Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko eh czyli niczego konkretnego się nie dowiedziałaś
lipa
anulka dzidziuś leniuszek?
mój gin przyjmuje prywatnie 2 razy w tygodniu popołudniami. Podobno na nfz przyjmuje w ośrodku w miejscowości do której się przeprowadzamy więc potem pewnie tam będę go odwiedzać, ale to już w 2 ciąży -
nick nieaktualnyVuko wrote:Anulkakto to tak wczoraj szalal z tymi "nie lubie"? Jakas msciwa krowa chyba
poleciała po bandzie
nawet nie sprawdzam do jakich postów, gdzieś ją mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Kuzwa, ktos mi od wczoraj dal 10 nie lubie hahaha, ahh ludzie,ludzie...
Czesc Laski!
Menka, super,ze dzidzia rosnie. Ja sie wkur....am strasznie na tej wizycie na nfz. Stary dziad mnie bez sensu badal przez pochwe i zdj to takie,ze widac tylko jasna okragla plame pfff. Ale wiecie co mnie wkurzylo? Wyobrazcie sobie,ze nie zmierzyl malenstwa ani nie sprawdzil serducha! I jak mu mowilam o tej niskiej szyjce to tez mial to w nosie! Juz tam nie pojde wiecej, wcale mnie ta wizyta nie uspokoila,dlatego dobrze,ze mam wizyte u mojego gina we wtorek. Dzidzisko jedne! Tyle dobrego,ze polozna super i mi dala skierowanko na badanko.nic sie nie dowiedzialam a tylko zdenerwowalam
-
nick nieaktualnyVuko tak, chyba 2strony wczesniej pisalam.. ja nie mam ani zdjecia ani zadnych pomiarów bo widocznie tez nie chcialo mu sie mierzyć.. na moje bóle brzucha tez nie zareagowal, powiedzial ze oprócz duphastonu to juz nic nie mozna w tym temacie zrobic...
-
Beatrice Zazdroszczę Ci tego, że będziesz miała pewność co do płci już
Vuko, Felicity Przykro mi z powodu Waszych 'nieudanych' wizyt... jak dla mnie to jest istotna strawa ile cm ma maluszek.
Ja dziśiaj byłam znowu u pediatry z wynikami morfologii i dostałam antybiotyk...może w końcu się wyleczę...
Lucy Jesteś tu z nami czy na wyjeździe nie masz dostępu do internetu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:01
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Beatrice Zazdroszczę Ci tego, że będziesz miała pewność co do płci już
Vuko, Felicity Przykro mi z powodu Waszych 'nieudanych' wizyt... jak dla mnie to jest istotna strawa ile cm ma maluszek.
Ja dziśiaj byłam znowu u pediatry z wynikami morfologii i dostałam antybiotyk...może w końcu się wyleczę...
Lucy Jesteś tu z nami czy na wyjeździe nie masz dostępu do internetu ? -
Felicity co za lekarz
Fasula czuję się ogólnie dość dobrze, tylko leci ze mnie kolorowo
Vuko dobrze, że masz niedługo wizytę, bo też by mnie taka wizyta nie uspokoiła.
Martii wrote:Mi lekarz zabronił schylania sie,skakania,biegania i wszystkiego co mogłoby "wstrzasnac" krwiakiem.Ostrzegła "bez szaleństw". Dlatego dostałam zwolnienie,zebym nie musiałam biegac na pociagi,autobusy itp Na wesele i tak możesz isc,najwyżej bedziesz wiecej siedziec,a na parkiecie bujac sie delikatnie z nogi na noge
Dziękuję za info, najwyżej spędzę wesele na siedząco, może jedzenie chociaż będzie dobre
Zobaczymy co lekarz jeszcze powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:21
-
nick nieaktualnyJuz wrocilam.Na prenatalnych wszystko wyszlo w normie. Dzidzia ma juz 6cm
i lekarz wstepnie okreslil plec - chlopak!
ale oczywiscie powiedzial ze to nie jest na 100% i zeby sie jeszcze wstrzymac z kupywaniem niebieskich ciuszkow
Nastepna wizyta 10.07
Ale sie cieszymy!
Chyba wpisze juz na liscie wstepnie plec przy tych ktore juz wiedza. Menka moge ci tez wpisac chlopaczka? bo na razie chyba tylko my dwie
Jak sie pozniej cos zmieni to bede aktualizowacco wy na to?
alexa, JATA, Pola_x, anulka557, eneska, Carmen1724, Giannaa, ewka315, menka, Arizona_R, Liskova, Harusiowa, Flakonik, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
menka wrote:Witajcie kochane,
my już po prenatalnych pierwszychwszystko super. Mój maluch wcale nie taki maluch bo ma 6,16 cm ! Taki gigant nam rośnie
już o 5 dni jest do przodu i termin z 31 grudnia przesunął się na drugi dzień świąt 26 grudnia
hehe dobrze bo widać, że mój gigancik robi wszystko aby tegoroczne święta spędzić już z nami
ehh jestem szczęśliwa
teraz czekamy tylko na wyniki papa ale to tylko formalność mam nadzieje, bo wszystkie parametry zgodnie z usg wyszły bardzo ładnie