkę, ten sam model http://www.smyk.com/bright-starts-lezaczek-hustawka-do-9-kg-slonik,p1084948842,swiat-niemowlaka-p
Ooo ssak się budzi...pewnie kojwrze ze zataz po tym jest mleko
-
marrtka wrote:Cześć dziewczyny
Ooo ssak się budzi...
teraz ma wode o dwie kreski cieplejsza, wg lokcia "dobrze ciepła" czyli taka jak ja sie kapie i dziecko uwielbia sie kapac -
U nas noc spokojna.
Wyspałam się!
Teraz czas na karmienie, a później na spacer do lasu. O ile dam radę pchać wózek po śniegu.
Wczoraj chodziłam po wsi i jakieś babsko tak szybko jechało że wróciłam do domu cała mokra i ochlapana po pas.Nienawidzę takich bezmyślnych kierowców.
-
Ja dzis mam przeboje.... Od 8 nie wiedzialam co chce Filip. On tez nie wiedzial... Dopiero teraz sprawa sie sama rozwiazala... Prrzyczyna: zalegajaca kupka..
Dalam mu na czczo lyzeczke przegotowanej wody i sie ruszylo.. Ale w miedzyczasie byly tez ulewania i fontanna z mleka..
Teraz po zaladowaniu na ful 3 pamperow kupa i po zafajdaniu kilka razy przewijaka spi Aniolek. Oby do 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:55
-
A i od dzis mezu wrocil do roboty. Zostalam sama na placu boju. W sumie ostatnio nawet jak byl w domu to i tak prawie caly czas siedzial przy kompie.. Choc czasami Malego pobujal albo przypilnowal go chwile pomiedzy przewijaniem a karmieniem, albo jak musialam skorzystac z toalety a byl wrzask... Najwazniejsze ze jako tako daje sobie rade...
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:Czekam z niecierpliwością na opinie.zaraz tez będziemy kupować takie ustrojstwo.
On się sam buja,tak? Nie ze trzeba nim "dyndac"? Bo to robimy wiecznie z naszym koszem mojzesza-za raczki i bujamy,a ręce mi już odpadająAle jak raz "bujnę" to chwilę się tyrpie
A Tomuś zaakceptował. Najpierw 15 minut dziecka nie było bo musiał się odnaleźć w sytuacji i była kompletna cisza, później jak zaczęłam bujać to się chwilę porozglądał, zaczął ziewać i usnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:22
Viv78, Malenq lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie dostałam wyplate z pzu za pobyt w szpitalu,a za urodzenie dziecka jeszcze nie.Dziwnie wypłacają...
Bylyśmy dzis 10 minut na dworze przed domem, już wiem,że Klara średnio lubi czapke i kapturek:)Jutro już dłuższy trochę spacerek po ulicy.
Na ipla właczyłam sobie Porody.Tak milo wspominam pobyt w szpitalu i cięcie,ze normalnie z nostalgią oglądam:) -
Jula bilirubina w poniedzialek ubiegly byla 6,2. w czwartek mam kontrole.
Badania krwi robilam w ubiegly poniedzialek ale nie moge odebrac wynikow bo dostaje je z lab lekarz od razu. W czwartek sie dowiem jakie są wyniki z morfologii crp i ta zakichana bilirubina.
jakie masz zalecenia zeby ją zbic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:51
-
OliOla wrote:renia83 wrote:OliOla my mieliśmy Bebilon Pronutra na początku i gdyby nie alergia to zostalabym przy tym mleku które z resztą pediatra chwalił./QUOTE]
A co u Was się działo? jak objawiła się alergia??
Najpierw mega ulewanie, potem kolki, biegunka na zmianę z zaparciami, bóle brzuszka, luszczaca się skóra na brwiach i czole a na koniec wysypka przechodząca w atopowe zapalenie skóry także cała gama -
My już po szczepieniu w domku, mały jeszcze dosypia pospacerowo. 2 wkłucia w udziorki, mały płakał ale do zniesienia tylko tak patrzał na mnie z wyrzutem co ja mu dałam zrobić i coś czuję że taki płaczek będzie z niego dziś i oby tylko tyle. Za 4 tyg powtórka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:08