*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień bry,...po nawet przespanej nocy...
AG... Moja mała to całą noc wędruje..śpi z nami, a ma największą część łóżka sobie....zasypia na boku, bo karmienie wieczorne jest na leżąco, w nocy przekręca się na plecy, drugi bok i oczywiście w poprzek tez juz śpi....
U mnie gin przepisał jakieś tabsy, ale jeszcze nie zdecydowałam się czy brać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 06:37
-
Ja jestem wierzaca, ale nie praktykujaca z roznych powodow. Wole sie w domu pomodlic. My jesli juz uzywamy to tylko prezerwatyw nic innego.
Ja widzialam swoje lozysko. Bylo cale. Okresu jeszcze nie mam. Wspolczuje tego, ze cos jeszcze zostalo w srodku. Sluzba zdrowia. Jestem na nia choraaaa -
nick nieaktualnyDla matek kp są tabletki jednoskładnikowe np. symonette, wspomniana azalia, ceracette,
trzeba bardzo pilnować godziny brania, bo opóżnienie może wynosić maks do 3h,
tak jak kasiakra wspomniała, że trzeba czekać na okres ale trzeba na początku się dodatkowo zabezpieczyć. -
nick nieaktualnyja z pytaniem: jaka płytę indukcyjna możecie polecić.... Małż oznajmił mi wczoraj, ze w końcu będzie nowa kuchnia....hurraaaaa ai teraz mam wybrać piekarnik i płytę... Gaz nie wchodzi w grę bo juz dość mam butli w domu, a w mojej wsi nie zapowiada się cud i raczej gazu nie doprowadzą...
-
Ja juz bym chciała okres, zeby wiedzieć w którym miejscu jest mój cykl zeby nie musieć prezerwatyw używać, nie znoszę. Tabletek nie chce, wkładka założę po 2 dziecku.
Co do wpadki z anty, moja kuzynka ma 2 letniego synka mimo brania tabsow.
A Kostek spal juz cala noc i teraz się budzi, trzymam go za rękę bo się krzywi.
Mam wrażenie ze moje " a precz brzydkie sny" maja zbawienne skutki. Od razu sis uspokaja:)
Malenq, MonikaDM, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
-
4/10 moich znajomych z wkładką zaszło z wkładką w ciążę, jedna z nich w pozamaciczną-nie życzę komukolwiek tego stresu które one przeszły.
Sama miałam wkładkę po pierwszym porodzie, były ciężkie powikłania przy wyjmowaniu, o mało nie umarłam, dostałam nowe życie wraz z 70% cudzej krwi. -
Ja znam kobietę, która używała tabletek regularnie, dostawała okres. W pewnym momencie się gorzej poczuła i się okazało u lekarza, że już trzeci miesiąc ciąży. I wiecie co zaskarżyli firmę produkującą tabletki o to, że zaszła i że miała okres i brała dalej tabletki nie wiedząc, że jest w ciąży. Wygrali sporo kasy, bo kupili sobie mieszkanko.
Ja wkładki bym się bała. Tym bardziej,że ja mam często jakieś problemy z moją cipką
-
Z prawidlowym braniem tabsow tez moze byc ciekawie jak wejda w interakcje z innymi lekaimi. raz lekarz olal zupelnie, ze biore tabletki przepisujac inne leki choc mowilam, dobrze ze przeczytalam ulotke a ten przepisany lek nie byl niezbedny, nie mialabym pretensji gdybym zostala poinformowana o koniecznosci stosowania dodatkowo prezerwatyw
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Mam ochotę dzisiaj caly dzień leżeć w łóżku. Właśnie to robimy. Wróciłam z Hanią z pobierania krwi. Oddalam tez jej mocz i kał. Była długa kolejka a pani wzięła nas bez kolejki. Milo tak.
Zielarka co bylo z ciążami tych dziewczyn cl zaszły z wkładką? Mój lekarz mówi ze to niemożliwe. Nigdy sie z tym nie spotkal. A historie w sieci są przesadzone.
U nas dzis tez wietrzenie. Kawa wymiatasz!!! Potrafisz zaskoczyćwww.styczniowki2015.phorum.pl -
Dzień dobry.
Kurcze Zielarko a ja jestem właśnie przed decyzja o władcę i byłam zdecydowana a teraz się boję.
U nas piękna pogoda ale okropnie wieje - w końcu to Kielce.
Córka właśnie poszła na krótką drzemke więc mam czas na śniadanie i kawę. Miłego dnia mamusie ! -
Ewelina88 wrote:Dzień dobry.
Kurcze Zielarko a ja jestem właśnie przed decyzja o władcę i byłam zdecydowana a teraz się boję.
U nas piękna pogoda ale okropnie wieje - w końcu to Kielce.
Córka właśnie poszła na krótką drzemke więc mam czas na śniadanie i kawę. Miłego dnia mamusie !
czyli piździ jak w kieleckiem nie wzielo sie znikąd??
Ewelina88 lubi tę wiadomość