*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku. Podczas spacerku narobił w pieluchę to jeszcze go przebrałam, bo teraz czeka go długa drzemka, a ja nadal boje się o jego odparzenie, żeby nie powróciło ze zdwojoną siłą. Tak więc przebrałam go w świeżą pieluchę, zakładam skarpetki, a tu pfffrrrrr i sik.. No i abarot przebierałam od nowa.. W sumie dobrze, że w pieluszkę
bo wcześniej było na przewijak
Młody znowu śpi, a ja gotuję ogórkową i zamierzam troszkę poprasować. Mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim do jego pobudki
-
A i pytanie zagadka
co oprócz suszarki i odkurzacza (które już nie działają na Filipa) ze sprzętów gosp. domowego nadaje się do usypiania dzieci?
hmm...
OKAP KUCHENNY
nie wiem, czy już wcześniej o tym nie pisałam, albo któraś inna z dziewczyn, bo moja pamięć jest super ale tylko w niektórych kwestiach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 13:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny proszę o kciuki.
Dziś Jaś - 7-dniowy synek mojej szwagierki przechodzi kilkugodzinną operację w CZD w W-wie. Zaczęło się rano, my czekamy jak na szpilkach na jakieś info.
To co się wydarzyło u siostry mojego męża zmieniło nasze podejście całkowicie. Nieważne nieprzespane noce, nieważne kilkugodzinne marudzenia, nieważny rodzaj karmienia - ważne że mamy zdrowe dzieci, które teraz można do siebie przytulać i całować. -
jonka91 wrote:A i pytanie zagadka
co oprócz suszarki i odkurzacza (które już nie działają na Filipa) ze sprzętów gosp. domowego nadaje się do usypiania dzieci?
hmm...
OKAP KUCHENNY
nie wiem, czy już wcześniej o tym nie pisałam, albo któraś inna z dziewczyn, bo moja pamięć jest super ale tylko w niektórych kwestiach..
u mnie działa mikser:) -
Jula daj znac czy spadla bilirubina.
my byismy wlasnie u pani pediatry, niesamowicie milą panią dr mamy.
Szczepienia odroczyla o 2 tyg, mamy zbadac jeszcze poziom bilirubiny.
Strajk glodowy trwa- no i ewidentnie dziecko glodne i nie wiadomo czemu nie chce jesc ale powinnam juz skonczyc przetrzymywanie, podac cycka i dokarmic mm.
no i co??? wrocilam do domu z glodnym płaczącym dzizeckiem i puszką Nan Pro i mlody ciągnąl 20 min:)
spadam sie pakować, biore Kostka w teczke i jedziemy na wycieczke:) nadrobie was z Wisły:Dlwuska55592, Selene, szpilka, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
Maud możesz liczyć nie tylko na kciuki ale i na modlitwę z mojej strony, pewnie nie tylko!
Aguś Filip też się pręży i stęka ale nie trwa to kilku godzin, czasami ale rzadko trwa to 30-60min.
Tymi ja mam karuzelkę Tiny Love Karuzela Magiczna z projektorem
jestem z niej zadowolona, ma super melodyjki, projektor i zabawki fajne, jedyny minus brak pilota, chociaż mi to bardzo nie przeszkadza.
Filip ewidentnie ją lubi zwłaszcza dżwięki natury, odgłosy zwierzątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:04
Tymi, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Silatan spróbuj wybudzać, ale szczrze to myślę, że to mało może dać. Są różne dzieci, jedne aktywne w dzień inne w nocy. Moja przesypia dzień za to odbija sobie w nocy. Jeśli twoja córcia ładnie pprzybiera to jest to właśnie tzw karmienie na żądanie.