*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki.
bluegirl mi też tak mówili a tu dziewczynka.Tylko mój szef nadal uparcie twierdzi, że się na USG pomylili.
Straszną ochotę mam na urządzanie pokoiku itp ale muszę poczekać jak będę na zwolnieniu, to stwierdziłam, że sobie porobię nowe, kolorowe cenniki w pracy.
Życzę miłego dnia wszystkim. -
A to mnie teraz jeszcze bardziej ciekawość zżera!!!
Tak wygląda kobieta w ciąży na chłopca? ZObaczymy ;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbcce39f60c8.jpgrastafanka, Ewelina88, Kawa, Marta159753, M4DZI4, jonka91, Tymi, Agus89, zielarka, szpilka, kejti91 lubią tę wiadomość
-
magdalenka jak ja mieszkałam z teściową i źle się czułam, lub jeszcze na studiach miałam dużo nauki a ona tego nie rozumiała, w końcu mąż stanął w mojej obronie i był spokój. Niestety na jakiś czas - dlatego nie mieszkam z teściami.
Dobrze, że u Ciebie to przejściowe. -
bluegirl89 wrote:Jak sądzicie będzie chłopak, skoro wszyscy mi tak mówią?
Jestem zadowolona z kolorku, mąż mam nadzieję też będzie. Długo mnie męczył o rude włoski
renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
hej kobitki moja mała też od paru dniu mało dokazuje ale raz na jakiś czas daje o sobie znać. Ja od początku myślałam, że będę miała chłopca zaszłam w ciązę w owulację te zachcianki a jednak będzie dziewuszka
My juz po obiadku dzisiaj mieliśmy barszczyk + krokieciki mmmmm pyszne było. Męża oddelegowałam do pracy i zostałyśmy same -
Goosiaczek2 wrote:hej kobitki moja mała też od paru dniu mało dokazuje ale raz na jakiś czas daje o sobie znać. Ja od początku myślałam, że będę miała chłopca zaszłam w ciązę w owulację te zachcianki a jednak będzie dziewuszka
My juz po obiadku dzisiaj mieliśmy barszczyk + krokieciki mmmmm pyszne było. Męża oddelegowałam do pracy i zostałyśmy same
No to wcześnie masz obiad <wow>
Ja ledwie śniadanie skończyłam ;p
No i teraz nie potrafię przestać myśleć kto to tam siedzi w brzuszku, ach ta ciekawość!!!
-
nick nieaktualny
-
bluegirl89 wrote:No to wcześnie masz obiad <wow>
Ja ledwie śniadanie skończyłam ;p
No i teraz nie potrafię przestać myśleć kto to tam siedzi w brzuszku, ach ta ciekawość!!!
też bym była ciekawa chyba tak długo bym nie wytrzymała tej niepewności, Ja strasznie narwana jestem wiec znając mnie bym z gabinetu nie wyszła jak by mi nie powiedział kto u mnie w brzuszku zamieszkuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:01
-
ania_29 wrote:Heloł!
Siedzę właśnie z rudą farbą na głowie. A zarzekałam się że do rudych włosów nie wrócę..Kobiety...
Ja przez ponad 10 lat farbowałam włosy na czarno.Ze 3 lata temu postanowiłam zejśc z tego koloru i wrócic do naturalnego.I o dziwo jakoś wytrzymałam i teraz 2 rok już nie farbuję wogóle.Ale nie raz korci na czarnulkę się znowu walnąc ehh
Miłego dzionka kochane, magdalenka zdrówka życzę, leż ile wlezie na teściową nie patrz ! Twoje-Wasze zdrowie najważniejsze!!! -
nick nieaktualny
-
bluegirl jak we wtorek powiedziałam lekarzowi, że mam nadzieję, iż dziecko więcej pokaże, bo ostatnio tylko pupkę widziałam, to stwierdził że na tym etapie maluch łaski nie robi
No i faktycznie - pipeczka pokazała się w całej okazałości
A w drodze zeżarłam snickersa
Mama się ze mnie śmiała, bo myślała, że taka głodna jestem
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Dziewczyny mój pies mnie ostatnio pilnuje jak nie wiem co...chodzi za mną krok w krok, mam wrażenie, ze mnie śledzi ;>
mam to samo z moją psiną.
Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Monika psy słyszą dziecko w brzuchu i nieraz nie wiedzą o co chodzi ale właśnie te dźwięki i zapach hormonów ciążowych każą im pilnować kobiety
mam to samo z moją psiną.
MonikaDM lubi tę wiadomość