Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
JATA wrote:Paullix, rozstępy nie znikną niestety od oliwek i balsamów. Mogą się stac mniej widoczne z czasem, jedyne po czym mogą zniknąć to laser. Smarowanie się służy raczej zapobieganiu
Uaaa to bede miec piekne cialko po ciazy. Jestem bardzi szczupla, nigdzie luznej skóry takze fizycznie juz sie nastawiam na piekna abstrakcje na moim ciele. Byle dzieciątko byli zdrowe.
-
Witam , jestem tu nowa mam na imię Agnieszka,pewnie sie domyslacie po nicku
Według mojej lekarki twiedzi ze mam na 18 stycznia termin porodu
Gratuluje i powodzonka
Styczniówka 2015menka, ewka315, zoe31, Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
aga1569 -
Cześć dziewczyny!
Dopiero udało mi się wejść na kompa!
Dziś miałam wizytę!
Nasza kochana okruszynka ma już 3,5cm. Ma dwie rączki, dwie nóżki i piękne ciałkoJak na razie wszystko jest w normie.
Lekarz (i ja) widzieliśmy coś między nogami, ale lekarz mówił, że to może być nawet spuchnięta łechtaczka, więc nadal jest 50/50.
Serduszko biło 160/min. ale nadal go nie słyszałam.
Kolejna wizyta 8 lipca.
Giannaa, alexa, Aprilia, Vuko, menka, Felicity, monika_89, anulka557, ewka315, zoe31, Pola_x, Liskova, Arizona_R, Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:Cześć dziewczyny!
Dopiero udało mi się wejść na kompa!
Dziś miałam wizytę!
Nasza kochana okruszynka ma już 3,5cm. Ma dwie rączki, dwie nóżki i piękne ciałkoJak na razie wszystko jest w normie.
Lekarz (i ja) widzieliśmy coś między nogami, ale lekarz mówił, że to może być nawet spuchnięta łechtaczka, więc nadal jest 50/50.
Serduszko biło 160/min. ale nadal go nie słyszałam.
Kolejna wizyta 8 lipca.
Ach jak te nasze maleństwa rosnąCieszę się, że wszytko jest w porządku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Na ktora masz? Ja 13.15
Oooo wlasnie zauwazylam ze zniknela ilosc "nie lubie"
mi akurat sie nie trafiło nic od tej nawiedzonej bo pewnie wtedy nic nie pisalam. I dobrze ze wycofali, bez sensu bylo to nie lubie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 23:08
-
Beatrice ja się chętnie dopiszę do stycznia termin z Om wychodzi mi na 25.01.2016 dzisiaj byłam na usg przed którym tak bardzo się denerwowałam ale na szczęście wszystko jest dobrze a krwiak się zmniejszył, coś pisałas wczesniej o bólu brzucha mnie codziennie ciągnie jak sie nachodze i czasem jak na okres boli a do tego piersi tkliwe i swędzą , ogólnie czuję się jak przed miesiączką wiec to chyba normalne na pewnym etapie ciąży nie ma się co martwić na zapas, Arizona jak się czujesz?? naali super że wszytstko dobrze oby więcej takich pozytywnych wiadomosci.
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Witam nowe styczniówki
Ja dopiero się zwlekłam z łóżka. Wczoraj się położyłam z takim bólem głowy, że myślałam, że umre. Teraz też nie jest idealnie, ale mogę funkcjonować jakoś przynajmniej.
Ja też mam wizytę we wtorekDoczekać się nie mogę, mam nadzieje, że krwiaczek maleje, a maluszek ładnie sobie rozrabia w brzuszku
A dzisiaj wizyta u endo. -
Jak ja bym chciała tak z rana sobie pospać a nie 6 dni w tyg muszę wstawać o 7:00. Na szczęście, od lipca już się wyśpię
Mój mąż wczoraj mi powiedział, że zostaje 1,5 tyg jeszcze dłużej wiec wróci 9 lipca... i na naszą 5 rocznice ślubu będę sama
ehhh
-
Giannaa wrote:Jak ja bym chciała tak z rana sobie pospać a nie 6 dni w tyg muszę wstawać o 7:00. Na szczęście, od lipca już się wyśpię
Mój mąż wczoraj mi powiedział, że zostaje 1,5 tyg jeszcze dłużej wiec wróci 9 lipca... i na naszą 5 rocznice ślubu będę sama
ehhh
Bo wstaję do pracy o 5:30.
Wczoraj jak padłam o 18:30, tak wstałam dzisiaj o 7, bo mąż wychodził do pracy. Już zmęczenie dało mi w kość, stres w pracy. Ale mam teraz 5 dni urlopu, więc sobie odetchnę. -
Liskova wrote:Ja z kolei chciałabym wstawać o 7
Bo wstaję do pracy o 5:30.
Wczoraj jak padłam o 18:30, tak wstałam dzisiaj o 7, bo mąż wychodził do pracy. Już zmęczenie dało mi w kość, stres w pracy. Ale mam teraz 5 dni urlopu, więc sobie odetchnę.
Ja nawet nie będąc w ciąży nie dałabym rady wstawać o 5:30 ... raz może dwa tak ale nie przez 5 dni w tyg -
Giannaa wrote:Jak ja bym chciała tak z rana sobie pospać a nie 6 dni w tyg muszę wstawać o 7:00. Na szczęście, od lipca już się wyśpię
ehhh
ja też mam nadzieję, ze za 3 tygodnie spotkam się z moim