*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:Dzięki
Może ciepłą wiosną uda się wsiąść w niedźwiadka i przyjechać do Rzeszowa 
Wieje dzisiaj strasznie. Wychodzicie na spacer w taką pogodę?
Byłam.założyłam na wózek folie na deszcz.słońce przepiękne wiec nie chciałam dnia tracić. Miałam przez pol spaceru stress ze wieje a przez drugie pol ze się udusi pod ta folia,no ale poszlysmy...z teściową.moja jest bombowa. -
Ja chrzciny zaplanowałam na święta. Obiad świąteczny będę miała w restauracji. Restaurację już też zaklepałam na 15 osób.MartaKD wrote:a ja na razie nie daje z butelki, nie wiem nawet czy umie ciagnąć z butli.dowiem sie od kwietnia,jak będe chciała wrócic na 2 godzinki dziennie na prowadzenie zajęć w szkole językowej.
mamy chrzciny 12 kwietnia,tydzien po Wielkanocy, już lokal na obiadek zaklepany 19 osób dorosłych i 6 dzieci.
A ja już w marcu chcę na trochę iśc do pracy. Moja mama wzięła sobie urlop i mi pomoże.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Marta
no nie powiedziala pani:P
dzwonilam bo na stronie pisze ze 3 nd miesiąca a ksiądz mowil ze w wielkanoc.
no i dupa w kwietniu nie ma w 3 nd bo jest w 1 swieto wiec zostaje marzec albo maj.
chcialam w wielkanoc ale ojciec chrzestny ma delegacje wtedy do Korei i sie nie da, a ze i tak mieszka w norwegii to juz wogole logistyczna masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:12
-
Zielarko - dotyk matki, to dotyk matki
Nieważne, że drapałaś 
Marta my mamy chrzciny zaplanowane na 01.03, myśleliśmy o 200 zł dla księdza.
Ogólnie to mnie chrzciny przerażają. U mnie w rodzinie była to zwykle kameralna impreza, a nam wychodzi małe wesele 32 osoby +6 dzieci... -
ja myslałam o 300zl.tyle tez dawalismy za ślub 6 lat temu.w restauracji mamy obiad rosól,4 rodzaję miesa, surówki, napoje, po obiedzie ciasto- 3 rodzaje i kawa/herbata bez ograniczen 55zł za osobę.dzieci połowa kwoty.wiec z księdzem nas wyniesie około 1500zł, 120zł tort i jeszcze gajerek męzowi musimy kupić.więc cała kasa z PZU na to pójdzie.
-
Ag...powiedz,że chrzestny z zagranicy,moze ksiądz zrobi w dogodnym dla Was terminie.dasz stówke więcej może się przekona:)Ag... wrote:Marta
no nie powiedziala pani:P
dzwonilam bo na stronie pisze ze 3 nd miesiąca a ksiądz mowil ze w wielkanoc.
no i dupa w kwietniu nie ma w 3 nd bo jest w 1 swieto wiec zostaje marzec albo maj.
chcialam w wielkanoc ale ojciec chrzestny ma delegacje wtedy do Korei i sie nie da, a ze i tak mieszka w norwegii to juz wogole logistyczna masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:35