Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity, u mnie juz od dobrych kilku dni odchody zolte, mniej sluzowe i coraz mniejsze, prawie zadne. Spokojnie moglabym korzystac z wkladek tylko, ale boje sie, ze jeszcze wroci wieksza ilosc, bo tak ponoc moze byc. Szwy chyba calkiem rozpuszczone, supelki same odpadaly, ale rana ciagnie, takze psikam ze 2-3 razy dziennie Tantum Rosa. Dziewczyna z innego watku pisala mi, ze po 4 mcach tez czasem zaboli, a moja fryzjerka po 5 latach od porodu twierdzi, ze przy kiepskiej pogodzie tez czuje dyskomfort w miejscu szycia. Kiepskie prognozy, ale damy rade
Ja juz tak zaroslam, ze nic nie widze, jak wy sobie rany ogladacie? :-> -
nick nieaktualnyPati78 lusterkiem
a tantum rosa jest w sprayu? bo ja mialam tylko taki proszek który rozpuszczalam w 05,l wody i plukalam rany na zewnątrz..
psikałam tez octeniseptem od samego początku
Właśnie u mnie ta rana jest jeszcze jakby taka świeża i troche boli przy toalecie -
Felicity, poczatkowo Tantum Rosa trzymalam w butelce z dziobkiem i tak polewalam, teraz dalam do butelki z rozpylaczem. Octaniseptem psikali mi co drugi dzien w szpitalu, ale to wg mojej poloznej ze SR nie jest dobry srodek.
Viki, spoko, da sie przezyc, serio. Przyjemne nie jest, ale pewnie sa gorsze rzeczy. Ja podziwiam pozbieranie sie po cc. -
Wlasnie tez mnie to interesuje...karmie tylko mm i zastanawia mnie czy dopajac..co wiecej,jak czesto karmicie i w jakich ilosciach.Moj maly je co 2 do 2,5h w ilosciach bardzo roznych od 30-50ml a nawet do 60...zaczal 3 tydz z waga 2840,bo to tez ma przeciez znaczenie:-)
Ja natomiast powoli dochodze po cc,okropienstwo...
Zastanawia mnie to krwawienie,raz u mnie jest a raz nie ma...cos poleci i 2 dni nic...zaczyna sie 3 tydz ..moze to juz po prostu sie oczyscilo,sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rose123 wrote:Wlasnie tez mnie to interesuje...karmie tylko mm i zastanawia mnie czy dopajac..co wiecej,jak czesto karmicie i w jakich ilosciach.Moj maly je co 2 do 2,5h w ilosciach bardzo roznych od 30-50ml a nawet do 60...zaczal 3 tydz z waga 2840,bo to tez ma przeciez znaczenie:-)
Ja natomiast powoli dochodze po cc,okropienstwo...
Zastanawia mnie to krwawienie,raz u mnie jest a raz nie ma...cos poleci i 2 dni nic...zaczyna sie 3 tydz ..moze to juz po prostu sie oczyscilo,sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 18:17
-
My od 4dni w domu sie poznajemy i bardzo kochamy,Ola jest super.Ciagnie cyca minimum pol godz,a czasem jak sie dossie to potrafi godz go trzymac,bo sobie przysypia.Ogolnie grzeczna,placze jak chce jesc,budzi sie co 2,2i pol,a czasem zdazy sie co 3godziny,takze i ja w nocy troche pospie.momentami pokarm z cyca mi az kapie i mala nie nadaza polykac i ulewa..ma ktos pomysl jak to spowolnic?przed karmieniem odciagam troche zeby jej nie zalewalo..
FasUla lubi tę wiadomość
-
My od 4dni w domu sie poznajemy i bardzo kochamy,Ola jest super.Ciagnie cyca minimum pol godz,a czasem jak sie dossie to potrafi godz go trzymac,bo sobie przysypia.Ogolnie grzeczna,placze jak chce jesc,budzi sie co 2,2i pol,a czasem zdazy sie co 3godziny,takze i ja w nocy troche pospie.momentami pokarm z cyca mi az kapie i mala nie nadaza polykac i ulewa..ma ktos pomysl jak to spowolnic?przed karmieniem odciagam troche zeby jej nie zalewalo..
-
FasUla wrote:Ja bym chciała piersią ale na razie jest wiecej mm, w szpitalu dają bebilon. A po jakim czasie od cc przeszliście na zwykle podpaski, te większe ale juz nie wkładki? I kiedy brzuch sie bardziej wchłonął?
FasUla lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200