Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja będę pracować najlepiej do 9 miesiąca.A potem dwa miesiące w domu i do pracy
Nie dam rady w domu. Muszę pracować. Nie wiem jak wy dajecie rade w domu tyle czasu...
Jestem aktywna i chyba z charakteru macierzyństwo nie było mi pisane. A ja nic bardziej na świecie nie pragnę jak połączyć te dwie rzeczy razem.
Jak moja mama. Wychowała nas i cały czas robiła karierę. Brakowało jej, ale teraz jesteśmy zahartowani:)
Na porodówkę pojechała z ... pracy. Dokładnie po 16. Jak skończyła pracędorbie, monika_89 lubią tę wiadomość
-
W ogóle moja mama to fenomen. Ciążę po niej widać było w 8 miesiącu dopiero i przytyła zawsze 8 kg i traciła wszystko po porodzie:)
No i ciąże bez komplikacji, mdłości i innych nieprzyjemności. Eh.
Też tak chce...dorbie lubi tę wiadomość
-
Viki Fajnie miała ta Twoja mama
Ja w pierwszej ciąży w 8 tc poszłam na zwolnienie bo martwiałam się tymi plamieniami. A w tej chciałam pracować aż do wyjazdu...niestety nie dogadałam się z moją szefową...szef zamknął firmę a ja poszłam na ZUS. Brakuje mi pracy...bo ja kiedy siedzę w domu staje się leniwa nic mi się nie chce i na nic nie mam ochoty... muszę być w ciągłym ruchu.
-
Paulix wrote:Witam sie po dłuższej przerwie.
Bardzo mi przykro Morwa . Postaraj się byc silna i zajmij sie ta pseudo lekarka tak jak Ci wszyscy radza.
Ja latam od pracy do pracy . Jutro znowu pobudka 5 rano. zero plamien, brak mdlosci tylko piersi ciągle mi rosną i przybywa rozstepow i za zadne skarby po balsammach i oliwkach nie schodza. Ja musze wytrzymac do 13 tygodnia. Takze spora przerwa między pierwsza wizyta w 6tc a teraz. Staram sie nie panikowac i mam nadzieję ze wszystko ok. Brzuch powiekszony twardy i tym sie pocieszam. Do tego dzis wlasnie mnie tez zaczely wiezadla ciagnac .
gratuluje Wam udanych badan i tak duzych dzieciaczkow. Powoli najtrudniejsz do przetrwania czas jest za nami!
Mam nadzieję że mnie ominą. Moja mama nie ma po dwóch ciążach. Na razie ani jednego i oby tak zostało.
Ale co najważniejsze by maluch był zdrowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:43
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie wszystko w porzadku
a tak sie balam, serduszko pieknie bilo, dzis mialam juz zalozona karte ciazy. Wszystko na swoim miejscu
Liskova, anulka557, Arizona_R, Pola_x, ewka315, lucy1983 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
FasUla wrote:Naali ja miałam, wyszło 0 czyli najlepiej;) teraz tylko mocz i TSH będę robic miedzy 11 a 14 tyg01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny