Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia ale ładna jesteś!
i najlepszego dla męża
menka ja też jem ostatnio wiecznie truskawki w różnych wariantachdzisiaj kupiłam sobie słoiczki i w tygodniu jakoś chcę zrobić dżem
nigdy nie robiłam wcześniej ale liczę, że większej filozofii w tym nie ma
Felicity gratki za kolejny tydzień
Ja dzisiaj zauważyłam, że chyba zbliża się czas zmiany staników. -
Hej dziewczyny
U mnie dziś cały dzień kłótnia
taka pogoda a mój powiedział że nie będzie nigdzie wychodził cały dzień!!!! jestem taka wkur... że szok... jesteśmy tak skłóceni , że masakra...
cały dzień nerwy ...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia1985 wrote:A mnie cofa na myśl o grilu. W zeszłym tygodniu mieliśmy to nic nie tknęłam. Jakoś mi nie podchodzi nic z grila. Wędlina też mi nie podchodzi. Teraz to bym jadła tylko ser, dżem i owoce.
-
Jak tu się nie wkurzać
grzech siedzieć w domu w taką pogodę a miałam plan jechać nad wodę
posiedzieć a juz od tego siedzenia w domu już mi się mózg lasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 16:39
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Monika34 wrote:ja leze dalej icoraz gorsze mysli mnie nadchodza co do jutra. ani jednego objawu nawet piersi nie bola...nic zero..i ta wysypka okropna nie mieszam mu juz w glowie ginowi tylko jutro mu powoem a dzis zrobie ostatni zastrzyk..trudno niechce is jutro na wizyte
bledy bo z kom pisze
Wszystko jutro sie okaze, a jeszcze musze szefa poinformowac ze chce jutro urlop, ale to juz rano zrobie -
ewka315 wrote:Monika u mnie tez juz zadnych objawow nie ma i tez mam jutro wizyte, a do tego dzis mnie cos kuje w podbrzuszu
Wszystko jutro sie okaze, a jeszcze musze szefa poinformowac ze chce jutro urlop, ale to juz rano zrobie
Monika34 -
Tak mialam przez jakis tydzien lekkie mdlosci i bolały mnie piersi a teraz zupelnie nic od jakis dwóch tygodni.Tydzien temu w piatek bylam u lekarza to wszystko bylo ok i bylo serduszko i wg usg ciaza o dwa dni starsza niz wg om. Ale i tak juz sie boje przed jutrzejsza wizyta