*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:A co robisz do tego? kaszę, warzywa gotowane? czy inaczej? Może grzybowy sos bym zrobiła, bo mam swoje grzybki - teść zbierał
No z grzybkami lesnymi bedzie pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 11:48
-
szpilka wrote:te kilka rodosnych dni po tuż usg kilka tygodni spokoju i kilka niespokojnych przed kolejnym badaniem
Trudno się z tym nie zgodzić. Unoszę się kilka cm nad ziemią, więc jak nie wykorzystać tego w sprzątaniu?szpilka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kejti91
te spodnie są z takiego materiału rozciągliwego i fakt są w sumie cienkie ale nic przez nie nie prześwituje, tak więc spokojnie, i są na prawdę baaardzo wygodne. polecam ja mam takich 3 pary, czarne, miętowe i czerwone i tylko w nich chodzę.
95% bawełna , 5 % elastan
ja mam firmy LUMIDE
http://allegro.pl/ciazowe-spodnie-z-kieszeniami-bezuciskowe-lumide-l-i4343170813.htmlkejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Dziewczyny czuje cos dziwnego czego nigdy jeszcze nie czulam, laskocze mnie brzuch tak w polowie miedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym 2 cm na prawo od linii pepka ( czyli w granicy macicy:) )od srodka takie jakby musniecia. wiem ze to wczesnie tymbardziej ze to pierwsza ciaza ale niby belly mowi ze moge juz czuc ruchy. hmm zobaczymy jak sie to rozwinie, czulam najpierw ok 15, przed chwilą zobaczymy czy sie powtorzy jeszcze. Narazie oglądam z maluszkiem harego pottera:) mielgo wieczoru:)
Aniafk- super wiadomosci, ciesze sie ze jest OK:)
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-damska-koszulka-rozne-kolory-xs-i4387307833.html
co sądzicie o takich koszulkach? jest milion roznych nadruków. fajne czy raczej obciachowe? ja uwazam ze są slodkie ale pewnie rozne są zdania.
Ag..pewnie to już rychy maluszka
Co do bluzki to ja mam taką, tylko z bobasem bez kokardek i ma jakby więcej tych zamków, i wszyscy naokoło uważają ze jest super. Mnie się straszie podoba i na pewno kupie jeszcze jedną
Ag... lubi tę wiadomość
-
to tylko wczoraj czulam wiec pewnie to nie to. a bluzeczke chyba tez zamowie bo uwazam ze jest slodka.
dziewczyny ktore juz maja dzieci, jak to jest z tymi ruchami? na poczatku czuc je sporadycznie, co kilka dni czy codziennie regularnie? bo wy to najlepiej wiecie z dośw:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 13:28
-
Agus89 wrote:Witajcie. U mnie troszeczkę lepiej niż wczoraj, ale nadal czuję się jakoś słabo. Na śniadanie udało mi się wcisnąć w siebie bułkę pszenną z masłem. Na obiad i kolację pewnie zjem to samo. Ciężki ten mój żywot.
moze AGus zrob sobie jakąś lekkostrawną zupke? cos na rosole? z grysikiem np albo cos. -
nick nieaktualnyisabelle wrote:Zapytałam tylko o to, co brałam do tej pory i wszystko mam odstawić, nawet kwas foliowy. Mój lekarz nie jest zwolennikiem suplementów i jak zapytałam go o zestaw witamin na poprzedniej wizycie to powiedział, że wystarczy bazarek. Mamy w końcu pełnię sezonu warzywno-owocowego. Dostałam tydzień zwolnienia z pracy, spróbuję nadrobić "zaległości" żywieniowe!
Isabell ja też nie biorę nic. Nawet kwasu foliowego. lekarz powiedział mi to samo: warzywa i owoce a wszystko dostarcze maluchowi i sobie -
nick nieaktualnyAg... wrote:fajni ci nasi faceci, nie??
Fajni, fajni. Mnie ostatnio mdliło dość mocno i tak ogólnie źle mi było, to mój mąż powiedział do małego : Nie dokuczaj tak mamie Wtedy dotarło do mnie ze ja wlasciwie już jestem mamąAg... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:moze AGus zrob sobie jakąś lekkostrawną zupke? cos na rosole? z grysikiem np albo cos.
Myślałam o tym. Może coś pokombinuję. Ostatnio zrobiłam ogórkową, pomidorową i jarzynową. Zjadłam, ale były we mnie zaledwie kilka godzin.
Ag... lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Mam szybki i łatwy przepis na pyszną szarlotkę na kruchym cieście. Jest naprawdę genialna, ale tak bezproblemowo się ją robi, że nawet jak nie wyjdzie, to nie będzie Ci mocno żal, bo się nie narobisz. Chcesz?
Poprosze o przepis -a zamiast jablek dodam inne owoce bo moj organizm nie lubi niczego co zwiazane z jablkami ;/ - tylko w ciazy ...a ja tak lubie jablka:)olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Migotka...podziel sie przepisem na kopytka...no chodza za mną takie z boczusiem, ale ja nigdy tego ustrojstwa pysznego nie robiłam...i co ja miałam z naleśnikami, latami się uczyłam ciasto robić i zawsze było coś nie tak A jakie ciasto byś chciała? Jak coś babkowego to polecam murzynka z powidłami, jak chcesz to mam super przepis, nie jest taki suchy, a jak coś z kremem to moze zwykły biszkopt i do tego jakis krem maslany albo bita śmietana i owocki Ja biszkopt robię z tej strony, tylko czasem dodaję proszek do pieczenia: http://kotlet.tv/biszkopt-do-tortow/
Albo Szarlotka z pomarańczową nutką...pychotka
kochana ja zawsze robie kopytka tak ( 250g-300 sera bialego , do tego mniej wiecej ok 2szklanki mąki-zawsze na oko wsypuje, 2jajka i szczypta soli .)
potem wszystko sobie urabiam na jednolita mase i jak juz jest gotowa-nie klei sie do rak to robie takie "waleczki" i potem kroje noże w takie romby , ja lubie cieniutkie:)
i gotuje SMACZNEG!
poprosze o przepis na murzynka - kiedys robilam czesto bo moj chlopak lubi - ale teraz nie pieke bo zaposiałam zeszyt z moimi przepisami ...
na biszkopta tez poprosze bo nigdy sie z tym nie bawilam
uff musze was poczytac bo jestem na 293 stronie dopiero a gdzie reszta ...