Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wierzę że będzie dobrze
niestety musialam wyjechac do uk i nastepna wizyta dopiero w 13tygodniu. Badania zdążyłam zrobić w Polsce teraz mam tylko nadzieję ze maleństwo sie rozwija
milego wieczoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:46
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Pola, tak pytam o tę wagę, bo ja właśnie mam wysoką, więc wiadomo, że inaczej by mi dawkowała, jakbym ważyła 50kg
Smużka, myślałam właśnie dzisiaj o Tobie
Grypa żołądkowa to paskudztwo jakich mało, współczuję!
Lucy, to biedny mężul, ale przynajmniej żona go rozpieszcza sernikami na zimno i lazanią
Paulix, to szybciutko Wam poszło, czasem nam los płata takie figle -
wiem, ze jest 2 w.nocy ale spalam od 20jakos do 24 i teraz spac nie.moge bola mnie krzyze wiec troche slabo mam.nadzieje, ze to normlane. ale nie o to chcialam zapytac mowielam, ze nie.bola mnie poersi ale boli mnie odkad biustonosz sciagnelam w jednym.miesjcu piers...pattze a tam fiolotowy rostep ? rostepy sa fioletowe ? z moim synkiem nie mam.ani jednego na
brzuchu ani na piersi co sie na to stosuje? to wogole rostep jest? wyglada jak zylka fioletowa ale ma takie biale grube jak rozstep musze zaczac cos uzywac ale.co ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 02:12
Monika34 -
kurde wyszlo uczulenie znow w tym nowym miejscu wbicia:( myslicoe zeby dzwonic w niedziele fo miego czy wziasc dzis jeszcze zastrzyk i jutro o tym pogadac ? bo jutro wizyta ....jak myslicie ? widze, ze to uczulenie po tygodniu od wkucia sie pojawia nie iwm na ile szkodzi to maluszkowi ale ponoc wysypka nie szkodzi dzis zaczelam 10tydzien o ile z maluszkoem jest ok.
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny