Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W 6 tv termin miałam na 07.01 , w 14 tc na 03.01, w 21 tc już między 25.12-03.01 zawsze z usg . A na ostatniej wizycie powiedziała ze na pewno do konca roku urodze i wyliczyła na 27.12 ale szczerze wątpię ze urodze w grudniu i najbardziej wierzę w 03.01
-
Gratki dla świeżo upieczonych mamusiek!
Ja na wyjście ze szpitala przygotowałam body na długi rękaw, śpioszki, pajac z polaru, kombinezon i 2 czapeczki, jedną bawełnianą i drugą cieplejszą. I do tego kocyk do przykrycia. W aucie i tak pewnie rozepnę kombinezon bo będzie nagrzane -
ja to się zastanawiam jak "przepchnę" tą małą główkę przez bodziaki... nigdy nie miałam małego dziecka na rękach
-
Paulix wrote:W 6 tv termin miałam na 07.01 , w 14 tc na 03.01, w 21 tc już między 25.12-03.01 zawsze z usg . A na ostatniej wizycie powiedziała ze na pewno do konca roku urodze i wyliczyła na 27.12 ale szczerze wątpię ze urodze w grudniu i najbardziej wierzę w 03.01
Ja bym też bardziej obstawiała do 07.01. no ale jak dziecko będzie chciało wyjść to wyjdzie ale bez sensu lekarz w głowie Ci mąci ...bo jeśli chodzi o datę porodu to każda z nas jakoś się na nią nastawia i czeka do tego dnia. Lekarz dobrze wie, że późniejsze terminy z USG są bardzo mało wiarygodne... mi też z jakiegoś USG wychodził termin na 24.12 ale jakoś lekarz mi nawet o tym nie wspomniał sama to zobaczyłam na wydruku z USG A np patrząc na Anulkę to już chyba USG pokazuje, że jej dziecko się urodziło o jest takie dużeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:28
anulka557, Paulix lubią tę wiadomość
-
https://www.youtube.com/watch?v=elu8SBbzmh8
Dlatego żadne body nie jest dla mnie straszne.
W ogóle mam wrażenie, że się nie będę bać ubierać małą. No bo czemu? Jak koleżanki mi mówią, że bały się dotknąć swojego dziecka. I płakały ze strachu przy kąpieli. To nie mogę zrozumieć. Czego tu się bać.
mam nadzieję, że się o tym nie przekonam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 22:34
Summerka, mitzula, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wyobraź sobie, że jeszcze nie! na 28 grudnia mi wyliczyło prędzej na 26 no ale tak czy siak, nie ma co się patrzeć na późniejsze usg bo ono pokazuje tylko wagę, a nie kiedy się tak na prawdę urodzi to są tylko normy do danego tyg i tyle
Paulix lubi tę wiadomość
-
Viki wrote:https://www.youtube.com/watch?v=elu8SBbzmh8
Dlatego żadne body nie jest dla mnie straszne.
W ogóle mam wrażenie, że się nie będę bać ubierać małą. No bo czemu? Jak koleżanki mi mówią, że bały się dotknąć swojego dziecka. I płakały ze strachu przy kąpieli. To nie mogę zrozumieć. Czego tu się bać.
mam nadzieję, że się o tym nie przekonam.
Ja się bałam dziecko kąpać i pewnie teraz się to nie zmieni... miałam problem z obracaniem na mokrej ręce... całej reszty się nie bałam bo ubieranie to pikuś U nas najbardziej zdały egzamin body i pajace rozpinane po całości
Anulka zgadzam się w 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 22:42
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dlatego namacila mi w głowie ta moja gin a intuicja podpowiada mi ze urodze w pierwszym tygodniu stycznia. Tym bardziej ze u mnie prócz twardnien brzucha nic więcej nie ma. Zero bólu. Anulka duza ta Twoja dzidzia 4 kilo murowane
-
nick nieaktualnyTu tez sie chwale.. 34+4 i 5h porodu...no als u naz ryzyko porodu lrzedwczesnego bylo ju od 21 tyg
asia1985, Summerka, mimi87, Mama84, grosz_ek, mitzula, anulka557, bacha8709, monika_89, Rose123, Pati78, Arga, Carmen1724, Beatrice, Paulix, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny